- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.641
P
pazartesi 5. Gün embiryosu oluyo cnm banada öyle yapıldı ilk gün döllüyolar zTen transferden hiç korkma ben panik atak hastasıyım çok korkuyodum hatta anestezi istedim ama doktorum şahin bey çok iyi ve güven veriyo spekulum simir testinden biliyorum acıyo gibiydi ama inan hiç korkma çok kolay basit ve agrısız ve 10 dk sürmüyo hiç acımıyo yani kendini kasma ben öyle yaptım idrarada çok su içmedim 2 bardak bile değil az az içtim ve 1 saat oyüzden aşırı sıkışmamıştım yani rahat ol inan hayırlısı olsun şimdiden:)Kızlar iyi akşamlar size birkaç sorum olacak Benim geçen perşembe yumurtalarım toplandı 1 yumurta döllenmiş dün aradılar 2 hücreli dediler bugün aradılar 4 hücreli olmuş. Gelişimi normal dedi pzt günü transfer yapılacakmış. Şimdi kızlar benim pzt günü kaçıncı gün embriyosu oluyor yumurta toplandığı gün sayılmıyor değil mi ? Birde transfere idrara sıkışık gel dedi transfer sonrası 1 saat dinleneceksin dedi . nasıl yapılıyor bu transfer işlemi uzun sürüyor mu ya da canınız yandı mı şu spekulum beni mahvediyor