aynen canim bende suphedeyim ne yapsak bilmiyorum. ticari amac tasidigini da dusunmeye basladim. yaptirmasam diyorum ama hastaligi da cok zor oluyormus,korkuyorum.Anneler günaydın buralara pek uğrayan yok sanırım ben sessiz bir takipciyim de rotavirus aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran var mı kimisinde yan etkileri ağır oluyormus kararsizim
Ben sanırım yaptirmayacagim canım aşıyı olup aynı hastalıkta olduğu gibi o ağır ishAli yaşayanlar var bünyesini de bilemiyoruz ki miniklerin zaten uç aşıyı birden olacak bir de rotavirus eklenmesin dedim gerekli gören var ticari diyen var kreş ortamında olan çocuklar için daha gerekli diyen de varaynen canim bende suphedeyim ne yapsak bilmiyorum. ticari amac tasidigini da dusunmeye basladim. yaptirmasam diyorum ama hastaligi da cok zor oluyormus,korkuyorum.
Kalkanı kullanıyorum zaten , kaymayıp durduğu müddetce... Kremlerin ikisi de elimde var. Nasıl uyguluyorsunuz acaba? Karıştırıp falan mı?
cook zaman oldu foruma bakamadim yazilarinizi okuyamadim ama ozlemisim buralari. benim gibi bicogunuz zaman bulamiyorsunuz anlasilan. kolik ve gazli bebek ne zor bir durummus, yasayanlara sabir diliyorum. hepsi cabucak gecer umarim. genelde 3 ay diyorlar kizlar bu durumu yasayan varsa son durumlar nasil sizde? biz 2 ayi bitirdik artik zaman gecse de su durum da bitse diye gun sayiyirum resmen. kilolari nasil vercem diye dusunmeme bile gerek kalmadi. stresten ve gaz olmasin diye ne yicegimi sasirmaktan kilolar hizla gidiyor ama ben sevinemiyorum. bebegimin krizleri sancilari bitsin ben 100 kg olmayi yeglerim. bunu yasamayanlar etrafimda bi bebege mi bakamiyorsun diyorlar bir de..
hala forumu okuyanlara selam, hepinizi ozledim, opuyorum..
62 ile girdim doğuma iki ay oldu su an 49 kiloyum ama vücudun sıkılaşması için spor şart göbek gitmiş olsa bile eskisi gibi sıkı değil hala ben plates ve squat dusunuyorum tabii bebeğim izin verir de fırsat bulursam...Herkes whats app grubunda galiba. Eskisi gibi aktif degil burasi. Ne güzel bilgiler aliyorduk. Keske eskisi gibi olsa.
Dogum kilonuz ne durumda. Ben hala bir kilo bile veremedim
ya aslında emzirmeyle öyle şakır şakır gitmiyo kilolar yinede dikkat etmek gerekiyo.bende 70 ile doğuma girdim 58 im şuan.52ydm önceden ama çok zor gidiyo artukHerkes whats app grubunda galiba. Eskisi gibi aktif degil burasi. Ne güzel bilgiler aliyorduk. Keske eskisi gibi olsa.
Dogum kilonuz ne durumda. Ben hala bir kilo bile veremedim
ben o istedikçe emziriyorum zaten istemezse aç deilse kabul etmiyo memeyi.huysuzluk seansları gazdandır muhtemelen akşam olduğuna göre.bitkisel içerikli takviyeler yazdırabilirsin dr a biz bio gaia kullanıyoruz ama faydas var mı yk mu bilemedimGünaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi
yapıyor hem de nasıl daha akşam yaşadım,hem çişi hem kakayı sızdırıyo.elmdekiler bitsin komiliye geçicemKızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
Prima kullanmadim ama molfixte aynı sorunu yaşıyorum huggies canbebe markalarinda bu sorun yok bariyer yapmışlar arka bölüme özellikle huggiesi beğendim ben dokusu da yumuşak komili de güzel aslında ama parfumlu olduğu için kullanmak istemedimKızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
gündüzleri 3 saatte bir geceleri 3-4 saatte bir emziriyorum.Günaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi
bizde 2 kere yasadik o durumu. Prima premium protection normal primaya göre daha iyi. Premium protectionun bantlari daha esnek, önündeki seritten ne kadar cis yaptigida anlasiliyor. Pisikte yapmiyor.Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
cok güzel vermissin.bende vermek istiyorum56 ile basladim 20 kg kadar almistim simdi 60gibiyim. ama ne kadar versem gobegin eski sikiligi olmadigi icin pek anlami yok. bi de gogusler buyudu tabi bikac kg da onlar ediyor heralde. su gobisi eski haline dondermek lazim
prima 3 no kullaniyorum, en cok da bu sizdirdi. elimdekiler bitince 4e geccem zaten bebis 6800du gecen hafta. 4 daha iyi diyolar bakalim. pisik olmasin diye marka degustirmeye de korkuyom.
gaz icin ne yapsak fayda etmicek onu anladim beklicez artik gecmesini. omrumden omur gitti ama
Günaydın anneler bebeğim tam iki aylık oldu ne sıklıkta emziriyorsunuz ben uç saat arayla vermeye çalışıyorum fazla sık verirsem kakasi değişiyor sindirememis gibi parçalar oluyor aglayinca memeyi dayamak doğru değil sanırım akşamlari huysuzluk seansları var sebebini cozemiyoruz gaz gibi ama aslında çıkarıyor da gazını ama ağlıyor yine de cilgin gibi gündüz iyi gece de iyi gören bir yeri agriyor deyince de tepem atıyor ağrısı olsa sanki sadece akşam olurmuş gibi
Kızlar ya prima bizde sızdırma yapıyor özellikle kakası belinden sızdırıyor günde iki üç defa kıyafet değiştiriyorum sizdede böyle sorun var mı? en iyisi diye o kadar para veriyoruz yinede sızdırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?