Allah daha buyuk dert vermesin insallah. Bunlar hemen hemen her bebegin gecirdigi surecler.Bizimde bugün çekilde alfa 62 bir diğerinde de 63. Normal dedi Barış bey. Bizim sorunumuzda bebeğimin yüzü döküntü içinde. Henüz krem kullanma bu ay sonu geçer dedi ben biraz ısrar edince coresatin pembe verdi. Aşırı kuruyan yerlerine süreceğim inş biran önce geçer. Merak ediyorum dertsiz günümüz geçecek mi, hep bir sorun var hepimizde
Allah yardimcin olsun canim ya masallah sana.yorumu çok komikkk eşinin ben 59 gündür tek bakıyorum eşim çok yoğun çalışıyor akşam uyumaya geliyor. haftada anca bi gün izinli. tuvalete zor gidiyorum yemek yapmak işkence hele . ama rahatım yinede. yanında birileri olanlara özeniyorum
Ay Allah immm insanlarin su kendini bilmezlikleri, olur olmaz yorumlari beni benden aliyor.. takma kafaya baskalarinii.Benimkinde de çok döküntü var ya. Bir de milletten kız çocuğu bu, yazık, ilerde çok problem yaşar gibi yorumlar alınca iyice takıyorum. Sanki ömür boyu kalacak2 ay dolunca mı geçiyormuş?
Hastayken bebek gormeye niye gelirler kiiiya kızlar dün bir misafirim iki çocuklu evime geldi
. çocuklarının ikisi de hem burnu akıyordu hem hapşuruyorlardı. elimden geldiğince bebeği odasına kaçırdım ister istemez kucağıma alıp içeri gelmek zorunda kaldım.Son üç saattir bebeğim üst üste hapşırma ya başladı. grip olursa napacağjm ya ya da önlem. olarak bişiler yapamaz mıyım ? tecrübeli anneler yardım dünden beri uyuyamıyom
Cabucak iyilesirsin insallah. Gaz sancisi geldigi zaman ayakta olsan da cok bir sey yapilmiyor ki, oyle dusunme. Kendini bunaltma, sen bir an once iyi ol ki bebegine de bakabil sonra.Ah kızlar normal dogum taraftari degildim pek arka tarafimda catlaklik vardi ama doktorum normal diye tutturunca normal dogumda arka tarafimda çok büyük catlakligim olmusoturup kalkamiyorum bebegimi emzirmek işkence gibi geliyor bugün doktora gittim cok kotu catlamissin dedi krem verdi iyileşmezsem haftaya ameliyat dedi bebegim küçük nasil emzircem onunla nasil ilgilencem kaynanam bakacak ama o gaz sancilari zamaninda o aglarken ben nasil hasta yatakta yatarim offf çok kötüyüm kizlar ya inşallah ameliyata gerek kalmaz ama doktor kremle gecmeyebilir dedi.
Kotu anne olan sen degil de gorumcen sanki. Insanlar cocuklarini kiskandirmaktan ne zaman vazgececek acaba. Ya da niye o sahip cikmiyor cocuguna.Kızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
Cevabın için teşekkür ederim canım inan bir an aklımdan çıkmıyor hep bunu dusunuyorum. Yani çokta yumuşak bir vuruş değildi tam kıkırdaklari varya oraya vurdu eliyle tokat atar gibi. İnşaallah Allah ım inşaallah birşey olmamıştır. Onu benimki de yapıyor canım kafayı dik tutmaya çalışırken indiriyor yanagima gogsume omzuma kafayı çok sebeklerCanım notunu okuyunca üzüldüm kendine cok buyuk haksizlik ediosun kötü annelik böyle olmaz ne anneler var..aslinda burda görümcenin duyarli olmasi gerekirdi çocuğuyla güzel güzel konuşmali anlatmaliydi..bebegine allahin izniyle bişey olmaz canım benim kiz omzumdayken bana kafa atio bazen cani acio aglio dr olur bunlar ama şiddetli bi darbe almasin dedi herhalde seninki de o kadar şiddetli bi darbe deildir demi?
