Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim bebeklerimiz ayni gun dogdu sanirim 09.09 da. Yazdiklarinda tamamen benimle ayni. Benim bebegimde 10 gunlukken 400 gr aldi dr 250 gr almasi gerekiyor demisti fazla cikti yani. Ben de lansinohla 60+60 sagiyorum.
Evet canım aynı gün doğmuş kuzular böyle duyunca moralim düzeldi, her ne kadar takmıyorum desem de insan az mı diye düşünmeden edemiyor, siz mama takviyesi yapıyor musunuz tatlım?

Göğsü yukarıya doğru kaldırıp bir iki kere oval hareketlerle ovuyorum süt akışı duruyor genelde ama diğer memeyi emerken sonuna gelmişse o sırada ötekinden akmaya başlamışsa hemen ötekine geçiriyorum

:) evde komedi konumuz oldu artık Selim Tuna'nın emme seansları, ara boşluğumuz yok bazen:) dün ve bugün mama vermedik, çünkü 3-4 tane kakalı bez ve 7-8 çişli bez oluyor günde, gündüz de uyuyabildim biraz, gece kalkıp emzirmekte de güçlük çekmedim, ilk günler iyice sersemlemiştim, uykum gelse de direniyordum, oğlumu seyrediyordum sürekli:) inşallah aylık kontrolde iyi çıkar kilo artışı,sana da bol sütlü günler tatlım, öpüyorum zeynep'i de

İsminizi çok beğendim bu arada asil duruyo Rabbim adıyla yaşatsın analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğini pişik için de çok kötü durumda değilse zeytinyağı kullanıyorum ben ısıtıp soğutup sprey bi şiseye koymuştum onu kullanıyorum çok kötü olursa hametan...

Kan ilaci ne zaman? Bu kontrolde verir mi diyirdum bisi demedi doktor. Hic vermese keske ama doktor biraz ilac ve destek karsiti onun tarzi mi yoksa daha sonra mi verilecekti bilemedim

1. ayın sonundaydı yanlış hatırlamıyorsam. Test yaptırmadan vermeyi düşünmüyorum. Perşembe sağlık ocağında aşımız var illaki bahsedeceklerdir. Cuma günüde doktor kontrolümüz var hastanede. Yabancı bir dr ve güveniyorum. Gereksiz hiçbir işlem yapmıyor ve gerekmedikçe ilaç vs vermiyor. Kan alındığında çok çılgın ağlıyorlar içim yanıyor ama boşuna ilaç kullanmaktan iyidir.

Fitil ne için? 1 ay aşısı ateş mi yapıyor?

Şu bebişleri bir araya getiremeden gidiyorsun
Keşke havalar dengeli olsaydıda bir kez daha bu defa miniklerle buluşsaydık.
Neyse nasılsa bir ayağın yine izmirde. Artık önümüzdeki yaza buluşuruz yine. Kolay gelsin kuzum

Günaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı

Merhabaaa
İnşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini.
Bana spinal yapıldıktan sonra takıldı hiç hissetmedim. Hatta dokunurlarken kesiyorlar beni sandım, bağırdım ağladım kesmeyin doktorumu bekleyin diye
Odama çıkarılırken hala uyuşukken çıkardılar yine hissetmedim.

Bizde dün gece acildeydik kızlar. Ben iki gündür ciddi isal olmuştum. Kızımda gazdan perişan oldu. O kıvrandıkça ben mahvoldum. Karnından sesler geliyordu o kadar kötü oldu. Dün sabahtan beri böyleyiz. Damla verdi doktor onu kullanıyoruz şimdi.

Günaydın Anneler herkes iyidir umarım yarın doğum yapcam inş.sezeryanla ilgili merak ettiğim birşey varda danışmak istedim sonda diye birşey varmış her sezeryanda yapılıyormu size yaptılarmı
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah, ben spinal anestezi oldum, anesteziden sonra sonda takıldı, sabah 08:30 gibi, saat 4 gibiydi sanırım çıkartılmıştı, 3 tane litrelik serum takılıydı doğumdan sonra, o yüzden sürekli idrarla atıyorsun sıvıyı, saat başı gelen hemşire idrar tasını sürekli boşaltıyordu, bacakların uyuşuk olduğu için takılmamasına imkan yok diye düşünüyorum.

