2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Arkadaşlar bende çarşamba günü trasfer oldum.inanın zaman geçmiyor bana test gününü 20 ekim dedi ama burda aynı gün olan arkadaşlar 17 de yaptırıcak sizce ne zaman yaptırmalıyım

MEVLAM babanızada YA-ŞAFİ ismiyle şifa versin inşallah canım Herşey gönlünüze göre olur dua edelim inşallah benim dua başlatacağım bir sitem var oradan bize katılıp toplu dua yapabilirsin. Aşılamaya gelince biz 4 cü yılımızda tüp bebek için baş vurmuştk dr bizi geri çevirdi sorun yok çocuğunuz olur... o olmayınca aşılama denemek istedik. Kısmet nasip herşey. RABBİM bu yolda olan tüm dostlarımın kucağını boş bırakmasın inşallahurahman..

Arkadaşlar bende çarşamba günü trasfer oldum.inanın zaman geçmiyor bana test gününü 20 ekim dedi ama burda aynı gün olan arkadaşlar 17 de yaptırıcak sizce ne zaman yaptırmalıyım
Canım Allah sımsıkı tutnmayı ve kucağna almayı nasip etsin test için acele etme ben örgü örmenş tavsiye ederim kafan dağılsın gerçekten zaman geçmiyor

Amin Canım Allah isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın

Kızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Slm canım, değerin çok güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin, benim de dün transferim oldu neler yapmamı tavsiye edersin sen hep yattın mi

Kızlar 6 ekimde transferin oldu bu gün tam 6. Gün meraktan çatlıyorum tahlil yaptırmak için 12. Günü bekle dedi Dr ama ben çok sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…