Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım benim endişen yersiz bence zamanla güçleri arttıkça daha kısa sürede daha fazla süt emmeye başlayacaklar dakikalara takılma sağlıklıysa keyfini çıkar derim
Sarılığı vardı suan ne alemde bilmiyorum doktor bisey de demedi 3 Ekimde tekrar bi bakcak endisem sarılığı mi arttı da bu kadar uyuyor gece uyanikti 1-2 saat o kadar normalde gece bizi hiç uyutmuyordu

Sizin yine iyi daha gununuz var benim 3 gun gecti esim okuldan gelince karnima bakiyor daha hala yukardami bu diyor
:) babalarda bizim gibi sabırsızlanıyor işte ay inşllh bnmde günm geçmez sende inşllh doğurursn:/
Canim senin bel kasik agrilarin var mi benim 10 dakikada 1 geliyr ama evde cekiyrm ne yapacagimi bilemedm
cnm benmde oluyor ama 10 dakikada bir düzenli değil. Eğer seninki düzenliyse doğum başlamış olabilir biraz daha şiddeti artaraa doktora git.

topuk kanı daha kolay bizden de iki defa alındı aynı dediğin gibi ciyak ciyak bi ses sonra sakinleşiyor. aşı da o kadar zor olmaz gibime geliyor saniyelik. damar yolu zor kolu tutuyorlar sıkıyorlar damarı bulamıyolar o arada hep ağlıyorlar. kıyamam yaaaaa. sen yine de yapabilmişsin ben direk kulaklarımı kapatıyorum

cnm sen kendin de anlarsin aslinda iki bacak boyu farkli.oluyor genelde kalca cikikliginda... stres yapma kalca cikikligi olsa bile hemen tedavi olumlu sonuc veriyor
sürekli bakıyorum birşey yok gibi duruyor .çift bez yine kolay de o kemerle falan gerip bağlama zor ya ;( ay umarım çıkmaz

Canım senin tüp bebekti dimi? Maşallah çok azmettin, istedin ve yılmadın. Sonunda istediğin şekilde aldın kucağına. Örnek olmalısın bir çoğuna. Çok çok tebrik ediyorum.

Ben de çok stres oldum ya. Bunu da atlatalım diye dua edip duruyorum. İnş yoktur bebişlerimizin bir problemi.
aynen canım ya gebelik testinden başla kalp atışına sonuncu su bu bunu da atlattım mı daha rahat edeceğim.umarım yoktur canım hepimizin bebişlerinde

Canım senin tüp bebekti dimi? Maşallah çok azmettin, istedin ve yılmadın. Sonunda istediğin şekilde aldın kucağına. Örnek olmalısın bir çoğuna. Çok çok tebrik ediyorum.
Evet canım tüp bebekti bebeğim rabbim gönlüme göre verdi çok şükür şimdi kucağımda oğlum bu konuda doktorumun desteğini asla es geçemem tedavimi yapan doktorumdu doğumumu da yapan iyiki var gerçekten en başından sonuna kadar her anımda yanımdaydı
Çevremde normal doğum yapan kimse yok 3 gündür kendimi kahraman gibi hissediyorum sayelerinde helal olsun sana afferim sana iyi cesaret ler havada uçuşuyor :) sanki benim yaptığım olması gereken doğum yontemi değilde çok ekstrem bişey yapmışım gibi davranıyorlar bana :):)

Son düzenleme:
Sarılığı vardı suan ne alemde bilmiyorum doktor bisey de demedi 3 Ekimde tekrar bi bakcak endisem sarılığı mi arttı da bu kadar uyuyor gece uyanikti 1-2 saat o kadar normalde gece bizi hiç uyutmuyordu
Anladım canım sarılık vardıysa haklısın 3 ekimi bekleme o zaman göz beyazları sarıysa göğsüne parmağını bastırıp çekince sararma oluyorsa hemen bi acile götür baktır dediğin gibi sarılık bayıyor yavruları

Canim nasil oldunuz? Insallah hersey daha iyidir simdi..

Arkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense

Arkadaşlar anca girebildim Emir Hamza yeni uyudu alintilayamadim evet kilosu gayet iyiymis doktor bugün 3 Ekim e kalça muayenesi verdi yaptıran var mı ne kadar sürüyor ?

Kilosunun iyi olmasina sevindim canim. Bizim kalca icin randevumuz yarin. Bakalim nasil gececek, donunce yazarim nasil bir surec neler ypiyorlar vs. oglumda cok kisa suren bi islem olmustu. Uyumuyordu ama sakin durmustu biz tutmustuk sadece

Kizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.

Masallah canim yaa sona kalicam derken gelmis bile Arencik. Saglikla anali babali buyusun...

Masallah prensesine canim. Hayirli sonuclar alin insallah. Ameliyata gerek kalmadan atlatsin kuzucun..

Bende hastanede gerek duymadim ama 1 hafta sonra verdim meme emdikten sonra yada uykuya dalmasi icin veriyorum

Hastanede yanimdaydi ama zaten surekli emip uyuyordu gerek olmadi pek. Arada emzirmeye uyandirmak icin kullandim. Simdi uykuya geciste aliyor uyurken atiyor kenara. Eger tam dalamamissa attigi emzigi arayip yine agliyor :) o surec birz yorucu oluyor.

Kızlar benim kızçe dün gelmeye karar verince sezeryanla kucagimiza aldik

Masallah canim bebisler teker teker gelmeye karar veriyorlar. Saglikla buyusun guzrl kizin :)

Merhaba Kızlar birşey danışcam daha önce hiç olmamıştı afedersiniz bende yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilir mi ama Ağrı'm yok

Göz bebeklerinde sarılık yok bacağına baktim bastırdım çektim hafif sararma oldu olmadı yarın goturmeyi dusunuyorum

Merhaba Kızlar birşey danışcam daha önce hiç olmamıştı afedersiniz bende yumurta akı kıvamında akıntı başladı doğum belirtisi olabilir mi ama Ağrı'm yok
bende de yaklaşık 1 aydır var canım beyaz akntı,önce çok umutlanmıştım ama artık akıntının pembeleşeceği günü bekliyorum

Göz bebeklerinde sarılık yok bacağına baktim bastırdım çektim hafif sararma oldu olmadı yarın goturmeyi dusunuyorum
Canım selam benim bebeğimde de sarılık vardı geçen hafta inan uyandırmak işkence emmesi 5 dk bile surmuyordu. P.tesi Dr a gittik sarılık dususe geçmiş geçti varsayin dedi 12 günde 300 gr almisti bana az geldi dr da ilk zamanlar bebekler genelde kilo verir seninki doğum kilosunun ustune çıkmis böyle devam et dedi. Bende kısa süreli emiyor dedim bez sayısını kontrol et bazı bebekler hızlı çekerler felen dedi ama yutmasından belli yani az yutuyor anlamda verememiştim. Şimdi sarılığı azaldıkça oglumda uyanik kalıyor hatta bugün beni hakladi valla :) sen Dr sordugunda bana haber verirmisin? Ayrıca kilosuna masaallah nasıl besledin yada besledin?

Canim sancilarin nasildi bende 2 gundur sanci cekiyrm ama suresinde hic azalma yok genelde 10 dakika arayla geliyr

Sağol Can'ım cevabın için sabırsızlıkla bekliyorum ya herşeyi belirti sanıyorum sanırım
ben iç çamaşırımda hafif ıslaklık var diye üç defa acile gittim.termiş dedi Dr. ama doğum olacağından şorrr diye geldi WC ye gidene kadar koridor yerler yatak hep ıslandı. sonra dan güldüm o ıslaklık bunun bin de biri değil diye. öyle oluyor herşeyi belirti sanıyorsun. sancını dinle dicem bende hafiften oldu pozisyon değiştirince geçerse yalancı sancı diyolar bende pozisyonları geçti. iki saat sonra suyum geldi meğer 5 cm açılma olmuş. herkese göre ve her hamileliğe göre değişiyor. sızıntı şklinde su gitse bile o kadar acillik olmyorsun. aytt çok konıştum sağlıkla kal canım umarım bian önce sağlıkla kavuşur sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…