- 22 Mart 2016
- 130
- 484
- 18
- 37
Önemli olan aslında arkadaşının tutumu. Malasef bizdeki tutum git bebeği op o op dedikce o birşey fırlatmaya çalışıyor. Bende eşimle konuşup en azından bebeğim biraz daha buyuyene kadar çok sık bir araya gelmeme konusunda. Desteğin için teşekkürlerCanim benim boyle düşünme . Çok yakın arkadaşimjn kızı 2 yaşında ve beni cok severdi şuan aynı yazdıklarını yapıyor elinde kumanda denk gelse onu bile fırlatıyor. Ama arkadasim sağolsun ben gittiğimde bütün oyuncaklari topluyor eline birşey geçmesin diye. Geçen de aynı dedigin gibi oldu ama o bebege vurma değil benım koluma hafiften vururken emzirdigim jcjn kafasina denk geldi. Ama sert degildi
Emzirmesjni kesmedi bile. Ve sende ki sért de olabilirdi bu bizim hatamiz degil ki. Saniyelik oluyor ben bebisim büyüyene kadar gitmeme kararı aldim. Görümcenle konuşabilirsin iki yaşında o farkında degil çünkü. Saglikla kal
Tabiki akıllı ve eli hızlı bir çocuk. Kesinlikle bazi şeyleri bilerek yapıyor dusun kafasına vurdu herkes odaya geldi o sinsi sinsi hala aralardan elini kaldırmış gulerek geliyor elini sertçe indirdim. Bende çok pimpirikliyim onlar gidene kadar odadan çıkmadim zaten moralim bozuldu. Çocuğu inan hiç tek birakmadim evi supuruyordum onlar gelince bıraktım. Ama nasıl olduysa emzirirken vurdu ona üzülüyorum nasıl kontrol edemedim diye Allahtan sert birşeyler vurmadi o zaman kendimi kontrol edemezdim inan en az senin kadar pimpirikliyim inşaallah ciddi birşey olmaz Allah korusuncnm senin cocugu kiskaniyor zarar vermek istiyora bazi seyleri bilincli yapyor bence kesinlikle oglunu uzak tut...hele uyurken o sekilde vurmasi ne kadar kotu ..o cocuk farkinda degil deme farkinda yaptiklarinin bilincli zarar veriyor yalniz birakirsan daha neler yapar..Allah korusun bingildaga zarar verebilir istemeden..offf ben cocuk konusunda cok pimpirik ve titizimdir ..ben senin yerinde olsam asla yanina yaklastirmam ama bence icin rahat olsun bebegine bise olmamistir elle vurduysa bise olmaz sanmam..ama sert biseyle vurduysa gitmekte yarar var..
Bende kardeşime ve yigenime aynı şekilde öğretmiştim onlarda sürekli vuruyorlardı bende yavaş vuruyordum o vurdukça sonra o numaradan açıyor diye ağlıyordu bende benimde açıyor dedikce birkaç güne hiç yapmamaya başladılar. Ama benim evimde misafir ve küçük ne bilim kendimi zor kontrol etsemde yine de vuramazdim. Ama ikinci kez vurmaya geldiğinde elini sertçe geri ittim anlamıştır inşaallah ama zannetmiyorum kiskancligindan yapıyor inşaallah bebegime bir zararı olmamıştırBen ufaktır anlamaz düşüncesine karşıyım birkaç ay sonra bizim bebeklerimiz bile bizi parmağında oynatacak şuan benim başıma öyle bişey gelmedi yani canını yakan olmadı ama olsada direkt aynını bende ona yaparım ister 2 ister 5 yaşında olsun yaptığının yanlış bişey olduğunu başka türlü anlamaz çünkü büyük eltimin oğlu bi dönem herkese vuruyordu (babası ve dedesi hadi vur oğlum modundalardı) bigün gelip bana yumruk attı elide ağırdır veletin bende ona vurdum hafif canı yanacak şekilde dudak büktü hemen bak benimde böyle canım yandı bi daha vurma dedim sen bana vurursan bende sana vurucam dedim ve o günden sonra bir daha bana asla vurmadı :):) tavsiye ederim çok etkili bir yöntem
Evet canım inan kasla goz arasında kucagimdaki çocuğa nasıl yaptı anlamadım bir önce gelişinde öptüğü için mi basiretim bağlandı anlayamadım off ya inşaallah birşey olmamıştır kendimi asla affetmem o çocuğu da.Kendine haksızlık etme canım. Küçük çocukların çok ani hareketleri oluyor, onu hesap edememen gayet normal. Görümcenin oğluna sahip çıkması gerekiyordu. Birşey olmamıştır büyük ihtimal, ama sen yine de doktora götür, için rahat etsin.
