- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
oyy kıyamam ya ben nasıl yapacam bilmiyorumKeşke şu aşılar bacaktan koldan iğneyle değilde damlayla falan olsaasabım bozuldu resmen 2. ay aşısını düşünmek bile yüreğime öküz oturmasına sebep oluyor. 1 değil 3 aşı birden yapacaklarmış, 2si bacak 1i koldanmış
İğneden sonra ağlayamayıp morardı sıkmaktan. Aklımı aldıyarında kalça ultrasonu var sağlığı söz konusu olmasa dr yüzü göstermem kuzuma
oyy kıyamam ya ben nasıl yapacam bilmiyorum
Kızlarrr yaa ben bu aşıdan çok korkuyorum 1.ayda yapılan aşı ateş yapiyo muuDIPTISDIPTIS çok mu zor geçiyor
Evet canım aynı gün doğmuş kuzularböyle duyunca moralim düzeldi, her ne kadar takmıyorum desem de insan az mı diye düşünmeden edemiyor, siz mama takviyesi yapıyor musunuz tatlım?
Insaallah tatlim cok tesm8ekkur ederimGöbegi sanci yapmaz canım gitgide kuruyodur bezi çok üstüne getirmemeye çalış.Ben göbek bakim seti almıştım eczanelerde satılıyor onun özel mendillerini kapatıyodum üstüne öyle kiyafetini giydiriyodum eğer rahatsiz olduğunu düşünürsen öyle yap.Ama simdiye kadar bizde aglamaya en etki eden yöntem çıplak sarilmakti.Hem kendini güvende hissediyo hem de ozledigi vücut ısına kavuşuyo.Insallah en kisa zamanda bu zorlu günleri atlatir bebislerimiz
sinira yakin cnm cok dusuk degil benim kizin da 12 lerdeydi sik.sik emzirdim.isikta uyuttum bise kalmadi cok sukur..Kizlar oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil yuksek mi ne yapmaliyim
aynen ya ben duramiyorum yaninda ya esim ya annem duruyor...1 yasa kadar boyle devam edecek asilar...asi neyse de kan alma beni benden aliyorKeşke şu aşılar bacaktan koldan iğneyle değilde damlayla falan olsaasabım bozuldu resmen 2. ay aşısını düşünmek bile yüreğime öküz oturmasına sebep oluyor. 1 değil 3 aşı birden yapacaklarmış, 2si bacak 1i koldanmış
İğneden sonra ağlayamayıp morardı sıkmaktan. Aklımı aldıyarında kalça ultrasonu var sağlığı söz konusu olmasa dr yüzü göstermem kuzuma
Mümkünse odanın dışında duymayacağın bir yerde kal. Topuk kanında bile bu kadar çığlık atmamıştısaf saf bacağını ben tutarım dedim. Keşke anneme verseydim.
Ateş yapmayacağını söyledi ebe ama mor calpol 1 çay kaşığı verilebilirmiş ateş olursa. Aşıdan sonra sakinleşince genel olarak uyudu emdi uyudu emdi. Şuanlık ateşi yok gibi ama stresten benim yüzüm gözüm yanıyor
Kizlar oglumun sarilik degeri 12.6 cikti sizce nasil yuksek mi ne yapmaliyim
sabret canım sona yaklaştn allah yardımcın olsun,keşke bende artk oralara gelebilsem bebişe son saatlersık dişini ..
Sabahtan beri sancı cekiyorum artık çok sıklaştı 10dk.da 2ye düştü muayeneden korkuma suyum gelsin diye sabrediyorum acilma varsa alttan edilen muayene acitmaz artık dmi sabah 1cm dedi açıklık için Allah herkesin yardımcısı olsunHayırlısıyla, kolaylıkla Allah kavuştursun inşallah, o mutlu kavuşma anını düşünüp sabrınızı artırın,çünkü dünyalara bedel.
Git git hastaneye git canım açılman artmıştır bence evde kontrolsüz doğurmak istemiyorsan biran önce git canımSabahtan beri sancı cekiyorum artık çok sıklaştı 10dk.da 2ye düştü muayeneden korkuma suyum gelsin diye sabrediyorum acilma varsa alttan edilen muayene acitmaz artık dmi sabah 1cm dedi açıklık için Allah herkesin yardımcısı olsun
Canim benim ki uyudugunda uyanmak bilmiyr uyandirmak o kadar zor oluyr ki neler yapiyrm neler galiba sariligin etkisinden.midisinira yakin cnm cok dusuk degil benim kizin da 12 lerdeydi sik.sik emzirdim.isikta uyuttum bise kalmadi cok sukur..
evet sariliktan uyanmiyor..ayak topuklarini cimcir biraz ya da altini ac 2 saatten fazla uyumasina izin verme uyandirmak.zor oluyor haklisinCanim benim ki uyudugunda uyanmak bilmiyr uyandirmak o kadar zor oluyr ki neler yapiyrm neler galiba sariligin etkisinden.midi
kizlar 27 eylulde sabah 8.25 te prensesim normal dogumla dogdu birbirimize alismaya calisiyoruz :) cok agri cektim ama gecti gitti
Bende eve geldim kızlar nisan gelmiş 48 saat icinde doğum olcak dedi Dr. İstersen yatış yapalım yada evde bekle dedi sancilarla evde dolaniyorum dua edin bana ne olur çok şiddetli oluyo kasılmalar
Kızlarrr yaa ben bu aşıdan çok korkuyorum 1.ayda yapılan aşı ateş yapiyo muuDIPTISDIPTIS çok mu zor geçiyor
yarin kalca usg miz var...baya stres oldum bu stresle sutum kesilmezse iyiinternetten biseyler okuyup okuyup agliyorum kizin kalcasi cikik olmasa bile ben evde kendim ölce ölce saglam kalcayi cikarmista olabilirim offfff ins yarin iyi haber alirim asiri stres yaptim
kizlar sut hemen geldimi sizlerin benim kizim masallah memeyi aliyo fakat az geliyo bende bugun 20 cc mama verdim sarilik olmain diye fakat sut artirmak icin napiosunuz
ben humana cayi iciyorum baska meler olabilir
bizde dr dan geldik kızlar doğamıyoruz,çatım dar ve bebek kanala yerleşemiyor,sanırım sezeryana doğru yol aldık salı günü karar vereceğiz artık o gün 40+6 olcaz.bende kabullendim yoksa bebeğin başına zarar gelecek.artk hayırlısı olsun ve gelsin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?