Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm biz 40 imizi gectik ... 46 gunluguz sariligin gectiginden emin misin peki..masallh hic gazi falan da mi olmuyor..emmesi nasil. yani guzelce karnini doyurup uyuyorsa sanslisin benim bildigim sarilik olan bebekler uYnmaz senin bebk atlattiysa sorun yok bence

ben dun aksam isyan bayragini cektim resmen.

bende eldiven takmiyorum tirnaklarini kesiyorum

evet aynen benim kizinda tenini pamuk gibi yaptim ben bazen pisik kremi olarak ta kullaniyorum

benim iki kizda ayni babasi .... kizlarla tek ortak yonumuz ayni cinsiyette olmamiz herseyleri baba .. buyuk kizim tam babasi ama ikincide daha degissede bence babasi olacak gidisat o yonde birde bana demezler mi ay sen esini daha cok sevmissin ondan cocuklar babaya benziyor...ahahahahaa ..

Selam kizlar çok yorgunum göremiyorum bebegi gazlı olanlar bebeğinizin kakasi yesil mi sizin de doktorlara söyledim biri onemsemedi öteki havyansalbesin alerjisidir dedi sut içme et yeme fefi
Benimki de yesil. Bir sorun mu bu? Baslarda altin sarisi gibi oluyordu simdi çoğunlukla yesil

Bizde kids olan mevcut sanki biyerde okumuştum baby-kids bi farkı yok diye bilgin varmı?

Carlson in kendi urun tanitiminda 4-10 yas arasi cocuklar icin uygundur diye yaziyor ??

Su an zaten cok kucuk di mi. Daha sonraki uygulamalarla her seyi yoluna sokabiliriz insallah öyle anladjm yorumundan

Gecmis olsun ya dis agrisi cok zor derler.
Bburun bizde de ayni cocuk nefes alamiyor resmen hiril hiril emerken uyurken. Otribebe serum fizyolojik vs Cekerken de dedigin gibi kendinden geciyor cocuk. Duzgun de acaniyoruz yarim saat sonra yine ayni..

Bizim cocuk kime benziyor daha cozemedik :))
Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya
Ben de takmiyorum tirnaklari dogdugunda baya uzundu aslinda hep yuzunu ciziyordu sonra kendiliginden kirilip dustu tirnaklar biz kesemeyince. Arada hala ciziyor gerci ama cok cabuk geciyor yuzundeki ciziikler

Dr en son düşmeye başlamış dedi tekrar yükselme getirme dedi gözlerinin beyaz kısımları da sararmisti açılmaya başladi geçiyor sanırım. Gaz sorunumuz ilk birkaç gün oldu şimdi damla veriyorum çok nadir oluyor mesela bu aksam 11 de uyudu gece 4 e kadar hiç uyanmamis bende uyuyup kalmışım kalktım hemen ama uyanmiyor ki sutumu sağıp öyle verdim uykulu içti zorla.1 saat sonra kendisi uyandı 2 buçuk saat uyanık kaldı şimdi yine kış uykusunda

Canım çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsın!

Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya
Tetanoz aşısı olana kadar kesmiyoruz dediler bana hastaneden. Sadece kağıt törpü. Onu da istemiyor çok keskinleri zorla düzeltiyorum.

Minik ergenler diyet yaptıracak demek bize:) ben de haftasonuna kadar bekleyeceğim, düzelme olmaz veya artış olursa krem isteyeceğim doktordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…