Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm yarım çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyon ,kanat ilit ver

Merhaba hanımlar araniza yeni katılıyorum doğum yapmış olanlara Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin yapacak olanlarida sağlıkla evlatlarina kavustursun diyorum bizimde 40 haftamiZ 1 ekimde doluyor zorluklarlA hamile kaldığım minnoşumu bekliyoruz varmı benim gbi hala kavusamayan

Benim de bugun 39 hafta oldu canım 1 ekim doğumum beklemelerdeyiz allah yardımcımız olsun insallah

Bekleyen sayımız gün gectikçe azalıyor, az kişi kaldık ben de 28 eylülde 40. Haftamda olacağım

Çok az kalmış Maşallah Dr. Alırız demedi mi bnm yarın randevu var geçen hafta bu hafta olur olmazsa haftaya baslatiriz doğumu demişti tik yok bnde
Doktorum doğal doğumu desteklediğinden gerekmedikçe sezeryan yapmıyor. 42. Haftaya kadar beklicez bakalım. Umarım o kadar gecikmez de derimin daha ne kadar esneyebileceğini test etmemiş oluruz :)

Allah yardımcın olsun valla bnde çok rahatsız im artık sezeryan hiç istemiyorum bi an önce ayağa kalkmaliyim çünkü ailemiz dışarda ve çalışıyorum toparlanıp bebeğe bakmaliyim Dr. Yarın büyük ihtimal p.tesi yatış yap dicek bi kaç gün daha bekleyelim dicem hurma yemeye başladım çünkü

Arkadaşlar 28 günlük olduk hala sarılığız doktora gittik guatr hemogram yaptı iyi çıktı 12 de sarılığımız uzaya sarılık dedi fakülteDe bi test daha yaptır dedi bakla yiyemezmiş o test pozitif çıkarsa ondanda uzayabilirmiş inşallah öyle bişey değildir öyleyse bakla yediği an ani kan düşmesi oluyormuş. Oda değilse anne sütü sarılığıdır dedi inşallah önemli değildir de geçer hemen.idrar da verecez yrn acilden vereceğiz var mı bebeğin de sarılığı geçmeyen durumlar nedir sizde..
Doğum yapmış arkadaşlarda gözünüz aydın darısı yapmayanlara inşallah

Her şey gönlüne göre olur inş cnm. Bende hurma yemeğe başlıcam hatta bugün apartmanın merdivenlerinden inip çıkmaya başladım ama henüz tık yok. Her sey yolundaysa beklemeye ikna et doktorunu, gerisi bebişe kalıyor artık keyifleri ne zaman isterse

İşten ayrıldığından beri yürüyorum haftada 2 plates yapıyorum bi haftadır 5. Kata merdivenden çıkıyorum dün hurmaya başladım sancim oldu bugün daha bisey yok cok azimli Maşallah birakmiyo beni :) senin Dr.iyiymis bizim burda hepsi sezeryanci bnm Dr. Normal doğumcu o yüzden çok yoğun pazar bile çalışıyor ama oda 40. Haftayı gecirmiyor açıkçası bnde korkuyorum geçerse bebek kakasini yaparsa yada gelişimi iyi zaten doğum zor olur diye korkuyorum aslında saatlerce suni sancı alıp sezeryana girmektende korkuyorum of off...

bebeklerini kucağına alanlar hepinize hayırlı olsun. ben de 16 eylülde kızımı kucağıma aldım. 40+1 de. bebeği sarılık olanlar varmış bizim gibi,biz de bir gece fototerapi aldık çarşamba akşamı,perşembe öğleden sonra çıktık. şunu söyleyeyim sarılığın beslenmeyle alakası olmayabiliyormuş. benim kız da çok az emip uyumaya geçiyordu hatta memelerim taş gibi olmuştu,sarılık olacak diye zorla uyandırıp emzirmeye çalışıyordum ama ağzına almıyordu memeyi. sağlık ocağında ebe sarılığı baya var gibi bugünden dr. a götürün dedi. hastanede tahlilde 17 çıktı değeri. doktorun yanına vardığımızda senin sütün erkenden gelmiş dedi,bebek emip uyuyorsa 2 saatten önce emzirme dedi. gerçekten de hiç kilo kaybı olmamış,aksine 300 gr almış bir haftada. sık sık emzirirsen gaz problemi yaşarsın dedi. bi de önemlli bi ayrıntı verdi. bebek emdikten sonra gazını çıkartıp sağ tarafına yatırmak gerekiyormuş. mide sağ taraftan boşaldığı için,süt mideye gaz da yukarıya çıkacağı için bağırsakta gaz yapmazmış. siz de buna dikkat edin. bi de kimyonu bebişlere değil de kendinize yapın , sizden ona da geçer.

cnm oglun kac gunluk uyanmada zorluk cekiyor mu..zor da olsa uyandir ayak tabanlarini hafif cimcir mutlaka uyansin emsin..gecmis olsun.ins sariligi yukselmemistir ben ilk haftalarda her saat zorla da olsa emzirdim
Bende öyle yapıyordum doktora gittik sariligi hafif ama nezle olmus ilaç vercek kadar değil dedi asimizida olduk gitmişken kan tahlilleri yapıldı kansızlık çıktı sukur iyiymis ya icim rahatladı

Arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkurler epidural olmustum cok rahatmis gercekten kizimda genel olmustum boşuna cekmisim o kadar agriyi epidural cok iyiymis. Bu arada 1 gun kaldim hastanede persembe günü ciktik ilk gün geldi kizim kardesini görmeye aglayinca yaklasmak istemedi o burda kalsin büyüyünce gelsin eve dedi bu arada kizim 3.5 yasinda. Ama eve gelince degisti cok seviyor sürekli yaninda olmak istiyor bir de anne kardesimin pipisi var demi diye sürekli soruyordu onu da unuttu artik suan iyiyiz. Sarilik degerimiz 5 cikti pazartesi tekrar kontrole goturucem simdi sütüm de geldi ama bazen mama veriyorum doymuyor günde 2 kez. Geceleri tabiki uyumuyor buna da şükür. Sariligi yuksek mi sizce. Bu arada dogum yapan arkadaslarin da gözü aydin olsun gecmisi okuyamadim kusura bakmasinlar

Gözün aydın canim Allah anali babalı büyütsün hayirli evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…