- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Kızlar bizde doğduk yumuk yumuk berilimi aldım kucağıma sonundasütüm de geldi hatta az önce fazla geldi kustu bile diğer doğum yapan arkadaşlarda iyilerdir inşallah henüz okuyamadım yazılanları, hepinizi öpüyorum, yarın fotomuzu paylaşırız henüz tam çekinemedik benim bacaklar ancak kendine geliyor
Kızlar 1 aylık bebeği olan var mı aranızda? Varsa kaç cc sut içiyor bir bilginiz var mı
Bence kafana takma biranda da girebilir arkadaşıma sen daha doğurmazsın 40 ı bekler dedi doktor ertesi gün doğurdu 38 de :) bide yoga hareketleri var bebeğin kanala girmesi için yapılan. evde harketler yapmayı deneyebilirsin hafif hafif.kzlar deneyimlerinize ihtiyacım var:
dr dan geldik bebek kanala girmemiş şimdiye kadar girmeliydi falan,çatında mükemmel diyemem dedi,sezeryana yeşil ışık yaktı,korkma yinede sancın gelince belli olur ben sezeryancı deilim dedi.niye pelvise yerlememiş olabilir yada bu saatten sonra yerleşir mi?
arkadaslar merhaba ben ınsanlah aralıkda kucagıma alcam cocugumu sıze yazmamdakı sebep sızlerın dogumu oldugu ıcın tecrubelısınız dıye sıze danısıyorum bebeklerınıze şampuan vs bu tur seylerden neler aldınız hangı uurnlerı ben marka olarak sebamed dusunuyrum
Benimki de hiç yerleşmemişti canım. Son anda bile kanala girebiliyorlar sanırım.kzlar deneyimlerinize ihtiyacım var:
dr dan geldik bebek kanala girmemiş şimdiye kadar girmeliydi falan,çatında mükemmel diyemem dedi,sezeryana yeşil ışık yaktı,korkma yinede sancın gelince belli olur ben sezeryancı deilim dedi.niye pelvise yerlememiş olabilir yada bu saatten sonra yerleşir mi?
Tamamdır o zaman içim rahat rahat bekleyebilirim.teşekkürleeerrBenimki de hiç yerleşmemişti canım. Son anda bile kanala girebiliyorlar sanırım.
Degil bence. Ilk hafta zaten odem kaybediyr cocuklar.Arkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense
Benim de çok düzensizdi. Ben propessle doğurduğum için gerçek sancıyı tam bilmiyorum. Ama 36. haftadan beri arada 60-80 oluyordu nst de gözüken. Yine de kendi gelmedi işte :)
Benim de son gune kadar yerlesmemisti. Sancilarim gelip hastaneye gidince nobetci de ultrasona bakinca dedi yerlesmis diye :)) bozma moraliniii yerlesirr o.kzlar deneyimlerinize ihtiyacım var:
Kız nerdeeeee ben doğum yapmadım daha yapamiyommmmBugün doğum yapan arkadaşlarlardn sadece T tugbavebebik mi yazdı diğerleri nasıllar acaba ya:/
İnşllh hepsi sağlıkkı bir şekilde bebişlerini kucağına almış hasret gideriyorlardır şimdi
Bende doktorumuzu aradım 80 cc içmesi gerekli dediAyy çok mutlu oldum
Umarım ağrın hiç olmaz canım
Sağlıkla büyüsün prensesin
Bugün 50cc sağdığım sütü verdim 40cc ancak içebildi25 günlüğüz
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip eder inşallahKizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
cok kisa suruyor cnm agrili bir islem degilArkadaşlar anca girebildim Emir Hamza yeni uyudu alintilayamadim evet kilosu gayet iyiymisdoktor bugün 3 Ekim e kalça muayenesi verdi yaptıran var mı ne kadar sürüyor ?
masalllhhh Arene...hayirli olsun en guzeli zaten kucaginda nefes alis verilseriKizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
canım ya benim de 18 ekimde ve beni stres basıyor. sen benden öncesin yazar mısın ne kadar sürdüğü nü sağlıkla kalArkadaşlar anca girebildim Emir Hamza yeni uyudu alintilayamadim evet kilosu gayet iyiymisdoktor bugün 3 Ekim e kalça muayenesi verdi yaptıran var mı ne kadar sürüyor ?
ayyy kilosu çok iyi. ismi de çok güzel sağlıkla mutlu büyüsünKizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Aa ben kiminle karıştırdm acaba:) niye doğmuyo bu bebişler yaaaKız nerdeeeee ben doğum yapmadım daha yapamiyommmm
Süper haber! Dün içime doğmuştu senin doğum yapacağın. Seni de kuzunu da öpüyorum canım gözünüz aydın. :)Kizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Masallahh kilosu cok iyi. Tombik :)) ben de bu sabah emzirdikten sonra gazini cikarirken o gogsumde uyuyunca dalmisim biraZ, birlikte uyuduk azicik, ama bunu tabi uogun bakimda sandalye tepesinde yapinca her yerim tutuldu, bebegimle evimde oldugumu hayal ettim Allahim ne huzurlu geldiii.. iple cekiyorummKizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Dogarlar dogarlar hepsinin gunu var, gelecekler :)Aa ben kiminle karıştırdm acaba:) niye doğmuyo bu bebişler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?