Canım benimki 10 dk emse ben halay cekicem benim bebis 7-8 dk emiyor göğsümde uyuyor yerine koyduğum an yada max 10 dk sonra tekrar uyanıyor bazen uyanmiyorda doyuyor diye dusunuyorum bez sayısı iyi birde dün 1 ay kontrolumuz vardi kilo alımı iyiydi masaallah. Muhtemelen yoruluyor ondan biberon daha kolay geliyorKızlar emzik yüzünden acaba meme reddi olabilir mi? Beni max 15dk emiyor sonra öldür allah emmiyor. Çığlık çığlık ağlıyor. Doymuştur ama test edeyim diye 50cc'lik süt çözdürdüm içti bitirdi. Emiziksiz uyuyamıyoruz. Soothie kullandım sadece. Derdim beni bırakmasın. Çişli bezlerimiz günde 4 5 adet oluyor.olbey 'cim ne düşünüyorsun canım
Benimki de oyle, omzumda veya kucagimda uyuyunca uzun uyuyor yerine birakinca hemen uyaniyor. Ben de su an ayagima aldim salliyorum :)) cok alismaz insallah ama alissa da napiyim. Gerekirse ayakta sallariz huzursuz olmasin da. Sonra bu durumdan pisman olursam bana bu soylediklerimi hatirlatirsinizz :) tecrubeli anneler ne dersiniz. Ayakta sallanmaya alismasi kotu mu. Gecede memede uyuycak illa.slm kizlar ya benim kiz kucakta misler gibi uyuyor besige koydugum an 5 dk sonra uyaniyor ..kucagima aliyorum geri uyuyor geri yatagina koydugumda uyaniyor...gunduz tek vucut 2 kafa geziyorduk ki artik uyandigi an fon makinesini calistiriyorum hemen uyuyor..yoksa tirlatmak uzereydim...neden boyle yapiyor anlamadim ... fon sesiyle uyutuyorum resmen
Amin canım cumlemize inşallah kanama yoktu ama dünden beri kanama da basladiCanım aynı sorunu ben de yaşıyorum krem fitil ve oturma banyosu yapıyorum benim doktorum ameliyat önermem sakın yaptırma dedi kabız olmamaya çalış ve oturma banyolarını sabah akşam ihmal etme dedi umarım kısa zamanda iyileşiriz çok beter birşey Allah şifa versin
Ne kadarlık bebegin ? Bende uyandırmak için akla Karayı seciyorum tam tersi sarilik da düştü ama yine de bana misin demiyor geceleri hemen hemen hiç kalkmiyor çok çok ağır bi uykusu var biz 15 günlüğüz normal mi artık bizim kislm kizlar ya benim kiz kucakta misler gibi uyuyor besige koydugum an 5 dk sonra uyaniyor ..kucagima aliyorum geri uyuyor geri yatagina koydugumda uyaniyor...gunduz tek vucut 2 kafa geziyorduk ki artik uyandigi an fon makinesini calistiriyorum hemen uyuyor..yoksa tirlatmak uzereydim...neden boyle yapiyor anlamadim ... fon sesiyle uyutuyorum resmen
Bizde kids olan mevcut sanki biyerde okumuştum baby-kids bi farkı yok diye bilgin varmı?Ben kullanıyorum canım
Bende de kids olanı var. Baby ve kids arasında bir fark yokmuşBizde kids olan mevcut sanki biyerde okumuştum baby-kids bi farkı yok diye bilgin varmı?
Tesekkürler.Diger dvit ler gaz sıkıntısı yaptı umarım bunda da karsılasmamBende de kids olanı var. Baby ve kids arasında bir fark yokmuş
Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?
Ben kullanıyorum canımBebeğine carlson d vit kulanan varmıki ?
Benim doktorum emzik verdirmedi. Anne memesinden uzaklaştıracak herşeye karşıyız dedi. Ama çoğu kişi de kullanıyor. Bence seninkinin huyu öyle.Kızlar emzik yüzünden acaba meme reddi olabilir mi? Beni max 15dk emiyor sonra öldür allah emmiyor. Çığlık çığlık ağlıyor. Doymuştur ama test edeyim diye 50cc'lik süt çözdürdüm içti bitirdi. Emiziksiz uyuyamıyoruz. Soothie kullandım sadece. Derdim beni bırakmasın. Çişli bezlerimiz günde 4 5 adet oluyor.olbey 'cim ne düşünüyorsun canım
Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?
Benimkine ne dokunuyor tespit edeyim ben de. Tekrar çıkınca yine coresatin mi sürdün, kendi mi geçti?Coresatini ben de kullandim ve cok iyi geldi bir gunde gecirdi resmen. Bizimkinin snrm yumurta alerjisi var yedigimin ertesi gunu tekrar cikti. Birkac gundur yemiyorum tekrarlamadi.
Kızlar emzik yüzünden acaba meme reddi olabilir mi? Beni max 15dk emiyor sonra öldür allah emmiyor. Çığlık çığlık ağlıyor. Doymuştur ama test edeyim diye 50cc'lik süt çözdürdüm içti bitirdi. Emiziksiz uyuyamıyoruz. Soothie kullandım sadece. Derdim beni bırakmasın. Çişli bezlerimiz günde 4 5 adet oluyor.olbey 'cim ne düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?