- 21 Kasım 2008
- 18
- 5
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.061
Bende sali günü başladım iğnelere..beslenme konusunda önerileriniz nedir? Cay kahve içmiyorum.
Folik asit kullanıyorum şimdilik.
Pıhtılaşma genetik testi dediğin şeyin tam olarak adını yazabilirmisin rica etsem
yok canım aç ya da tok dikkat etmiyorum. masamın üstüne bir kavanoz ayarladım, çalışırken arada elimi atıp yiyorum. birkaç gündür de akşam yemeğini ya sebze ya da balık yiyerek geçiriyorum. katı birşey yemiyorum, baya rahatım, umarım böyle devam eder. öğle yemeklerinde de mutlaka 1 kase çorba içip sonra yemeğime devam ediyorum.5 kayısı 5 incirmi canm aç karnınamı yiyosun ikisinide
Amin inşallah gelsin o kuşlarelbette anne olmanın mutluluğunu yaşamanı isterim ama eğer nasibinde yoksa diye diyorum eşinin böyle düşünmesi ne güzel. seni gerçekten önemsiyor demek ki. rabbim güzellikler versin arkadaşım bi bakmışsın bu sefer bi taşla iki kuş gelivermiş
Hatırladım tabi :) bende kürtaj oldum canm. 7.haftada kaldı bebeğim gelişmedi 8.haftada olması gerekirken. Sen naptın sonra. Ben temmuzda donmuşları denedim oda negatif oldu. Sil baştan başladım herşeye donmuş kalmadığı için. Geçen ay opu oldu donduruldu. Şimdi 4 ekimde nasipse transferim var tatlım.hgnm benı hatırladın mı bılmıyorum ama subatta beraber gun sayıyoduk benım 5. haftada dusuk olmustu senın gebelık dvm edıyodu
Hımm benimde rahim filmi çekildikten sonra enfeksiyon olmasın diye verdikleri haptan oldu :) 2. Fitilden sonra biter tamamen. Rahimle oynandığında gecikmeler olabiliyo. Benimde kürtajdan sonra 35.gün gelmişti. Sıkma canını stres yapma oluruna bırak.Valla zaten antibiyotigi hisyeroskopiden sonra iltihap gördüm içerde diye vermişti bende bi dahaki denemede tutmaz korkusuyla içtim bırakmadım bu sefer de mantar yaptı ama bugün biraz daha iyiyim akşam ikinci fitili de aticam bklm bu antibiyotikler yüzünden adet de olmadım ya 34. Gün bugün adetim ne kadar gicikirse tüp bebek de gecikiyor insan beklemeye dayanamıyor bu süreçte ya başlasin da biran önde transfer olsun diye bakıyor
bende o ıkız dusukten sonra tekrar dvm ettım ama progestoron bı turlu dusmedı temmuzda hoca tekrar yaptı ve negatıf ama kızıyorum ya progestoron dusmeden yaptı bende degıstırdım hocayı baskent unıv hulısı beye basladım o da 3 ay dınlen gel dedı ekımde gıdecem yanına aralıkta baslarız demıstıHatırladım tabi :) bende kürtaj oldum canm. 7.haftada kaldı bebeğim gelişmedi 8.haftada olması gerekirken. Sen naptın sonra. Ben temmuzda donmuşları denedim oda negatif oldu. Sil baştan başladım herşeye donmuş kalmadığı için. Geçen ay opu oldu donduruldu. Şimdi 4 ekimde nasipse transferim var tatlım.
Sağol canım aynen yapacak bişey yok. Düşmeden transfer etmesini bende anlamadım. Benim aralıkta transferim olacaktı progesteron yükselmiş bianda aret bey transfer etmedi. Ocak ayında düşmüştü o zaman transfer etti. Geçen aydan kalan eski bir yumurta erken çatlamış demişti yükseklik sebebini. Senin neden düşmüyor acaba sebep ne söyledi.bende o ıkız dusukten sonra tekrar dvm ettım ama progestoron bı turlu dusmedı temmuzda hoca tekrar yaptı ve negatıf ama kızıyorum ya progestoron dusmeden yaptı bende degıstırdım hocayı baskent unıv hulısı beye basladım o da 3 ay dınlen gel dedı ekımde gıdecem yanına aralıkta baslarız demıstı
sanada cok uzuldum ınan ama yapacak bısey yok
Sağol canım aynen yapacak bişey yok. Düşmeden transfer etmesini bende anlamadım. Benim aralıkta transferim olacaktı progesteron yükselmiş bianda aret bey transfer etmedi. Ocak ayında düşmüştü o zaman transfer etti. Geçen aydan kalan eski bir yumurta erken çatlamış demişti yükseklik sebebini. Senin neden düşmüyor acaba sebep ne söyledi.
Anladım canm. Herşey iyiyse ne güzel :) inşallah bu son olur ikimiz için. Yaşım 26 ama 35 gibi hissediyorum kendimi aldığımız ilaç ve hormonlardan heralde :) kolay şeyler yaşamadık bakalım daha neler yaşıycaz.sebebını hıc soylemedı koca o yuzden nefret ettım ıgneler verdıler ılaclar ama dusmedı sonra temmuzda gel yapacaz dedı transferı degerım dedım dustu falan dedı ama ıcımde hep bı suphe kaldı
sonra arkadaslarım hulısı beyı onerdıkı bı cok tanıdıgımda ordan hamıle kaldı kontrole gıttım hersey suanlık ıyı ayın 7 sınde muayeneye gıdecem bakalım ne olcak
Ben de baskente gidiyorum gogsen beye canimbende o ıkız dusukten sonra tekrar dvm ettım ama progestoron bı turlu dusmedı temmuzda hoca tekrar yaptı ve negatıf ama kızıyorum ya progestoron dusmeden yaptı bende degıstırdım hocayı baskent unıv hulısı beye basladım o da 3 ay dınlen gel dedı ekımde gıdecem yanına aralıkta baslarız demıstı
sanada cok uzuldum ınan ama yapacak bısey yok
Ins son tedavimiz olur cnmmAnladım canm. Herşey iyiyse ne güzel :) inşallah bu son olur ikimiz için. Yaşım 26 ama 35 gibi hissediyorum kendimi aldığımız ilaç ve hormonlardan heralde :) kolay şeyler yaşamadık bakalım daha neler yaşıycaz.
Ben de baskente gidiyorum gogsen beye canim
Amin canım. Hepimizin dileği bu.Selam kizlar bugun yumurta toplama islemim gerceklesti.. 3 yumurtanin 3unu de sag saglim alabilmisler..yine 15 gun boyunca igneler ve ilaclar verdiler.. yarin embriyo olusumu hallinda bilgi verilecekmiss..Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Nerde kimde olursa olsun yeterki hayirlisiyla bebislerimiz olsn insallah canimBen 2 kere gittim hulisiye ve 2. De kovdu beni testlerin guzel sadece az vucutu dinl3ndir dedi ve 3 ay sonra eylulde gel bi kontrol edelim aralikta transferi yapariz ama simdi git dedi ins.
Gogsen hocayida cok anlattilar ama hulisi hocayi oraya giden bi arkadasim tavsiye etti bakalim kismet
Amin canim senin de insallah bebislerin simsiki tutunsun sanaAmin canım. Hepimizin dileği bu.
Amin canım teşekkürlerAmin canim senin de insallah bebislerin simsiki tutunsun sana