Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Ayy çok mutlu oldum
Umarım ağrın hiç olmaz canım
Sağlıkla büyüsün prensesin

Kızlar 1 aylık bebeği olan var mı aranızda? Varsa kaç cc sut içiyor bir bilginiz var mı

Bugün 50cc sağdığım sütü verdim 40cc ancak içebildi25 günlüğüz

Bence kafana takma biranda da girebilir arkadaşıma sen daha doğurmazsın 40 ı bekler dedi doktor ertesi gün doğurdu 38 de :) bide yoga hareketleri var bebeğin kanala girmesi için yapılan. evde harketler yapmayı deneyebilirsin hafif hafif.

Bütün alışverişlerimizi markaları deneyimleri vs hepsini vereceğim linkteki topikte yazıştık. İsterseniz oraya göz atın baya baya cevaplar mevcut

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/

Benimki de hiç yerleşmemişti canım. Son anda bile kanala girebiliyorlar sanırım.

Arkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense
Degil bence. Ilk hafta zaten odem kaybediyr cocuklar.

Benim de çok düzensizdi. Ben propessle doğurduğum için gerçek sancıyı tam bilmiyorum. Ama 36. haftadan beri arada 60-80 oluyordu nst de gözüken. Yine de kendi gelmedi işte :)

Propess nedir acaba?

Benim de son gune kadar yerlesmemisti. Sancilarim gelip hastaneye gidince nobetci de ultrasona bakinca dedi yerlesmis diye :)) bozma moraliniii yerlesirr o.

Arkadaşlar anca girebildim Emir Hamza yeni uyudu alintilayamadim evet kilosu gayet iyiymis doktor bugün 3 Ekim e kalça muayenesi verdi yaptıran var mı ne kadar sürüyor ?
canım ya benim de 18 ekimde ve beni stres basıyor. sen benden öncesin yazar mısın ne kadar sürdüğü nü sağlıkla kal

Kizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Süper haber! Dün içime doğmuştu senin doğum yapacağın. Seni de kuzunu da öpüyorum canım gözünüz aydın. :)

Günaydın güzel anneler, dün doğum yapan herkese bebişleriyle sağlıklı günler dilerim. Ben hala doğumu beklemekyeyim. Bir sorum olacaktı ben emzik almadım, kullanmayı düşünmüyorum ama çevredekiler al diye ısrarcı.hastane çantanda olsun diyorlar. Siz doğar doğmaz emzik kullandınız mı? Kullanmayan var mı?

Kizlaaaaaaaar Aren doğdu 3800 gr 50 cm vèeee epidural normal doğum. Hikayemi en kisa surede anlatırım. Şimdi göğsümde uyuyor. Yok böyle bir duygu.
Masallahh kilosu cok iyi. Tombik :)) ben de bu sabah emzirdikten sonra gazini cikarirken o gogsumde uyuyunca dalmisim biraZ, birlikte uyuduk azicik, ama bunu tabi uogun bakimda sandalye tepesinde yapinca her yerim tutuldu, bebegimle evimde oldugumu hayal ettim Allahim ne huzurlu geldiii.. iple cekiyorumm

Aa ben kiminle karıştırdm acaba:) niye doğmuyo bu bebişler yaaa
Dogarlar dogarlar hepsinin gunu var, gelecekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…