2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Evet canm 1.kalite zatn cghye gidebilmesi için 5.gün 1.kalite embriyo olmasını beklediler. İnşallah seninde güzel olur sonucun:)
Benimkiler 3. Günde gitti 4. Günde sonuç geldi 5. Günde transfer yapıldı ama 5. Günü görmelerine rağmen 3 tanesi daha gelişmedi ve donduramadılar

Benimkiler 3. Günde gitti 4. Günde sonuç geldi 5. Günde transfer yapıldı ama 5. Günü görmelerine rağmen 3 tanesi daha gelişmedi ve donduramadılar
Dondurulmuş olsa daha bir iyi hissedecekmisiz gibi oluyor ama inşallah onlara gerek bile duymayacagiz. Canını sıkma olur mu? :KK19:

Gördünn mü yani cnm inşallah yaasende çıkmamışmıydı hiç ay seviniyimi yaaaa:))sendemi yapmıştın kaçıncı günde yapmıştın benim miratech ve certain ultra erken öyle farklı iki marka yaptım bilerek gece yapıcagımda predictor early diye erken gebilik yine bındada silik çıkArsa sizle paylaşıcam yine sizin kaçıncı gününüz inşallahh sizinde tutmuştur
Canım certain di benim de 3. Gün embriyisu 9. Gün çıkmamıştı inşallah canım çıkar çok zor bişey bi türkü emin olamamak yüzünü gul durur insallah

Saolunn amin hayırlısıyla kucagımızada alırız sağlıkla inşallahh allahh hepinize yardım etsin hiç umudunuzu kaybetmeyin duygularım çok garip tarifsiz:)) benim ilk deneme 5. Gün embiryosu 1 tane konuldu bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum canım çok iyi oldugu için gittim zaten
Ayyy gözlerinaydın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayinasip etsin canım benim dr senin dr un kardeşi sanırım :KK49:çünkü oda bursada acıbadem de benim dr Hatay'da ümit zeteroğlu inşallah bizimkide pozitif sonuçlarnır inşallah isteyen herkes pozitif sonuçlar alır

Bu ayki adetle başlicak çok şükür. H.içi olurum 4 gözle bekliyorum :KK6:
Ne zaman adetin geliyor canım ben şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum 21 i bitecek inşallah sonra da adetim gelcek bende 4 gözle bekliyorum

Ne zaman adetin geliyor canım ben şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum 21 i bitecek inşallah sonra da adetim gelcek bende 4 gözle bekliyorum
Salı gibi olur diye düşünüyorum canım bizde hayırlısıyla başlayalım bu surece yumurtalarim büyüyo sukadar yumurtam oldu diye sohbetler edelimm artik:-):KK39:

Arkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü blastokist aşamasında 1 tane embiriyo trasfer edildi.bugün 4.günüm hafif hafif adet agrısı gibi hissediyorum acaba sizlerdemi öylesiniz.

X