Benimki de oyle, omzumda veya kucagimda uyuyunca uzun uyuyor yerine birakinca hemen uyaniyor. Ben de su an ayagima aldim salliyorum :)) cok alismaz insallah ama alissa da napiyim. Gerekirse ayakta sallariz huzursuz olmasin da. Sonra bu durumdan pisman olursam bana bu soylediklerimi hatirlatirsinizz :) tecrubeli anneler ne dersiniz. Ayakta sallanmaya alismasi kotu mu. Gecede memede uyuycak illa.
Hamilelik döneminde diş ağrısı çok çektim. Doğum yaptım yine başladı. Dün kanal tedavisi oldu gecesine soluğu acilde aldım. Yok arkadaş benim bu dişlerden çektiğimi ömrü boyunca kimse çekmemiştir. Kanal tedavili diş sayım 13 oldugerisini hesap edin. Şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ve hala ağrım var.
Rüzgar grip oldu burnu full tıkanıyor emerken çıldırıyor. O çıldırma esnasında burnunu aspire ediyorum resmen katılıyor ağlamaktan. Kendimi kesicem
Lakin bir gülücük attı bana bugün dünyam aydınlandı
Babasının tepesinden inmiyor bu aralar. İşime gelmiyor desem yalan olur
Laf aramızda %100 bana benziyor tipi, göz rengi hariç. Huyuda benzemeseydi iyiydi
Zekeriya Beyaz ın izmir versiyonu
Eki Görüntüle 1896427
Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.Benimkine ne dokunuyor tespit edeyim ben de. Tekrar çıkınca yine coresatin mi sürdün, kendi mi geçti?
Ben de bana benzeyen çocuk istiyoruuum ama babasının kopyası.Oyyy cok gecmis olsun. Benim de eli kulaginda 6 yil onceden kanal bekleyen bi dis var bu gebeligi de atlatiim diye bekliyodum sukur sorun cikarmadi. Simdi arada ben burdayim diyor tirsiyorum :))
Doktor uyarmistir belki antibidi kullanirken ruzgarin agzini arada kontrol et, pamukcuk olabiliyor bebisler mantara acik hale geliyorlar.
Rugzara masallah yaa nasi boncuk bakmis kuzucuk. Laf aramizda beren de bana benziyor ve herkesten bunu duymaya bayiliyorum :)
Oyyy cok gecmis olsun. Benim de eli kulaginda 6 yil onceden kanal bekleyen bi dis var bu gebeligi de atlatiim diye bekliyodum sukur sorun cikarmadi. Simdi arada ben burdayim diyor tirsiyorum :))
Doktor uyarmistir belki antibidi kullanirken ruzgarin agzini arada kontrol et, pamukcuk olabiliyor bebisler mantara acik hale geliyorlar.
Rugzara masallah yaa nasi boncuk bakmis kuzucuk. Laf aramizda beren de bana benziyor ve herkesten bunu duymaya bayiliyorum :)
Ben de bana benzeyen çocuk istiyoruuum ama babasının kopyası.Her gören aynı babası dedikçe sinirlerim bozuluyor.
DIPTISDIPTIS geçmiş olsun ikinize de canım. Bende de kanallık diş var ama yıllardır o koltuğa oturacak cesaret yok. Çabucak toparlanın inşallah.
geçmiş olsun canım çok güldüm ya zekeriya beyazın İzmir versiyonunaHamilelik döneminde diş ağrısı çok çektim. Doğum yaptım yine başladı. Dün kanal tedavisi oldu gecesine soluğu acilde aldım. Yok arkadaş benim bu dişlerden çektiğimi ömrü boyunca kimse çekmemiştir. Kanal tedavili diş sayım 13 oldugerisini hesap edin. Şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ve hala ağrım var.
Rüzgar grip oldu burnu full tıkanıyor emerken çıldırıyor. O çıldırma esnasında burnunu aspire ediyorum resmen katılıyor ağlamaktan. Kendimi kesicem
Lakin bir gülücük attı bana bugün dünyam aydınlandı
Babasının tepesinden inmiyor bu aralar. İşime gelmiyor desem yalan olur
Laf aramızda %100 bana benziyor tipi, göz rengi hariç. Huyuda benzemeseydi iyiydi
Zekeriya Beyaz ın izmir versiyonu
Eki Görüntüle 1896427
Ben de bana benzeyen çocuk istiyoruuum ama babasının kopyası.Her gören aynı babası dedikçe sinirlerim bozuluyor.
DIPTISDIPTIS geçmiş olsun ikinize de canım. Bende de kanallık diş var ama yıllardır o koltuğa oturacak cesaret yok. Çabucak toparlanın inşallah.
canım ya yanlış hatırlamıyorsam senin başta profil foton küçüklük fotondu gözler de maviydi umarım yanlış hatırla mıyorum gözleri sana çekse yeterBen de bana benzeyen çocuk istiyoruuum ama babasının kopyası.Her gören aynı babası dedikçe sinirlerim bozuluyor.
Bazen karşıdaki insan bizim kadar düşünceli olamıyor malesef cnmtamam canım denicem umarım olmamıştır ya. onun bebeği 8 ay önce oldu ben banyo yaptım gittim. ellerimi yıkadım yine de dokunma dım bebeğe. o da çıktı geldi ya
Yarın iki haftalık oluyor cnm. Evet ara ara kanıyor sanırım ağlamaktan sürekli ağlıyor çünkücanım kac günlük bebein? benim kizimin da ilk yirmi gün ara ara kanadı simdi 38 günlük geçti gibi
Göbek bağı beş günlükken düştü cnm şu an 14 günlük ara ara kanıyor. Bugün görümcm batikon sürdü benimde içim hiç rahat etmedi batikon zarar verirmi diyeGöbek bağı şakaya gelecek durum değil düştü insaallah dimi
Her halükarda dr unuza ulaşmanızı öneririm
K vitamini iğnesi ile geçti bizim
Geçmiş olsun
Cnm o bütün insanlarda var kimi biraz daha belirgin kiloylada belirginliği alaka sanırm. Kıl dönmesi olan yeri diyorsn sen dimi cnm. Eğer oraysa korkma herkezn kalçasının üstünde delik gibi küçük bir çıkıklık mevcutKizlar bebegimin kalcasnın ustunde delik gibi bir yer var icine cokuk siz dikkat ettiniz mi hic boyle birseyle karsılasan var mi
Peki zararı varmı dedi mi dr cnm yani kanamasınınbizim kaniyor canim orda deri kalkmis dedi dr oyuzden hametan suruyoruz
Batikon eski usul kullanılan şey suan %70alkollu bakım seti varGöbek bağı beş günlükken düştü cnm şu an 14 günlük ara ara kanıyor. Bugün görümcm batikon sürdü benimde içim hiç rahat etmedi batikon zarar verirmi diye
Onu okuduğum için ve dr da çıkar dediği ixin çıkarıp tırnaklarını kestim. 15 günde iki kez. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum uyanmaya çalışırken ve kaka yaparken çiziyorlar. O zamanları kollarsaniz daha az çizik olurCikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.
Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya
Evet canım dedi. Çikolatadan, baharattan, hazır cips gibi gıdalardan uzak dur dedi. Çok sık gözüken bir durummuş geçecek bu ay dedi. Bazı yerleri çok kurumuştu diye ben ısrar ettim tek sürüş yetti kremden. Bende çol kötü olmadan bir daha sürmem. Çok rahatlattı çocuğu ten rengi açıldı resmen.Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?