• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ne kadarlık bebegin ? Bende uyandırmak için akla Karayı seciyorum tam tersi sarilik da düştü ama yine de bana misin demiyor geceleri hemen hemen hiç kalkmiyor çok çok ağır bi uykusu var biz 15 günlüğüz normal mi artık bizim ki
cnm biz 40 imizi gectik ... 46 gunluguz ;) sariligin gectiginden emin misin peki..masallh hic gazi falan da mi olmuyor..emmesi nasil. yani guzelce karnini doyurup uyuyorsa sanslisin ;) benim bildigim sarilik olan bebekler uYnmaz senin bebk atlattiysa sorun yok bence

Benimki de oyle, omzumda veya kucagimda uyuyunca uzun uyuyor yerine birakinca hemen uyaniyor. Ben de su an ayagima aldim salliyorum :)) cok alismaz insallah ama alissa da napiyim. Gerekirse ayakta sallariz huzursuz olmasin da. Sonra bu durumdan pisman olursam bana bu soylediklerimi hatirlatirsinizz :) tecrubeli anneler ne dersiniz. Ayakta sallanmaya alismasi kotu mu. Gecede memede uyuycak illa.
ben dun aksam isyan bayragini cektim resmen.

Onu okuduğum için ve dr da çıkar dediği ixin çıkarıp tırnaklarını kestim. 15 günde iki kez. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum uyanmaya çalışırken ve kaka yaparken çiziyorlar. O zamanları kollarsaniz daha az çizik olur:KK66:
bende eldiven takmiyorum tirnaklarini kesiyorum

Evet canım dedi. Çikolatadan, baharattan, hazır cips gibi gıdalardan uzak dur dedi. Çok sık gözüken bir durummuş geçecek bu ay dedi. Bazı yerleri çok kurumuştu diye ben ısrar ettim tek sürüş yetti kremden. Bende çol kötü olmadan bir daha sürmem. Çok rahatlattı çocuğu ten rengi açıldı resmen.
evet aynen benim kizinda tenini pamuk gibi yaptim ben bazen pisik kremi olarak ta kullaniyorum

Erteleme canım daha beter oluyor. Zaten şimdi yaptıkları uyuşturucu asla acının zerresini hissettirmiyor. Eskiden tam uyuşmazdı kıvranırdım o koltukta:olamaz:
Gece köründe hortluyor canına yandığımın ağrısı :kızgın:

Dur daha büyüdükçe siması değişiyor. İlk resmen sonerin fotokopisiydi. Şimdide aynı ben :KK53:
Hoş senin kız gözleri senden almış, o bile yeter hayatım:KK30:
benim iki kizda ayni babasi .... kizlarla tek ortak yonumuz ayni cinsiyette olmamiz ;) herseyleri baba .. buyuk kizim tam babasi ama ikincide daha degissede bence babasi olacak gidisat o yonde ;) birde bana demezler mi ay sen esini daha cok sevmissin ondan cocuklar babaya benziyor...ahahahahaa ..

Selam kizlar çok yorgunum göremiyorum bebegi gazlı olanlar bebeğinizin kakasi yesil mi sizin de doktorlara söyledim biri onemsemedi öteki havyansalbesin alerjisidir dedi sut içme et yeme fefi
Benimki de yesil. Bir sorun mu bu? Baslarda altin sarisi gibi oluyordu simdi çoğunlukla yesil

Bizde kids olan mevcut sanki biyerde okumuştum baby-kids bi farkı yok diye bilgin varmı?

Carlson in kendi urun tanitiminda 4-10 yas arasi cocuklar icin uygundur diye yaziyor ??

Bi ara uyku egitimi vermeyi dusunuyorsan simdi istedigin gibi uyutabilirsin :)) oglumda 5-7 ay arasi ayakta sallanarak uyudu. 7.ayda uyku egitimi vermek istedim babasi karsi cikti. 27 aylik olana kadar ayaginda salladi :)) 27 aylik olunca arabali yatak aldik abi oldugunu ve artik ayakta sallanmayacagini soyledik. O gece kendi kendine uyuyabildigini ogrenmis oldu esim. Demem o ki bebege ne sunarsan onu yapar. Her uygulamaya bizden cok daha hazirlar senin neyi sececegim neye cesaret edip edemeyecegin onemli sadece.

