Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Bi ara uyku egitimi vermeyi dusunuyorsan simdi istedigin gibi uyutabilirsin :)) oglumda 5-7 ay arasi ayakta sallanarak uyudu. 7.ayda uyku egitimi vermek istedim babasi karsi cikti. 27 aylik olana kadar ayaginda salladi :)) 27 aylik olunca arabali yatak aldik abi oldugunu ve artik ayakta sallanmayacagini soyledik. O gece kendi kendine uyuyabildigini ogrenmis oldu esim. Demem o ki bebege ne sunarsan onu yapar. Her uygulamaya bizden cok daha hazirlar senin neyi sececegim neye cesaret edip edemeyecegin onemli sadece.

Hamilelik döneminde diş ağrısı çok çektim. Doğum yaptım yine başladı. Dün kanal tedavisi oldu gecesine soluğu acilde aldım. Yok arkadaş benim bu dişlerden çektiğimi ömrü boyunca kimse çekmemiştir. Kanal tedavili diş sayım 13 oldu gerisini hesap edin. Şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ve hala ağrım var.
Rüzgar grip oldu burnu full tıkanıyor emerken çıldırıyor. O çıldırma esnasında burnunu aspire ediyorum resmen katılıyor ağlamaktan. Kendimi kesicem
Lakin bir gülücük attı bana bugün dünyam aydınlandı
Babasının tepesinden inmiyor bu aralar. İşime gelmiyor desem yalan olur
Laf aramızda %100 bana benziyor tipi, göz rengi hariç. Huyuda benzemeseydi iyiydi
Zekeriya Beyaz ın izmir versiyonu

Oyyy cok gecmis olsun. Benim de eli kulaginda 6 yil onceden kanal bekleyen bi dis var bu gebeligi de atlatiim diye bekliyodum sukur sorun cikarmadi. Simdi arada ben burdayim diyor tirsiyorum :))

Doktor uyarmistir belki antibidi kullanirken ruzgarin agzini arada kontrol et, pamukcuk olabiliyor bebisler mantara acik hale geliyorlar.

Rugzara masallah yaa nasi boncuk bakmis kuzucuk. Laf aramizda beren de bana benziyor ve herkesten bunu duymaya bayiliyorum :)

Benimkine ne dokunuyor tespit edeyim ben de. Tekrar çıkınca yine coresatin mi sürdün, kendi mi geçti?
Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya

Ben de bana benzeyen çocuk istiyoruuum ama babasının kopyası. Her gören aynı babası dedikçe sinirlerim bozuluyor.
DIPTISDIPTIS geçmiş olsun ikinize de canım. Bende de kanallık diş var ama yıllardır o koltuğa oturacak cesaret yok. Çabucak toparlanın inşallah.

Teşekkür ederim canım
Oof aynı durum. Bende ertelemiştim hep rüzgarda plansız ortaya çıkınca elim kolum bağlanmıştı. Aman arkadaşım ihmal etme yoksa çok çektiriyor ağrısı
6 yıl az bir zaman değil. Birde iltahaplanırsa daha daha fena. Evlerden ırak. Hamilelikte kırılan başka dişimde sırada bekliyor. Dün kucağımda emzirirken bir yandan avazavaz ağladım ağrıdan

Antibiyotiğin bu etkisini bilmiyordum. Lansinoh sürmeye devam edeyim öyleyse. O pamukçuğu engelliyor diye biliyorum. Çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Şaşkın bakışlarına eriyorum
İlk günler babaya benziyordu ama şimdi benim minyatür erkek versiyonum
Çok hoş bir duygu aslında bunu duymak dimi

Erteleme canım daha beter oluyor. Zaten şimdi yaptıkları uyuşturucu asla acının zerresini hissettirmiyor. Eskiden tam uyuşmazdı kıvranırdım o koltukta
Gece köründe hortluyor canına yandığımın ağrısı

Dur daha büyüdükçe siması değişiyor. İlk resmen sonerin fotokopisiydi. Şimdide aynı ben
Hoş senin kız gözleri senden almış, o bile yeter hayatım

geçmiş olsun canım çok güldüm ya zekeriya beyazın İzmir versiyonuna benim kızda bana aynı benziyor .herkes diyor ne baskın genin var mış eşim bir umut gözleri ona yeşile benzer diye bekliyor ama bakalım

Ayol ne uzuluyosun. Oglum, babayla benim karisimim. Beni gicik etmek icin tipki babasi diye bastira bastira soyleyenelre 'herhalde babasina benzicek sutcuye tupcuye mi benzeyeydi' diyip normallestiriyodum :)) ote yandan sevdiimiz adamlara benziyolar ne guzel iste, bebikolari da seviyoruz ki zaten :)

canım ya yanlış hatırlamıyorsam senin başta profil foton küçüklük fotondu gözler de maviydi umarım yanlış hatırla mıyorum gözleri sana çekse yeter

Göbek bağı şakaya gelecek durum değil düştü insaallah dimi
Her halükarda dr unuza ulaşmanızı öneririm
K vitamini iğnesi ile geçti bizim
Geçmiş olsun
Göbek bağı beş günlükken düştü cnm şu an 14 günlük ara ara kanıyor. Bugün görümcm batikon sürdü benimde içim hiç rahat etmedi batikon zarar verirmi diye

Kizlar bebegimin kalcasnın ustunde delik gibi bir yer var icine cokuk siz dikkat ettiniz mi hic boyle birseyle karsılasan var mi
Cnm o bütün insanlarda var kimi biraz daha belirgin kiloylada belirginliği alaka sanırm. Kıl dönmesi olan yeri diyorsn sen dimi cnm. Eğer oraysa korkma herkezn kalçasının üstünde delik gibi küçük bir çıkıklık mevcut

Göbek bağı beş günlükken düştü cnm şu an 14 günlük ara ara kanıyor. Bugün görümcm batikon sürdü benimde içim hiç rahat etmedi batikon zarar verirmi diye
Batikon eski usul kullanılan şey suan %70alkollu bakım seti var
Benim dr sakin davranan biri henüz yeni tanıştık ama. Göbek diyince hemen getirin dedi. Gidince de göbek ciddi dedi. Gotur istersen. K vitamini iğnesi vücutta pıhtılaşmayı hızlandırıyor. Bir daha kanamdi. Banyo sonrası ıslak kalmasın canim ona da dikkat et.
Benim de bes günlükken dustu ve bizim bebek de 20 günlük oldu. 5 gün ile ablayiz:)

Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya
Onu okuduğum için ve dr da çıkar dediği ixin çıkarıp tırnaklarını kestim. 15 günde iki kez. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum uyanmaya çalışırken ve kaka yaparken çiziyorlar. O zamanları kollarsaniz daha az çizik olur

Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?
Evet canım dedi. Çikolatadan, baharattan, hazır cips gibi gıdalardan uzak dur dedi. Çok sık gözüken bir durummuş geçecek bu ay dedi. Bazı yerleri çok kurumuştu diye ben ısrar ettim tek sürüş yetti kremden. Bende çol kötü olmadan bir daha sürmem. Çok rahatlattı çocuğu ten rengi açıldı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…