Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Aynen benim bebiste kucakta cok guzel daliyor uykuya besige koydugum anda gozler cam gibi aciliyor :))
Benim icin aglamamasi onemli baka baka kendi kendine uyuyor :))

Önemli olan aslında arkadaşının tutumu. Malasef bizdeki tutum git bebeği op o op dedikce o birşey fırlatmaya çalışıyor. Bende eşimle konuşup en azından bebeğim biraz daha buyuyene kadar çok sık bir araya gelmeme konusunda. Desteğin için teşekkürler

Tabiki akıllı ve eli hızlı bir çocuk. Kesinlikle bazi şeyleri bilerek yapıyor dusun kafasına vurdu herkes odaya geldi o sinsi sinsi hala aralardan elini kaldırmış gulerek geliyor elini sertçe indirdim. Bende çok pimpirikliyim onlar gidene kadar odadan çıkmadim zaten moralim bozuldu. Çocuğu inan hiç tek birakmadim evi supuruyordum onlar gelince bıraktım. Ama nasıl olduysa emzirirken vurdu ona üzülüyorum nasıl kontrol edemedim diye Allahtan sert birşeyler vurmadi o zaman kendimi kontrol edemezdim inan en az senin kadar pimpirikliyim inşaallah ciddi birşey olmaz Allah korusun

Bende kardeşime ve yigenime aynı şekilde öğretmiştim onlarda sürekli vuruyorlardı bende yavaş vuruyordum o vurdukça sonra o numaradan açıyor diye ağlıyordu bende benimde açıyor dedikce birkaç güne hiç yapmamaya başladılar. Ama benim evimde misafir ve küçük ne bilim kendimi zor kontrol etsemde yine de vuramazdim. Ama ikinci kez vurmaya geldiğinde elini sertçe geri ittim anlamıştır inşaallah ama zannetmiyorum kiskancligindan yapıyor inşaallah bebegime bir zararı olmamıştır

Evet canım inan kasla goz arasında kucagimdaki çocuğa nasıl yaptı anlamadım bir önce gelişinde öptüğü için mi basiretim bağlandı anlayamadım off ya inşaallah birşey olmamıştır kendimi asla affetmem o çocuğu da.

Canım benimki 10 dk emse ben halay cekicem benim bebis 7-8 dk emiyor göğsümde uyuyor yerine koyduğum an yada max 10 dk sonra tekrar uyanıyor bazen uyanmiyorda doyuyor diye dusunuyorum bez sayısı iyi birde dün 1 ay kontrolumuz vardi kilo alımı iyiydi masaallah. Muhtemelen yoruluyor ondan biberon daha kolay geliyor

Benimki de oyle, omzumda veya kucagimda uyuyunca uzun uyuyor yerine birakinca hemen uyaniyor. Ben de su an ayagima aldim salliyorum :)) cok alismaz insallah ama alissa da napiyim. Gerekirse ayakta sallariz huzursuz olmasin da. Sonra bu durumdan pisman olursam bana bu soylediklerimi hatirlatirsinizz :) tecrubeli anneler ne dersiniz. Ayakta sallanmaya alismasi kotu mu. Gecede memede uyuycak illa.

Amin canım cumlemize inşallah kanama yoktu ama dünden beri kanama da basladi Allahim en kisa zamanda sifamizi versin bebeklerimiz cok küçük kimse biz gibi bakamaz onlara

Selam kizlar çok yorgunum göremiyorum bebegi gazlı olanlar bebeğinizin kakasi yesil mi sizin de doktorlara söyledim biri onemsemedi öteki havyansalbesin alerjisidir dedi sut içme et yeme fefi

Ne kadarlık bebegin ? Bende uyandırmak için akla Karayı seciyorum tam tersi sarilik da düştü ama yine de bana misin demiyor geceleri hemen hemen hiç kalkmiyor çok çok ağır bi uykusu var biz 15 günlüğüz normal mi artık bizim ki

Slm kizlar gaz sancimiz cok demistim onu biraz atlattik cok sukur bu seferde tirnak batmasi var galiba bebegimde ayak bas parmagi kipkirmizi ve sis tirnagi etine batmis 25 gunluk bebekte tirnak batmasi var ya nasil gecer ki basina gelen varmi surekli huzursuz mizir mizir bazen bas bas agliyor butun gun boyleyiz ne yapmaliyim doktora goturunce canini cok acitirlar mi yaa

Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?

Benim doktorum emzik verdirmedi. Anne memesinden uzaklaştıracak herşeye karşıyız dedi. Ama çoğu kişi de kullanıyor. Bence seninkinin huyu öyle.

Ben de mi kullansam acaba. Çok takıyorum, ama ilaçtan da korkuyorum. Doktor sana yediklerinle alakalı olabilir dedi mi?

Coresatini ben de kullandim ve cok iyi geldi bir gunde gecirdi resmen. Bizimkinin snrm yumurta alerjisi var yedigimin ertesi gunu tekrar cikti. Birkac gundur yemiyorum tekrarlamadi.

Coresatini ben de kullandim ve cok iyi geldi bir gunde gecirdi resmen. Bizimkinin snrm yumurta alerjisi var yedigimin ertesi gunu tekrar cikti. Birkac gundur yemiyorum tekrarlamadi.
Benimkine ne dokunuyor tespit edeyim ben de. Tekrar çıkınca yine coresatin mi sürdün, kendi mi geçti?

Canim meme reddi olmasi icin memeden daha kolay beslenecegi bi kaynagi tercih etmesi gerekir. Ama emzik beslenme saglayan bi kaynak degil. En fazla emme karmasasi yaratir ya da emme tatminini meme disinda bi kaynaktan sagladigi icin keyfi emmeleri azaltir.

Sutun akis hizindan memnun olmadigi icin belli bi sure sonra reddetmeye basliyor gibi geldi bana anlattigin durum. Anca 15 dakika emme icin iyi bir sure, kizim su an 46 gunluk ve emme suresi 8-9 dakikaya kadar dustu artik daha guclu cekiyorlar.

50cc yi bitirmesi doymadigindan olmayabilir. Bazi bebeklerin doymayi ogrenmesi zaman alir icip icip kusarlar o sebeple. Acaba 100 cozdursen onu da bitirirmiydi diye dusundum :) Bir de gazlari varken ya da kaka yapmaya calisirlarken hirsli ve gurultulu emerler bu esnada amaclari birsey cikarmak oldugu icin doymanin ustune fazla fazla amaca odakli emmeye devam edebilirler. Gazli bebekker bu sebeple genelde cok kusar. Oyle bi durumda da doymasina ragmen emmek ister.

Bunlari goz onunde bulundurdugunda doymadigini dusunuyor musun hala onemli olan o. Eger hala endiseliysen ayni yerde ayni kiyafetle temiz bezle emdikten esit zaman sonra haftada bi kac gun tarti takibi yapabilirsin.

Bir de akis hizini arttirmak icin red basladiginda dakikada bir gogus degistirmeyi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…