• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
@Besyildiz

Kizlar kundak hic denediniz mi bilmiyorum ama benim oglum cok huzursuz bi bebekti ve kundak onu bile baya uyutmayi beceriyordu :) kizi 2.haftadan beri kundakliyorum o yuzden huyundan mi kundaktan mi uyuyabildigini tam kestiremiyorum.

Yarim kundak deniyor sadece kollari siki saran ayaklari serbest birakan kundaklar var ben onlarla sariyorum elif bereni. Evde muslin bi ortuyle deneyin isterseniz bebekler bazen sarmalanmaya ihtiyac duyuyor cidden.

Huzurlu uzun uykulariniz olsun
Bende aldım kundak kullanmayı düşünüyorum
image.jpeg Benim aldığım bundan inşallah içinde rahat eder ve uyu:KK200:

Benimki sanki anne kokusu aldıkça kuduruyor:) aynı odada yattığımızda hiç uyumuyor. Farklı odada yatırıyorum geceleri. Aslında ayrı yatmaya alışması açısından iyi. Ama aklım kalıyor minişimde:)

Ablam oglumda sendeki sut kokusu taciz ediyo cocugu derdi. Oglumu bi turlu kucagimda uyutamazdim ama ablam iki dakikada uyuturdu :))

Ben de onu almaya fiyatından ötürü cesaret edemiyorum. İkinci elini buldum ama çok işe yarıyor mu gerçekten?

Mamarooyu ben kizkardesime hediye almistim. Bebekten bebege degisiyor. Onun oglu sevmemisti aldigim yere iade edip bright startsin bi swingini almislardi onun yerine. Ben cok begeniyorum aslinda ama o tecrubeden sebep cesaret edemedim almaya. Yoksa salincaklar cok yatdimci cidden

Merhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım

Gozun aydin canim. Saglikla butmek nasib olsun. Dikisler de cabucak gecer insallah

Merhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım
Canım sonunda istediğin oldu ve normal doğurdun hadi gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah, ayrıntılar için sabırsızlıkla bekliyoruz

Öyle yapıyorum aslında ama sütüm az delirecem yemediğim içmediğim şey yok. Ağzım boş durmuyor süt yapan ne varsa deniyorum ona rağmen çok az
Kuru incir ve küçük kuru üzümle komposto yaptım içtim bu kadar mı farkeder süt miktarı şaşırdım ama inanılmaz gaz yaptı bıraktım içmeyi. Dene istersen Rezene de cok iyi geliyor bana

Bunu gormustum. Ben summer infantin cirtli olanlarindan kullaniyorum. Cok pratik geliyir bana :)) ama arada normal muslin ortuyle de sardigim oluyor
Bende muslin örtüyü beceremem diye hazır almayı düşündüm, biraz araştırınca bunu buldum , inşallah dedikleri gibi rahat rahat uyur herkes rahat eder:halay:

Bende aldım kundak kullanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1887366 Benim aldığım bundan inşallah içinde rahat eder ve uyu:KK200:
bu çok güzelmiş bende kullanmayı istiyordum ama kalça çıkığı riskimiz hala mevcut,uzun süre (37 hafta) makat geliş durduğu için,maalesef kundaklayamayacağım güle güle kullansın berilcik:KK46:

bu çok güzelmiş bende kullanmayı istiyordum ama kalça çıkığı riskimiz hala mevcut,uzun süre (37 hafta) makat geliş durduğu için,maalesef kundaklayamayacağım güle güle kullansın berilcik:KK46:
İnşallah sağlıkla doğacak canm, sen içini ferah tut:KK200::KK200: bu kundaklamada ayak ve bacak kısımları bol olduğu için kalça çıkığını etkilemeyeceğini düşünüyorum, sıkı kundakta bacakları dümdüz sardıkları için oluyormuş bebekler bacaklarını dizden bükük durdukları için onu etkilemeyecek şekilde sarmak gerekiyormuş:nazar: canm senin makat gelişse sezeryan olmayacak mısın peki?

Kızlar merhaba bende geçen hafta bugün sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. Ağrı'larım halen devam ediyor. Bizim şöyle bir sıkıntımız var. Kızım mememi yalancı meme olarak kullanıyor. Geceleri sabahlıyoruz. Memede uyuyor. Memeden çekecek olsam ya da yatağına koymak istesem basıyor çığlığı. Mecburen yalancı meme veriyorum akşamları. Ne önerirsiniz kafayı yemek üzereyimde
Aynısı bizde de oldu, 6 günlüktü emzik verdim.ayıramadım memeden.o sıra emdi emziği, şimdi sürekli emme hissi geçti,emzikte almıyor.geçici bir durum sanırım.

İnşallah sağlıkla doğacak canm, sen içini ferah tut:KK200::KK200: bu kundaklamada ayak ve bacak kısımları bol olduğu için kalça çıkığını etkilemeyeceğini düşünüyorum, sıkı kundakta bacakları dümdüz sardıkları için oluyormuş bebekler bacaklarını dizden bükük durdukları için onu etkilemeyecek şekilde sarmak gerekiyormuş:nazar: canm senin makat gelişse sezeryan olmayacak mısın peki?
37 de dönmüştü canım en son,baştan beri sezeryandı günümde 21 eylüldü:KK48:

yedigim herseye kimyon atıyorum canim ama çayını icmedim milk tea içiyorum aslinda onda da rezene var ama faydasi olmuyo demekki..deniycem canim teşekkür ederim..

kiraz cekirdegini ilk defa duydum canim nasil kullaniosun onu?
Bi çok versiyonu var ama bendeki karnına koyuluyo arkasından cırtı var. Fırında ısıtıp karnına sarıyosun sancılara iyi geliyomus sakinlestiriyomus sanırım sıcak su torbasından farkı ısıyı hemen değil yavaştan veriyo

banu86 banu86
@fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben tubisimben ....22 eylül perşembe
@11Hatice11....22 eylül perşembe
@kubbaa..........26 eylül pazartesi
@d_d_m....22 eylül perşembe
@Karakedck
@bebekicin
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@ayselllllllllll
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK.......26 eylül pazartesi
@nino
@mystiquee
@daisy5 .......28 Eylül çarşamba
@zaran..........30 eylül cuma
@sechill67
yarın sıradaki R rhyildiz bayadır yazmıyor sanıyorum allah kurtarsın.kolayca doğursun inşallah ve darısı bize:nazar::nazar::nazar:
Sag ol canim son bi cantalara bakiyordum bir de biz ailelerden uzagiz dün aileler geldi ve bir de 3.5 yasinda kizim var onunla ilgileniyorum yazamadim.

Arkadaslar yarin sabah bende doguma giricem 8 gibi doğum yapicam epidural sezeryan olucam. Biraz degisik bi ruh halim var hem heyecan hem korku hepsini bir arada yasiyorum bir de kizimin tepkisini merak ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun dogurmayan arkadaslari da Allah kurtarsin bir avazda inşallah.

Saglikla al canim kucagina. Ikincilerde en buyuk korku ilk cocugun tepkisi oluyir zaten. Insallah cok guzel karsilar kardesini minik abla :)

Back