• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar simdi size cok ilginc bi sorum var :halay:bi ilac kullancazya mesela günde 5 kez damlatin diyo..O "günde" dedigi sey 24 saat icinde mi oluyo..Ben önceden sabah kalktigim saatte başlayıp gece yattigim saate kadar kullanirdim ama simdi bebekle ne kalktigim saat belli ne yattigim saat..Günde 5 kez kullanacaksam 24 saat icin dusunmeliyim galiba dimi :olamaz:

Ya beceremiyorum gerçekten ben gaz çıkarmayı:KK43: gaz ilacı vermedi. 1 aylık kontrolde verir belki. Bebeğe nasıl veriyorsun onları? Demleyerek filan mı?
cnm ben cezveye biraz tane kimyon biraz rezene biraz anason koyuyorum kaynio sonra suzup kendim iciyorum... ama bebek cok mizmizlanirsa 1 cay kasigi veriyorum simdiye kadar 2 kere verdim ... rahatlatiyor sen ic ama senin sutunden de alir

Kızlar sanırım sütüm az Bebek doymuyor ve o yüzden ağlıyor sanırım. Az önce sağma makinası ile sağdım az çıktı. Sütü artırmak için ne öneriyorsunuz? Çok moralim bozuk. Mama takviyesi yapAn var mı?
cnm sk sk emzir inan sutun artar..ben de sezeryan dogum yaptim ilk zamanlar saat basi geceleri 2 saate 1 emzirdim ve cok sukur mamaya gerek kalmadi ve bol bol su ic..sutun yuzde 87 si su zaten

Kizlar simdi size cok ilginc bi sorum var :halay:bi ilac kullancazya mesela günde 5 kez damlatin diyo..O "günde" dedigi sey 24 saat icinde mi oluyo..Ben önceden sabah kalktigim saatte başlayıp gece yattigim saate kadar kullanirdim ama simdi bebekle ne kalktigim saat belli ne yattigim saat..Günde 5 kez kullanacaksam 24 saat icin dusunmeliyim galiba dimi :olamaz:

Gunde 5 damla degilde 5 kez damlatin diyo ama kacar damla acaba :KK35:

banu86 banu86
fatihpepe fatihpepe ......22 eylül perşembe
tubisimben tubisimben ....22 eylül perşembe
1 11Hatice11 ....22 eylül perşembe
kubbaa kubbaa ..........26 eylül pazartesi
d_d_m d_d_m ....22 eylül perşembe
Karakedck Karakedck
@bebekicin
nigzess nigzess
Elfdenizz Elfdenizz
C ceren151115
R rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
A ayselllllllllll
D dolunaysu ......22 eylül perşembe
dombulyanak dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino nino
M mystiquee
daisy5 daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran zaran ..........30 eylül cuma
S sechill67
yarın sıradaki R rhyildiz bayadır yazmıyor sanıyorum allah kurtarsın.kolayca doğursun inşallah ve darısı bize:nazar::nazar::nazar:

cnm sk sk emzir inan sutun artar..ben de sezeryan dogum yaptim ilk zamanlar saat basi geceleri 2 saate 1 emzirdim ve cok sukur mamaya gerek kalmadi ve bol bol su ic..sutun yuzde 87 si su zaten
Öyle yapıyorum aslında ama sütüm az delirecem yemediğim içmediğim şey yok. Ağzım boş durmuyor süt yapan ne varsa deniyorum ona rağmen çok az

Merhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım

Merhabalar arkadaşlar o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam çok şükür oğlumu sabah 7:45 te kucağıma aldım 7:15 te doğum için geldi doktorum hemen doğum hanaye aldılar beni 7:45 te doğmuştu karnını doyurdum uyuyor şimdi teyzeleri bende uyumayı denicem normal doğum yaptım dikişlerim var o biraz sıkıntı oturup kalkarken ama değdi gerçekten rabbim gönlüme göre verdi normal doğum yapabildim rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah doğum yapmayan arkadaşlar sağlıcakla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza daha sonra detaylı yazarım
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutmek nasip etsin cok gecmis olsun.

Ay ne güzel geliyor kızııın. Son gece çok tuhaf oluyor. Bir tarafın merakta gelsin diyor, diğer tarafın tek bedenden ayrılacağınız için kalsamıydı biraz daha diyor. Hamilelik çok güzel evet ama yanında göğsünde kokusunu çeke çeke kucaklamak daha bir güzel :KK200: sağlıkla gelsiiin prenses:nazar:
Evet bir yandan bu hareketlerini özleyecekmişim gibi gekiyor, bir yandan gelsin diyorum meraktan:KK200: hep kendimi normale alıştırmıştım aniden gideceğim önceden hazırlık tam olsun diyordum, şimdi herşeyi yarın akşama tamamlarız diyoruz :KK70: aniden gelse bizi alacak bi telaş:halay: sezeryan olmak bu bakımdan iyiymiş makyajımı saçımı evde yapabilirim galiba:kahve:

sonunda yazabiliyorum bende ilk once birikenyazilarinizi okumak istedim. dogumu bekleyenlere bol sabir, bebislerine kavusanlara da kolaylik diliyorum, gozunuz aydin. biz de 16.09.2016 saat 17.48de kavustuk oglusumuza. cuma gunu muayenem vardi. doktor acikligimin ve rahim agzimin uygun oldugunu dogumu baslatabilecegini soyledi. ona gore sunni sanciyla dogrudurust agri cekmeden biriki saatte doguracaktim ancak oyle olmadi. sunni sancilar cok kuvvetli verilmesine ragmen acikligim devam etmedi. ben artik bayilacak gibiydim ve sezaryene dondu dogum seklim. hemen spinal anestezi yapildi ve Çinar beyimizi kucagimiza aldik. tahmin edilenden de kilolu cikti ve ebemize gore normal dogum bundan baslamamis olabilirmis. 3940gr geldi oglusum. cok zorlu bir baslangici oldu dogumumun ama sonu guzel bitti. sezaryen cok zor gelmedi bana o sancilardan sonra. zaten ertesi sabah doktorum beni iyi gorunce taburcu etti. tabi hareketlerimin kisitli olmasi zor oluyor bebegimin bakimi sirasinda. bazen cok canim aciyor. ama her sey viz geliyor oglusumu gorunce. bakmaya doyamiyorum. firsat bulsam bile uyuyamiyorum. gozum hep onda. sutum basta yoktu ancak simdi masallahi var. darisi tum bekleyenlerin basina, herkese kolayve saglikli dogum diliyorum.
Canm gözün aydın maşallah çınara kilosuda çok iyi, sana da Allah kolaylık versin en kısa zamanda ağrıların geçer:dua: çınarla bol huzurlu sütlü günler:KK36:

Güle güle buyut bebisini sağlıklı uzun omru olsun

Back