2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ayyy gözlerinaydın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayinasip etsin canım benim dr senin dr un kardeşi sanırım :KK49:çünkü oda bursada acıbadem de benim dr Hatay'da ümit zeteroğlu inşallah bizimkide pozitif sonuçlarnır inşallah isteyen herkes pozitif sonuçlar alır
Aminnn iinşallahh darısı size Aaaa evet benim doktorum antskyalı ki bende antakyalıyım :)) çok iyi doktor kardeşidemi kadın dogumm:))antakyadamısın sen senin kaçıncı günn

Arkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü blastokist aşamasında 1 tane embiriyo trasfer edildi.bugün 4.günüm hafif hafif adet agrısı gibi hissediyorum acaba sizlerdemi öylesiniz.
Hayırlı olsun Benim 7. Gün başladı bugünde var ve hamileyim :))))bende merak ediyorum normalmi hemşirem kanama olmadkça sorun yok dedi

Allah isteyen herkese nasip etsin ediyorum hepinize:))Evet dünden beri akıntı var kokusuz renksiz jelden olabilirmi acaba

Tek embiryo cnm 5. Gün embiryosu ilk denememiz allah nasip etti hayırlısıylada daim eylesin zor süreç allah herkese kolaylık ve güç versin :))

Canm sizde sorun neydi peki nezamandr istiyodunz bebek?
Cnm bizde belli bi sorun yok tu 3 yıldır deniyoduk olmadı çatlama problemi var demişti önceki doktorum sonra şahin bey 7 yıllıkta evli oldugumuz için :))tüp bebek önerdi direk bize biz aşılama diye gitmiştik aslında ve tüp bebrğe karar verdik hayırlısıylada allahım nasip etti inşallahh:))

Çok sağol canım Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.sizin sorununuz neydi
Sanırım bana sormuşsun. Canım ben pco yum. Ayrıca hidrosalpenks nedeniyle sol tüpümü bağladılar. 3 negatif aşılamam var. İlk tüp bebek denememiz olacak. Yumoşlar toplandı donduruldu kasım ayında transfer olacak inşallah :KK39:

Dondurulmuş embriyo transfer olan yada olacak olan arkdaşlar süreç nasıl işliyor ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?? Doğum kontrol hapı kullananlar ne için kullanıyorsunuz.. benim dondurulmuş transferim olacak adetimin ilk günü itibariyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. bunun dışında hiç bi ilac yok çarşamba kontrol var rahim kalınlığı ölçülcek ve transfer tarihi belirlenecek. sanki benim tedavim sizlere göre ters gibi gelmeye başladı.. sadece doğum kontrol hapıyla dondurulmuş transfer olur mu??? Offff kafamda yine deli sorularrr

Aminnn iinşallahh darısı size Aaaa evet benim doktorum antskyalı ki bende antakyalıyım :)) çok iyi doktor kardeşidemi kadın dogumm:))antakyadamısın sen senin kaçıncı günn
Aaa cidden toprağım çıktı :halay:evet canım kardeşi de kadın dogumcu canım ben iki hafta önce histereskopi oldum şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün sonra ilaç biter tahminen 25 civarında adetim gelir canım o zaman basliyacaz inşallah canım sen bursada mi yerlesmissin

Salı gibi olur diye düşünüyorum canım bizde hayırlısıyla başlayalım bu surece yumurtalarim büyüyo sukadar yumurtam oldu diye sohbetler edelimm artik:-):KK39:
Aynen ya şimdi izliyoruzbizde baslasak artık gerçi ben başlamadan kendimi negatife hazırlıyorum :KK12:çünkü birkaç Sperm çıkıyordu dr donduracaz dedi başta dondurmaya gittik donduruldu ama çözülürken yüzde 60 ölürler dedi çünkü çok kalitesiz ve dedi muhtemelen yumurta toplama günü tese yaparız dedi ama biz çok korkuyoruz çünkü önceki tesede kalitesiz çıkmıştı :KK43:

X