2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende sali günü başladım iğnelere..beslenme konusunda önerileriniz nedir? Cay kahve içmiyorum.
Folik asit kullanıyorum şimdilik.

Hayırlıs olsun cnm. Ben henüz başlamadım kasımda başlıcam iğnelere kısmetse. Çay açık içilebilir. ama kafein ve asitli içeceklerden uzak durulması gerekiyor mutlaka. Bende folik asite başladım.

Pıhtılaşma genetik testi dediğin şeyin tam olarak adını yazabilirmisin rica etsem

proteın c
proteın s
e2
tsh
glukoz
ınsulın
kanda genetık test
anti kardiyolıpın

eger suan gerek yok derse aılemde kan pıhtılasması var de genetık oldugundan bu kan pıhtılasması yapar sen onlemını al cnm

5 kayısı 5 incirmi canm aç karnınamı yiyosun ikisinide
yok canım aç ya da tok dikkat etmiyorum. masamın üstüne bir kavanoz ayarladım, çalışırken arada elimi atıp yiyorum. birkaç gündür de akşam yemeğini ya sebze ya da balık yiyerek geçiriyorum. katı birşey yemiyorum, baya rahatım, umarım böyle devam eder. öğle yemeklerinde de mutlaka 1 kase çorba içip sonra yemeğime devam ediyorum.

hgnm benı hatırladın mı bılmıyorum ama subatta beraber gun sayıyoduk benım 5. haftada dusuk olmustu senın gebelık dvm edıyodu

hgnm benı hatırladın mı bılmıyorum ama subatta beraber gun sayıyoduk benım 5. haftada dusuk olmustu senın gebelık dvm edıyodu
Hatırladım tabi :) bende kürtaj oldum canm. 7.haftada kaldı bebeğim gelişmedi 8.haftada olması gerekirken. Sen naptın sonra. Ben temmuzda donmuşları denedim oda negatif oldu. Sil baştan başladım herşeye donmuş kalmadığı için. Geçen ay opu oldu donduruldu. Şimdi 4 ekimde nasipse transferim var tatlım.

Hımm benimde rahim filmi çekildikten sonra enfeksiyon olmasın diye verdikleri haptan oldu :) 2. Fitilden sonra biter tamamen. Rahimle oynandığında gecikmeler olabiliyo. Benimde kürtajdan sonra 35.gün gelmişti. Sıkma canını stres yapma oluruna bırak.

bende o ıkız dusukten sonra tekrar dvm ettım ama progestoron bı turlu dusmedı temmuzda hoca tekrar yaptı ve negatıf ama kızıyorum ya progestoron dusmeden yaptı bende degıstırdım hocayı baskent unıv hulısı beye basladım o da 3 ay dınlen gel dedı ekımde gıdecem yanına aralıkta baslarız demıstı

sanada cok uzuldum ınan ama yapacak bısey yok

Sağol canım aynen yapacak bişey yok. Düşmeden transfer etmesini bende anlamadım. Benim aralıkta transferim olacaktı progesteron yükselmiş bianda aret bey transfer etmedi. Ocak ayında düşmüştü o zaman transfer etti. Geçen aydan kalan eski bir yumurta erken çatlamış demişti yükseklik sebebini. Senin neden düşmüyor acaba sebep ne söyledi.

sebebını hıc soylemedı koca o yuzden nefret ettım ıgneler verdıler ılaclar ama dusmedı sonra temmuzda gel yapacaz dedı transferı degerım dedım dustu falan dedı ama ıcımde hep bı suphe kaldı
sonra arkadaslarım hulısı beyı onerdıkı bı cok tanıdıgımda ordan hamıle kaldı kontrole gıttım hersey suanlık ıyı ayın 7 sınde muayeneye gıdecem bakalım ne olcak

Anladım canm. Herşey iyiyse ne güzel :) inşallah bu son olur ikimiz için. Yaşım 26 ama 35 gibi hissediyorum kendimi aldığımız ilaç ve hormonlardan heralde :) kolay şeyler yaşamadık bakalım daha neler yaşıycaz.

Ben de baskente gidiyorum gogsen beye canim

cadiprensesss benim bilgilerimi de tabloya ekler misin?
Sebepsiz infertilite
Yaş 33
Konya Novafertil Ali Sami Gürbüz (yumurta takibini Afyon Park Hastanesinde kendi doktorum yapıyor )
İlk deneme
İlaçlar Gonal-f, merional, cetrotide

Ben de baskente gidiyorum gogsen beye canim

Ben 2 kere gittim hulisiye ve 2. De kovdu beni testlerin guzel sadece az vucutu dinl3ndir dedi ve 3 ay sonra eylulde gel bi kontrol edelim aralikta transferi yapariz ama simdi git dedi ins.

Gogsen hocayida cok anlattilar ama hulisi hocayi oraya giden bi arkadasim tavsiye etti bakalim kismet

Nerde kimde olursa olsun yeterki hayirlisiyla bebislerimiz olsn insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…