- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.681
Tebrikler canım :) Allah tamamını erdirsin inşallah darısı başımıza :)Kızlar bugün 12. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım :) Allah tamamını erdirsin inşallah darısı başımıza :)Kızlar bugün 12. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım.
Benimkiler 3. Günde gitti 4. Günde sonuç geldi 5. Günde transfer yapıldı ama 5. Günü görmelerine rağmen 3 tanesi daha gelişmedi ve donduramadılarEvet canm 1.kalite zatn cghye gidebilmesi için 5.gün 1.kalite embriyo olmasını beklediler. İnşallah seninde güzel olur sonucun:)
Bu ayki adetle başlicak çok şükür. H.içi olurum 4 gözle bekliyorum
amin canım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.Tebrikler canım :) Allah tamamını erdirsin inşallah darısı başımıza :)
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cnmBu ayki adetle başlicak çok şükür. H.içi olurum 4 gözle bekliyorum
Hayırlısı olsun canım sıkma canını inşalah bunlar tutarda dondurulmuşa gerek kalmazKızlar doktorla konuştum geriye kalan 3 embriyom gelişmediği içim dondurmamışlar inşallah bı koyulanlar tutar
Dondurulmuş olsa daha bir iyi hissedecekmisiz gibi oluyor ama inşallah onlara gerek bile duymayacagiz. Canını sıkma olur mu?Benimkiler 3. Günde gitti 4. Günde sonuç geldi 5. Günde transfer yapıldı ama 5. Günü görmelerine rağmen 3 tanesi daha gelişmedi ve donduramadılar
İnşallahhhh hepimizden güzel haberler duyarizzHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Canım certain di benim de 3. Gün embriyisu 9. Gün çıkmamıştı inşallah canım çıkar çok zor bişey bi türkü emin olamamak yüzünü gul durur insallahGördünn mü yani cnm inşallah yaasende çıkmamışmıydı hiç ay seviniyimi yaaaa:))sendemi yapmıştın kaçıncı günde yapmıştın benim miratech ve certain ultra erken öyle farklı iki marka yaptım bilerek gece yapıcagımda predictor early diye erken gebilik yine bındada silik çıkArsa sizle paylaşıcam yine sizin kaçıncı gününüz inşallahh sizinde tutmuştur
Ben gece gittim cnm kan testi yaptırdım değerim 77,80 :))) hamileyim yanii hayırlısıylaaCanım certain di benim de 3. Gün embriyisu 9. Gün çıkmamıştı inşallah canım çıkar çok zor bişey bi türkü emin olamamak yüzünü gul durur insallah
Ay ne guzel masallah darisi hepimize insallahhhBen gece gittim cnm kan testi yaptırdım değerim 77,80 :))) hamileyim yanii hayırlısıylaa
Var var ben :)Kızlar dünde bugün de kasıklarımda adet sancısı gibi sızı var hamilelikten olabilirmi bugün 8. Günüm transferin böyle olan varmı normalmi yaniii
Ayyy gözlerinaydın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayinasip etsin canım benim dr senin dr un kardeşi sanırım çünkü oda bursada acıbadem de benim dr Hatay'da ümit zeteroğlu inşallah bizimkide pozitif sonuçlarnır inşallah isteyen herkes pozitif sonuçlar alırSaolunn amin hayırlısıyla kucagımızada alırız sağlıkla inşallahh allahh hepinize yardım etsin hiç umudunuzu kaybetmeyin duygularım çok garip tarifsiz:)) benim ilk deneme 5. Gün embiryosu 1 tane konuldu bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum canım çok iyi oldugu için gittim zaten
Ne zaman adetin geliyor canım ben şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum 21 i bitecek inşallah sonra da adetim gelcek bende 4 gözle bekliyorumBu ayki adetle başlicak çok şükür. H.içi olurum 4 gözle bekliyorum
Salı gibi olur diye düşünüyorum canım bizde hayırlısıyla başlayalım bu surece yumurtalarim büyüyo sukadar yumurtam oldu diye sohbetler edelimm artikNe zaman adetin geliyor canım ben şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum 21 i bitecek inşallah sonra da adetim gelcek bende 4 gözle bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydınnn :)Ben gece gittim cnm kan testi yaptırdım değerim 77,80 :))) hamileyim yanii hayırlısıylaa