2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

P
Kızlar iyi akşamlar size birkaç sorum olacak Benim geçen perşembe yumurtalarım toplandı 1 yumurta döllenmiş dün aradılar 2 hücreli dediler bugün aradılar 4 hücreli olmuş. Gelişimi normal dedi pzt günü transfer yapılacakmış. Şimdi kızlar benim pzt günü kaçıncı gün embriyosu oluyor yumurta toplandığı gün sayılmıyor değil mi ? Birde transfere idrara sıkışık gel dedi transfer sonrası 1 saat dinleneceksin dedi . nasıl yapılıyor bu transfer işlemi uzun sürüyor mu ya da canınız yandı mı şu spekulum beni mahvediyor
pazartesi 5. Gün embiryosu oluyo cnm banada öyle yapıldı ilk gün döllüyolar zTen transferden hiç korkma ben panik atak hastasıyım çok korkuyodum hatta anestezi istedim ama doktorum şahin bey çok iyi ve güven veriyo spekulum simir testinden biliyorum acıyo gibiydi ama inan hiç korkma çok kolay basit ve agrısız ve 10 dk sürmüyo hiç acımıyo yani kendini kasma ben öyle yaptım idrarada çok su içmedim 2 bardak bile değil az az içtim ve 1 saat oyüzden aşırı sıkışmamıştım yani rahat ol inan hayırlısı olsun şimdiden:)

Benim göğsümde kist var doktora özellikle söyledim aylarca alınan ilaçlar deil bunlar demişti . Senede 4-5 kez tüp bebek yaptırsak belki risk olur ama okdr yüreği olan insan varmıki

Ayrıca benim 3 arkadaşım tüp bebek tedavisi oldu
Birinin yaşı 40 dı ikizlere hamile şimdi
Digerinin sadece 2 yumurtası oldu 1 tanesi sağlıklı idi şimdi 1 yaşında oğlu var
Diğer arkadaşımın malesef yumurtası bir kaç tane oluşuyor içi boş oluyor
Kısacası sayıya bakmamak lazım nasip kısmet işi
Ya benimde göğüslerimde bezeler var ben doktoro gitmiştim bunlar içi su dolu zararsız bezeler demişti regli zamanı dahada şişer agrıda yapabilir ama önemli degil demişti sms ben bunu doktoruma söylemedim:KK43:( yani söylemelimiydim önemsiz dendiği için hiç aklıma gelmedi bişry olurmu ya çok panik oldum şuan:KK43:((

Sanırım devrelerim yandı :confused: vallahi bu bebek işi Allah'ın büyük bir mucizesi. Bu arada "İstemiyorduk, kazara oldu." gibi sözler sarf eden biriyle karşılaşırsam kesin uçan tekmeyle dalcam. :rolleyes: pgt ye bu sefer baktirmamiz mümkün olmayacak artık çünkü 2 tane bebis var onlar da donduruldu. Allah'ım bir daha yaşatmaz inşallah ama tutmazsa bir dahaki sefere artık. Bilgi için teşekkürler :KK68:
Rica ederşm canım inşallah tutar da ki seninki tutmuş görünüyor şuan :) bu bilgilere ihtiyacın olmaz :)

Ya benimde göğüslerimde bezeler var ben doktoro gitmiştim bunlar içi su dolu zararsız bezeler demişti regli zamanı dahada şişer agrıda yapabilir ama önemli degil demişti sms ben bunu doktoruma söylemedim:KK43:( yani söylemelimiydim önemsiz dendiği için hiç aklıma gelmedi bişry olurmu ya çok panik oldum şuan:KK43:((
Ben sordum sen merak etme bi sorun olmaz için rahat etsin diye bidaha gittiğinde sorarsın

Kızlar iyi akşamlar size birkaç sorum olacak Benim geçen perşembe yumurtalarım toplandı 1 yumurta döllenmiş dün aradılar 2 hücreli dediler bugün aradılar 4 hücreli olmuş. Gelişimi normal dedi pzt günü transfer yapılacakmış. Şimdi kızlar benim pzt günü kaçıncı gün embriyosu oluyor yumurta toplandığı gün sayılmıyor değil mi ? Birde transfere idrara sıkışık gel dedi transfer sonrası 1 saat dinleneceksin dedi . nasıl yapılıyor bu transfer işlemi uzun sürüyor mu ya da canınız yandı mı şu spekulum beni mahvediyor
5. Gün embriyosu oluyor cnm
Ben idrara sıkışık gittim 40 dk sonra alacagız dediler ve dayanmam imkansızdı yarım yaptım bi bardak daha su içtim ..şimdi olsa merkeze gidince içerdim 3-4 bardak arka arkaya içsem zaten hemen sıkışır insan bide heyecan var havalarda soğudu sahan çabuk sıkışırsın
15 dk sürüyor transfer zor deil alttan muayene oluyorsun gibi düşün sadece sıkışık olmak Zorluyor okdr

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erken gebelik olan altaki normal testlerden

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 1.414
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr galiba hamileyimmm bebeğimm benimleee:))))2 tane test yaptım şimdi biri erken gebelik biri normal olandan paylaşıyorum lütfrn bakın bugün 7. Gün bitiyo ikiside silik ama çok belli bu sefer artık sevinebilrim heralde gecede acile gidicem kanda baktırıyım artıkk:)))üsteki erken gebelik olan altaki normal testlerden
Evet olmuş hayırlı olsun canım saglıkla kucağına alırsın inşallah

Ooooo Maşaallah çizgiler çok net.. hayırlı ve daim olsun...

Oh ne güzel bir haber :KK49: Allah'ım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Terbik ederim ben de. Herkesden Boyle guzel haberler alalim. Darisi hepimizin basina.

X