Yapabilirmis ateş onun için vermişti

ayyy canım ya bende ameliyat geçirdim ama dediğim hiçbiri 12 ağustos ta ki acım kadar olmadı. hayatımın en ağrılı günü. aynen bende ikinciyi düşünürken tek korkum sezeryanın ilk günü. bu arada sen ağrılarımın dert ortağısın hala benim sol kasığım vajina olduğu yerdeki kemiğim ağrıyor sende var mı canım

sütün eşitlenmesine çok sevindim canım. biz birinci ay da ki kontrolü müzde 3700 aşağısı olursa poposuna vuracaktık bizim cadı 4350 oldu . o çevresel yorumlar ben bu kadar uzaktayım yine de teknoloji yüzünden buluyor. sizlere sabır diliyorum

çok iyi kilo almış canım benim. bu Dr lar niye pat diye söylüyorlar emin olmadan anlamıyorum
.internette okudım canım gözle bakılıp direk bilinmesi az ihtimal en iyi sonuç ultrason canını sıkmaa lütfen

Arkadaşlar bizim sarılık değeri 10.12 çıktı 1.haftada 18 ve üstü oldumu riskli oluyormuş benim bebeğimde 1 haftalık bol bol emzir dedi zaten çok sık emziriyordum daha ne kadar sık emzirebilirim ki çok moralim bozuldu öyle sürekli uyuma hali falanda yok bi emerken memede uyukluyor onunda uyandırıyorum zaten 3520 doğmuştu 3800 olmuş kilo alımı var çok şükür siz neler yapıyorsunuz sarılık için veya neler yaptınız

Teşekkür ederim korkulacak gibi değilmiş sanırım Zaman yaklaştıkça cesaret geldi çok şükür

Doktorunuzdan memnun musunuz? Bizde o hastaneye gidiyoruz. Başka bir doktora gidiyoruz.

Iki doktor secebilmistim asmden biri namik kemal beydi digeri ela hanimdi. Sansa namik kemal bey musaitti ilk aradigimda. Ben memnunum bugun tekrar ziyaret ettik kizim hasta malesef. Ikinci bebegi koruyamiyorsun okula giden bir abi varken evde :/ tavsiyeleri yine ilactan uzakti. Yaptigim seyleri tekrarladi o acidan memnunum. Ama hastanede gorusmek disinda ulasmak konusu zor. Whatsappta cok aktif degil. Dun yazdigim seye bugun oglen dondu

Siz kime gidiyorsunuz? Siz memnun musunuz?

bakalim cnm ultrasyonda ne cikacak...Allah dermansiz dert vermesin varsa da en iyi sekilde tedavisini yaptiririz ... insAalh yoktur ama...

cnm bende bol bol emzirdim 12 degerindeydi benim ki..sorun olmadi dert etme uyku halide yoksa sk sk emzir ben 2 saate 1 emziriodum

Geçmiş olsun bizim de sarılık oldu ama test yapılmadı sadece yüzünde vardı gözlerinde. Doktor artık ilerlemez demişti ve dediği gibi attı sadece gözlerde kaldı biraz. Gece bile ışık acıktı hep beyaz olmalıymış ve de emzirdim onun dışında bir sey yapmadım Güneş'e çıkarabilirsin o da iyi demişlerdi

bakalim cnm ultrasyonda ne cikacak...Allah dermansiz dert vermesin varsa da en iyi sekilde tedavisini yaptiririz ... insAalh yoktur ama...

Canim gecmis olsun ama ben anlamadim kalca usgsi cekildi mi boyle birsey soylendi? Erken bisi olmus sanki. Usg yapilmadan sakin rontgen falan cektirmeyin. Sen tecrubeli annesin bilirsin zaten ama bosuna radyasyon almasin kuzu

canımm nesi var bebişin çok geçmiş olsun.küçücükler ya korkuyorum hastalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…