Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ciddimisin kalsiyum birikmesi yapıyor o halde bu ilaç. Çok sinir bozucu. Daha birde kan ilacı dayatacaklar

Kan ilaci ne zaman? Bu kontrolde verir mi diyirdum bisi demedi doktor. Hic vermese keske ama doktor biraz ilac ve destek karsiti onun tarzi mi yoksa daha sonra mi verilecekti bilemedim

Kızlar bi kitap önermek istiyorum Anneciğim Beni Tanıyor Musun kitabın adı çok yararlı oğlumda almıştım şimdi de çok işime yarıyor Hatice Kübra Tongar yazarı 1 yaşına kadar ay ay gelişim takibi muhtemel sorunlar duygusal gelişim ek gıdaya geçince yapılacak tarifler beslenme listeleri yok yok...

Siz tecrubelisiniz on sutu aliyorsa ne yapmam gerekiyor.doktorunu aricam ama panikde yapmak istemiyorum.

Siz tecrubelisiniz on sutu aliyorsa ne yapmam gerekiyor.doktorunu aricam ama panikde yapmak istemiyorum.

Sadece on sutu aliyorsa emme suresinin kisa olmasi ya da memede uyuklamasi beklenir.

Iki memeyi tek seansta veriyorsan ve sutun bolsa tek memeye dusurebilirsin sonuna kadar bitirmesi icin. Eger huysuzlanip ( son sut yavas akislidir ve bol bol emmeye alisan kuzuyu memnun etmeyebilir) emmek istemezse diger memeye kisa sureligine alip tekrar eski memeye donebilirsin.

Iki meme emiyorsa ikisindeki son sutu alana kadar cevire cevire emzirebilirsin.

Memede uyuklama varsa yaninda islak pamuk bulundurup dalmaya basladigi anda alnini sakaklarini boynunu silip uyandirabilirsin. Emme suresini ve aktifligini sen daha iyi bilirsin. Benim yzdiklarim sadece ihtimaller :)

Doğuma giden arkadaslara Allah kolaylık versin bir avazda kurtarsın inşallah güzel anilarinizi paylasirsiniz bizimle. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza
darısı başımıza canım seninle günümüz aynı galiba benim bebiş erkek.. erkek gününü tam doldurur diyor herkes sizin bebisin cinsiyeti neydi.. belki aynı gün dogururuz

darısı başımıza canım seninle günümüz aynı galiba benim bebiş erkek.. erkek gününü tam doldurur diyor herkes sizin bebisin cinsiyeti neydi.. belki aynı gün dogururuz
Bnmkide erkek cnm bizim apartmanda erkek bebekler bir ay önce geliyor bakalım bizimki ne olacak isim belirlediniz mi bizimki emir

Tskr ederim cnm denicem tavsiyelerinizi

bizimde dr 1 ekim diye söylüyo son günü.hadi sizinki erkek gününü bekliyo benimkine noluyo kız benim

Canım muhteşemsin, yazdıkların çok yardımcı oluyor. Çok teşekkürler herşey için.

Canım muhteşemsin, yazdıkların çok yardımcı oluyor. Çok teşekkürler herşey için.

Ikinciyi dogurunca sizde herseyi ezberlemis olacaksiniz hic merak etme :)) insallah bebisleriniz kolay bebekler olur da herseyi incik cincik arastirip ogrenmek zorunda kalmazsiniz. Biz oglumda baya baya zorlanmistik bu dagarcik kuzumun eseri :)

Buda benim mucizem Dilara
bugun5.gunumuz sarilik riskimiz vardi bugun kontrole gittik sukurler olsun cikmadi
250gr vermisti bugun sabit cikti ne almis ne vermis
insallah hersey duzene girecek bende tekrar araniza donucem :))suan emzirmeye programlanmis gibiyim :)))
kisa bilgiler yazayim firsat bulmusken
kizim 3510gr 50cm epidural sezeryanla dunyaya merhaba dedi
iyiki epidural yapmisim coook rahatti hatta dikis sirasinda biraz uyudum :)) kizimi gormek zaten tarif edilemez
Sezeryan sonrasi agri digerinden farkli degildi
sinemnur aklima sen geldin resmen saat saydim aglaya aglaya yurudum hep sukurler olsun bugun cok daha iyiyim
hepinizi opuyorum yavrulari kokluyorum saglikla kalin

Eklentiler

• IMG-20160924-WA0030.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 127
Ciddimisin kalsiyum birikmesi yapıyor o halde bu ilaç. Çok sinir bozucu. Daha birde kan ilacı dayatacaklar
Benim oğlumda da kansızlık var plasenta previa vardı çünkü ama doktor kan ilacı vermedi sen içiyorsan o bebege geçer zaten dedi. Tabi her doktor aynı goruste olmuyor erkek doktora goturmustum bundan evvel o her şeyi yüzeysel anlattı ilaç önerdi bu doktor kadındı 3 yasinda oglu varmış herşeyi ayrıntılı anlatıp 1 saate yakın muayene etti sanırsam anne olmasından kaynaklı çocuğa ilaç pek önermedi aşı olduğu için yarimin azi kadar fitil atarsin dedi o kadar bu durum da benim çok hosuma gitti her doktor keşke aynı olsa

V vendetta42 @uno kızlar doktor taziye sebebiyle bugün gelmedi bakamadik kizima tekrar randevu alcam mecburen ve cok sinirim bozuldu en kisa surede hallolsun istiodum
anladım canım benim içini ferah tut. çıkmaz umarım birşey. sen yine de bir an önce kontolünü yaptır için daha da rahat eder. bide sıçradı mı kucağına al öp sarıl . sağlıkla kal bir an önce iyi haber vr bizlere

ayyyy çok tatlı bende benim kız saçlı sanıyordum. bunun saçlar şimdiden kuaförlük sağlıklı mutlu büyüsün

valla canım yakalayana kadar dökülüyor. yüzüne her tarafına sıçrıyor. iyi emiyorsa dökülmüyor. ama bazen ağzı doluyor dinlenmeye geçince de dökülüyor . yani her halükarda dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…