-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.661
Saolunn amin hayırlısıyla kucagımızada alırız sağlıkla inşallahh allahh hepinize yardım etsin hiç umudunuzu kaybetmeyin duygularım çok garip tarifsiz:)) benim ilk deneme 5. Gün embiryosu 1 tane konuldu bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum canım çok iyi oldugu için gittim zatenALLAHIIMM hayırlısıyla kucağına alamyı nasip etsin canımmm darısı bize inşallaahh. Kaç emriyo konuşlmuştu birde hangi dr gidiyorsun. AY ne güzel bir haber bu 41 Kere MAŞALLAAAH.
Allah kabul etsin canım çok sağolHepinize ettim kızlar ya inanın o an çok duygulandım ALLAHIM duysun sesimzii. :)
Oyhhhh ben sanki orda bi bebiş görüyorum gözün aydın canım Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah :)Kızlar bugün 12. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım.
Gözün aydın canım darısı başımıza :) rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhh :)Kızlarrrrr değerim 77.80 hamileyimmmÇok şükürr:)))
Amin canım inşallah. 16. gün kan testini geçeyim inşallah.Oyhhhh ben sanki orda bi bebiş görüyorum gözün aydın canım Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah :)
Erken gebelik testimi canım o ama baya belli oluyor hadi bakalım kan testinide bekliyoruzAmin canım inşallah. 16. gün kan testini geçeyim inşallah.
predictor canım bu. Perşembe kan tahlili yaptıracağım.Erken gebelik testimi canım o ama baya belli oluyor hadi bakalım kan testinide bekliyoruz
Perşembeyi bekleyebilecek misin canım ben olsam bekleyemem bu testte bu kadar net çıktıkdan sonrapredictor canım bu. Perşembe kan tahlili yaptıracağım.
Evet canm 1.kalite zatn cghye gidebilmesi için 5.gün 1.kalite embriyo olmasını beklediler. İnşallah seninde güzel olur sonucun:)Ay ne güzel canım ya çok sevindim senin adına 1 yane sağlıklı geldi ve tuttu ne güzel Darısı başıma inşallah. Bugün bir arkadaşım da aynısını söyledi pgt den sağlıksız gelen embriyosu çok iyi gelişmiş demekki genelde sağlıksızlar iyi gelişiyor bu 3 örnekten bunu anladım ben. İlkinde de en iyi gelişeni koydular demekki o da sağlıksızdı diyr düşünüyorum şimdi. Senin sağlıklı embriyo içim doktor 1. Kalite falan diye bişey Dedi mi? Benim transfer edilenlerden 1 tanesi 1. Kalite diğeri çok iyi değil Dedi doktor ama içlerinden en iyi 2 yi transfer ettiler
Doktora söz verdim sözümü tutayımPerşembeyi bekleyebilecek misin canım ben olsam bekleyemem bu testte bu kadar net çıktıkdan sonra
Tek mi transfer edilmişti cnmDoktora söz verdim sözümü tutayım
Yok iki tane canım. Zaten elimde sadece onlar vardı.Tek mi transfer edilmişti cnm
İnşallaaaah ikiside tutmuştur cnmYok iki tane canım. Zaten elimde sadece onlar vardı.
ay inşallah canımİnşallaaaah ikiside tutmuştur cnm