cnm sen kendin de anlarsin aslinda iki bacak boyu farkli.oluyor genelde kalca cikikliginda... stres yapma kalca cikikligi olsa bile hemen tedavi olumlu sonuc veriyorşu kalça riskini de atlatsaydım stres yapıyorum. bide bebişim makat gelişliydi onlarda risk daha fazla olurmuş umarım birşey çıkmaz
Benim suyum gelmişti öyle başlamıştı.daha sonra sancılar başladı.herkes diyor ya gerçek sancılar mutlaka anlaşılır diye, bence de öyle. Anlayacaksın mutlaka.ilk doğumun olduğu için hastaneye gitmek için zamanın da olacaktır.Normaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum
Gözün aydın canım. Gönlünce olmasına çok sevindim:)Kizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Ben de çok stres oldum ya. Bunu da atlatalım diye dua edip duruyorum. İnş yoktur bebişlerimizin bir problemi.canım ya benim de 18 ekimde ve beni stres basıyor. sen benden öncesin yazar mısın ne kadar sürdüğü nü sağlıkla kal
Ben kullanmadım canım. Bu sefer de kızım beni emzik yerine kullanıyor:)Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?
Maşallah güzelliğe:)Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilimekilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış benim berilim de işte bu
Canım benim endişen yersiz bence zamanla güçleri arttıkça daha kısa sürede daha fazla süt emmeye başlayacaklar dakikalara takılma sağlıklıysa keyfini çıkar derimArkadaşlar 28 günlük olduk dünden beri oglumda emme de sıkıntı yaşıyorum 5 dakika emiyor sonra uykuya dalıyor ya da uyumak için ağlıyor 3-4 saat uyuyor. Çişli ve kakali bez sayısı yeterli. 5 dakika emmeyle doyar mi dün doktora gittik 1100 gram almış ama bu değişiklik beni korkutuyor geçici durumdur diye doktora da sormadim çok üzülüyorum doyuyor mudur eskiden en az 15 dakika emerdi
Aynn canm karıştırmışm:)tubisimben doğum yaptı dün, onunla karıştırmış olabilirsiniz.
Bnmkide bugün işten geldi hayla doğmadı mı diyo karnıma bakıpAynen eşim artık gidip Sunni sancı verdirelim doğum yaptiralim diyor
Bnmkide bugün işten geldi hayla doğmadı mı diyo karnıma bakıpvalla sabırsızlanıyorz ama öyle böyle gün geçiyor işte
Canim senin bel kasik agrilarin var mi benim 10 dakikada 1 geliyr ama evde cekiyrm ne yapacagimi bilemedmBnmkide bugün işten geldi hayla doğmadı mı diyo karnıma bakıpvalla sabırsızlanıyorz ama öyle böyle gün geçiyor işte
Doğrudur canım, konak ne zaman oluşur bilemiyorum ama şimdilik öyle bir problem yaşamadık, doktorumuz kesinlikle dalin, jhonson's kullanmayın, çok kötü geri dönüşler alıyoruz dedi.Mustela konak olmasinida onluyor sanirim.
Maşallah canım Beril prenseseKızlar hepinize çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla büyüsün, bu sabah mr çekilmeye gitti karnındaki kist için, inşallah ameliyat demezler daha minicik, dua edermisiniz berilimekilo olarak 3070 gr boyu 50 cm doğdu, ama yanaklar aynı ultrasondaki gibi pofidik pofidik, iştahıda yerinde dünden bugüne 100 gr almış benim berilim de işte bu
Canım biz de bir sağa bir sola yatırıyoruz, pediatri doktorumuz da o şekilde tavsiye etti, kafa şekli açısından o şekilde öneriliyor. Gündüzleri sağa geceleri sola şeklinde.kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz. ben kafasını bi sağa bi sola yatırıyorum.ama dik şekilde tam sırtı yatmıyor. uyanıkken duruyor arada ama uyurken illa ya sağa ya sola atıyor. sizler nasıl yapıyorsunuz ?
Gözünüz aydın canım, hayırlı olsun prensesinizKızlar benim kızçe dün gelmeye karar verince sezeryanla kucagimiza aldik
Ben salı günü yaptım doğumNormaldogum yapan arkadaslar size sorun olacak nasil anladiniz sancinizi kendimi garip hissediyorum bugun midemin alt tatafindan agri oluyo sanki midem bozulacak gibi bir agrim var ama anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?