Su an zaten cok kucuk di mi. Daha sonraki uygulamalarla her seyi yoluna sokabiliriz insallah öyle anladjm yorumundan

Hamilelik döneminde diş ağrısı çok çektim. Doğum yaptım yine başladı. Dün kanal tedavisi oldu gecesine soluğu acilde aldım. Yok arkadaş benim bu dişlerden çektiğimi ömrü boyunca kimse çekmemiştir. Kanal tedavili diş sayım 13 oldu:olamaz: gerisini hesap edin. Şimdi yine antibiyotik kullanıyorum ve hala ağrım var.
Rüzgar grip oldu burnu full tıkanıyor emerken çıldırıyor. O çıldırma esnasında burnunu aspire ediyorum resmen katılıyor ağlamaktan. Kendimi kesicem :bicak:
Lakin bir gülücük attı bana bugün dünyam aydınlandı:KK200::nazar:
Babasının tepesinden inmiyor bu aralar. İşime gelmiyor desem yalan olur:KK53:
Laf aramızda %100 bana benziyor tipi, göz rengi hariç. Huyuda benzemeseydi iyiydi:işsiz:
Zekeriya Beyaz ın izmir versiyonu :KK70:

Eki Görüntüle 1896427
Gecmis olsun ya dis agrisi cok zor derler.
Bburun bizde de ayni cocuk nefes alamiyor resmen hiril hiril emerken uyurken. Otribebe serum fizyolojik vs Cekerken de dedigin gibi kendinden geciyor cocuk. Duzgun de acaniyoruz yarim saat sonra yine ayni.. :(

Bizim cocuk kime benziyor daha cozemedik :))
Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya :110:
Ben de takmiyorum tirnaklari dogdugunda baya uzundu aslinda hep yuzunu ciziyordu sonra kendiliginden kirilip dustu tirnaklar biz kesemeyince. Arada hala ciziyor gerci ama cok cabuk geciyor yuzundeki ciziikler

Screenshot_2016-10-12-07-55-21.jpg

Ayniymis

cnm biz 40 imizi gectik ... 46 gunluguz :KK66: sariligin gectiginden emin misin peki..masallh hic gazi falan da mi olmuyor..emmesi nasil. yani guzelce karnini doyurup uyuyorsa sanslisin :KK66: benim bildigim sarilik olan bebekler uYnmaz senin bebk atlattiysa sorun yok bence
Dr en son düşmeye başlamış dedi tekrar yükselme getirme dedi gözlerinin beyaz kısımları da sararmisti açılmaya başladi geçiyor sanırım. Gaz sorunumuz ilk birkaç gün oldu şimdi damla veriyorum çok nadir oluyor mesela bu aksam 11 de uyudu gece 4 e kadar hiç uyanmamis bende uyuyup kalmışım kalktım hemen ama uyanmiyor ki sutumu sağıp öyle verdim uykulu içti zorla.1 saat sonra kendisi uyandı 2 buçuk saat uyanık kaldı şimdi yine kış uykusunda :işsiz:

Canim meme reddi olmasi icin memeden daha kolay beslenecegi bi kaynagi tercih etmesi gerekir. Ama emzik beslenme saglayan bi kaynak degil. En fazla emme karmasasi yaratir ya da emme tatminini meme disinda bi kaynaktan sagladigi icin keyfi emmeleri azaltir.

Sutun akis hizindan memnun olmadigi icin belli bi sure sonra reddetmeye basliyor gibi geldi bana anlattigin durum. Anca 15 dakika emme icin iyi bir sure, kizim su an 46 gunluk ve emme suresi 8-9 dakikaya kadar dustu artik daha guclu cekiyorlar.

50cc yi bitirmesi doymadigindan olmayabilir. Bazi bebeklerin doymayi ogrenmesi zaman alir icip icip kusarlar o sebeple. Acaba 100 cozdursen onu da bitirirmiydi diye dusundum :) Bir de gazlari varken ya da kaka yapmaya calisirlarken hirsli ve gurultulu emerler bu esnada amaclari birsey cikarmak oldugu icin doymanin ustune fazla fazla amaca odakli emmeye devam edebilirler. Gazli bebekker bu sebeple genelde cok kusar. Oyle bi durumda da doymasina ragmen emmek ister.

Bunlari goz onunde bulundurdugunda doymadigini dusunuyor musun hala onemli olan o. Eger hala endiseliysen ayni yerde ayni kiyafetle temiz bezle emdikten esit zaman sonra haftada bi kac gun tarti takibi yapabilirsin.

Bir de akis hizini arttirmak icin red basladiginda dakikada bir gogus degistirmeyi deneyebilirsin.
Canım çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsın!:KK36:

Cikan yerin ustune tekrar surdum canim gecirdi.

Bu arada bebislerin eline eldiven takiyor musunuz? El becerileri icin takmayin diyorlar ama eldivenj cikarinca tirnaklarini kisacik kesmeme ragmen nasil oluyorsa direk yuzunu ciziyor ya :110:
Tetanoz aşısı olana kadar kesmiyoruz dediler bana hastaneden. Sadece kağıt törpü. Onu da istemiyor:( çok keskinleri zorla düzeltiyorum.

Evet canım dedi. Çikolatadan, baharattan, hazır cips gibi gıdalardan uzak dur dedi. Çok sık gözüken bir durummuş geçecek bu ay dedi. Bazı yerleri çok kurumuştu diye ben ısrar ettim tek sürüş yetti kremden. Bende çol kötü olmadan bir daha sürmem. Çok rahatlattı çocuğu ten rengi açıldı resmen.
Minik ergenler diyet yaptıracak demek bize:) ben de haftasonuna kadar bekleyeceğim, düzelme olmaz veya artış olursa krem isteyeceğim doktordan.

Back