Canim benim boyle düşünme . Çok yakın arkadaşimjn kızı 2 yaşında ve beni cok severdi şuan aynı yazdıklarını yapıyor elinde kumanda denk gelse onu bile fırlatıyor. Ama arkadasim sağolsun ben gittiğimde bütün oyuncaklari topluyor eline birşey geçmesin diye. Geçen de aynı dedigin gibi oldu ama o bebege vurma değil benım koluma hafiften vururken emzirdigim jcjn kafasina denk geldi. Ama sert degildiKızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
Kendine haksızlık etme canım. Küçük çocukların çok ani hareketleri oluyor, onu hesap edememen gayet normal. Görümcenin oğluna sahip çıkması gerekiyordu. Birşey olmamıştır büyük ihtimal, ama sen yine de doktora götür, için rahat etsin.Kızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
V vendetta42V vendetta42 canım burun aspiratörü ve yedek uçları mutlaka bulunsun. Hapşırık hırıltı ne ararsan var bizdede. Lanet gitsin kimden geldi bilmiyorum ama biri bana ben rüzgara bulaştırdım
Serum fizyolojik ile çekiyoruz burnundaki birikenleri. Yoksa tıkanırsa ememez.
Ben ufaktır anlamaz düşüncesine karşıyım birkaç ay sonra bizim bebeklerimiz bile bizi parmağında oynatacak şuan benim başıma öyle bişey gelmedi yani canını yakan olmadı ama olsada direkt aynını bende ona yaparım ister 2 ister 5 yaşında olsun yaptığının yanlış bişey olduğunu başka türlü anlamaz çünkü büyük eltimin oğlu bi dönem herkese vuruyordu (babası ve dedesi hadi vur oğlum modundalardı) bigün gelip bana yumruk attı elide ağırdır veletin bende ona vurdum hafif canı yanacak şekilde dudak büktü hemen bak benimde böyle canım yandı bi daha vurma dedim sen bana vurursan bende sana vurucam dedim ve o günden sonra bir daha bana asla vurmadı :):) tavsiye ederim çok etkili bir yöntemKızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
bizim kaniyor canim orda deri kalkmis dedi dr oyuzden hametan suruyoruzAnneler bebeklerinizin göbeği kanıyor mu bizimki azda olsa kanıyor bazen ağlamaktan sizde durumlar nasıl
Gorumcem hep böyleydi hatta çocuk doğmadan tartisirdik çocuğu parkta milletin çocuğuna saldırdığında o kahkahalarla video a çeker. Pek sahip çıkan bir anne değil. Aynen öyle yaparken de eşim binkez kızmıştır çocuğu kışkırtma diye ama nafile anne annesini de paylasamiyor şuan zaten ayy ne bilim dünden beri kafam yerinde değil sanki.Allah daha buyuk dert vermesin insallah. Bunlar hemen hemen her bebegin gecirdigi surecler.
Allah yardimcin olsun canim ya masallah sana.
Ay Allah immm insanlarin su kendini bilmezlikleri, olur olmaz yorumlari beni benden aliyor.. takma kafaya baskalarinii.
Hastayken bebek gormeye niye gelirler kiii
Cabucak iyilesirsin insallah. Gaz sancisi geldigi zaman ayakta olsan da cok bir sey yapilmiyor ki, oyle dusunme. Kendini bunaltma, sen bir an once iyi ol ki bebegine de bakabil sonra.
Kotu anne olan sen degil de gorumcen sanki. Insanlar cocuklarini kiskandirmaktan ne zaman vazgececek acaba. Ya da niye o sahip cikmiyor cocuguna.
