2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Çok teşekkür ederim bilmiyordum hemen araştırayım. Raporum yok malesef.
2 tüp tedavisi olumsuz olmuş, rapor çıkarmayıda deneyebilirsin kolaylıkla alırsın diye düşünüyorum , çider grubu önerdiğim yer aradıklarında sana şu bilgiyide verirler 3500 aytuğ kolonkaya da tüp bebek tedavisi yapıyoruz diyorlar ama bence reklam kokan boş bi yer sakın kabul etme

Selam kizlar bende 2gun once ankara novaart merkezinde tup bebege başladım ,2gundur ilaçlarımı yapıyorum..nasıl bir süreç bekliyor beni hic bilmiyorum ama cok heyecanlıyımm

Transfer sonrası rapor veriyormu doktorlar?? Bizmi talep ediyoruz...benim işim cok yoğun tempolu..bi süre rapor düşünüyorum ama bazı doktorlar rapor konusunda pek cimri

benim yaptırdığım merkezde de dondurarak yapıyorlar, benim yumurtalar toplandı 1.gün embriyosu olarak donduruldu, 2 ay sonra transfer yapıldı, transferden 2 önce çözdürüldü, 2 gün beklettiler 5.güne ulaştı sonra transfer edildi, çok şükür hamile olduğumu öğrendim,
Ayyy maşallah ya :) Allah tamamına erdirsin:)

Transfer sonrası rapor veriyormu doktorlar?? Bizmi talep ediyoruz...benim işim cok yoğun tempolu..bi süre rapor düşünüyorum ama bazı doktorlar rapor konusunda pek cimri
Canım benim tüp bebek drum istersen rapor yazabilirim dedi ama tüp bebek olarak..ben iş yerindekilere soylemediğim için almadım
Tüp bebek drun verir sen soylersen

Mehmet bey.. medicana düşünüyordum ama doktorum kongreye gitmis..onu bekleseydim tedavim 1ay gecikecekti.. bende arkadaşımın önerisi ile mehmet beye gittim ve başladık hemencecik..sonucu ne olur bilmiyorum ama Rabbim ne verirse razıyım..

Mehmet bey.. medicana düşünüyordum ama doktorum kongreye gitmis..onu bekleseydim tedavim 1ay gecikecekti.. bende arkadaşımın önerisi ile mehmet beye gittim ve başladık hemencecik..sonucu ne olur bilmiyorum ama Rabbim ne verirse razıyım..
Mehmet bey iyi bir hocadir hakkinda hayirli pozitifler olsun hoca pek konuskan degildir ama sen cekinme aklina ne geliyosa sor yada nurselin hemsireye, gul hemsire az uyuzdur ama aklina takilan ne varsa sor simdiden hayirli olsun

X