2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ALLAHIIMM hayırlısıyla kucağına alamyı nasip etsin canımmm darısı bize inşallaahh. Kaç emriyo konuşlmuştu birde hangi dr gidiyorsun. AY ne güzel bir haber bu 41 Kere MAŞALLAAAH.
Saolunn amin hayırlısıyla kucagımızada alırız sağlıkla inşallahh allahh hepinize yardım etsin hiç umudunuzu kaybetmeyin duygularım çok garip tarifsiz:)) benim ilk deneme 5. Gün embiryosu 1 tane konuldu bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum canım çok iyi oldugu için gittim zaten

Kızlar bugün 12. Günüm dayanamadım idrar testi yaptım.

Eklentiler

• DSC_0482.JPG
    DSC_0482.JPG
    19,7 KB · Görüntüleme: 70
Ay ne güzel canım ya çok sevindim senin adına 1 yane sağlıklı geldi ve tuttu ne güzel Darısı başıma inşallah. Bugün bir arkadaşım da aynısını söyledi pgt den sağlıksız gelen embriyosu çok iyi gelişmiş demekki genelde sağlıksızlar iyi gelişiyor bu 3 örnekten bunu anladım ben. İlkinde de en iyi gelişeni koydular demekki o da sağlıksızdı diyr düşünüyorum şimdi. Senin sağlıklı embriyo içim doktor 1. Kalite falan diye bişey Dedi mi? Benim transfer edilenlerden 1 tanesi 1. Kalite diğeri çok iyi değil Dedi doktor ama içlerinden en iyi 2 yi transfer ettiler
Evet canm 1.kalite zatn cghye gidebilmesi için 5.gün 1.kalite embriyo olmasını beklediler. İnşallah seninde güzel olur sonucun:)

X