Cok sert bir darbe değilse bir sey olmaz insallah, arada benimki de kendi kendine kafasini yuzunu vuruyor omzuma
Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum krem fitil ve oturma banyosu yapıyorum benim doktorum ameliyat önermem sakın yaptırma dedi kabız olmamaya çalış ve oturma banyolarını sabah akşam ihmal etme dedi umarım kısa zamanda iyileşiriz çok beter birşey Allah şifa versinAh kızlar normal dogum taraftari degildim pek arka tarafimda catlaklik vardi ama doktorum normal diye tutturunca normal dogumda arka tarafimda çok büyük catlakligim olmusoturup kalkamiyorum bebegimi emzirmek işkence gibi geliyor bugün doktora gittim cok kotu catlamissin dedi krem verdi iyileşmezsem haftaya ameliyat dedi bebegim küçük nasil emzircem onunla nasil ilgilencem kaynanam bakacak ama o gaz sancilari zamaninda o aglarken ben nasil hasta yatakta yatarim offf çok kötüyüm kizlar ya inşallah ameliyata gerek kalmaz ama doktor kremle gecmeyebilir dedi.
hic dikkat etmedim uyandiginda bakarim..kalca filmi cekildimi bebegin..Kizlar bebegimin kalcasnın ustunde delik gibi bir yer var icine cokuk siz dikkat ettiniz mi hic boyle birseyle karsılasan var mi
cnm senin cocugu kiskaniyor zarar vermek istiyora bazi seyleri bilincli yapyor bence kesinlikle oglunu uzak tut...hele uyurken o sekilde vurmasi ne kadar kotu ..o cocuk farkinda degil deme farkinda yaptiklarinin bilincli zarar veriyor yalniz birakirsan daha neler yapar..Allah korusun bingildaga zarar verebilir istemeden..offf ben cocuk konusunda cok pimpirik ve titizimdir ..ben senin yerinde olsam asla yanina yaklastirmam ama bence icin rahat olsun bebegine bise olmamistir elle vurduysa bise olmaz sanmam..ama sert biseyle vurduysa gitmekte yarar var..Kızlar çok üzgün ve sinirliyim. Gorumcemin 2 yaşında çok yaramaz bir oğlu var bugün bizdelerdi. Oğlumu kıskanıyor hakli olarak annesi de nispet eder gibi bebeği kucağına aldiginda çocuğunu kışkırttığı için cocuk iyice taktı kafaya bizim oğlanı. Elinde ne bulsa bebeğin odasına hızla kosup besiginin içine atıyor yüzüne felen geliyor. En son akşam ben emzirirken odasında saniyelik geldi oglumun kafasına eliyle sert vurdu gitti. Yavrum uyuyordu çocuk neye uğradığını şaşırdı. O kadar üzüldüm ki tamam o da çocuk yaptığının farkında değil olsun o an kendimi zor kontrol ettim. Bebegime birşey olmuş mudur? Dr gitsek mı acaba? Kendimi çok kotu hissediyorum çocuğumu kucagimdayken bile koruyamadim ne biçim anneyim sahip çıkamadım canının acimasina karşılık birşey yapamadim coknkotu bir anneyim ben
Ben kullanıyorum canımBebeğine carlson d vit kulanan varmıki ?
Bizde de durum aynı canım. Ya da emzikle uyuyor ama malesef emziğe çok alıştıslm kizlar ya benim kiz kucakta misler gibi uyuyor besige koydugum an 5 dk sonra uyaniyor ..kucagima aliyorum geri uyuyor geri yatagina koydugumda uyaniyor...gunduz tek vucut 2 kafa geziyorduk ki artik uyandigi an fon makinesini calistiriyorum hemen uyuyor..yoksa tirlatmak uzereydim...neden boyle yapiyor anlamadim ... fon sesiyle uyutuyorum resmen
Kızlar emzik yüzünden acaba meme reddi olabilir mi? Beni max 15dk emiyor sonra öldür allah emmiyor. Çığlık çığlık ağlıyor. Doymuştur ama test edeyim diye 50cc'lik süt çözdürdüm içti bitirdi. Emiziksiz uyuyamıyoruz. Soothie kullandım sadece. Derdim beni bırakmasın. Çişli bezlerimiz günde 4 5 adet oluyor.olbey 'cim ne düşünüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?