Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de görmeden çok sevdim seni. Umarım herşey yolunda gider. Sen ve bebeğin sağlıkla kavuşursunuz.Gunaydiiin kizlar
bugun kismetse ogleden sonra hastaneye gidicem yatisim yapilacak.yarin sabahin ilk saatlerinde yada oglene kadar :))kizimi kucagima alacagim
icimdeki heucan cok tuhaf,degidik :))
Korku heycan mutluluk endise merak vs.hepsi karisinca boyle tuhaf bir his olustu ://
Rabbim beni ve bekleyen butun arkadaslari saglikla kavustursun yavrularina insallah
nasil gecti ki bukadar zaman,hic anlamadim(yada simdi oyle geliyor)
Offf cok duygusalim,karisgim...karsimda uyuyan ogluma bakiyorum minicik yuregi ile nasil buyuk mutluluk yasiyor benimle birlikte gun sayiyor hayal kuruyor,halbuki O ada sanki yeni kavusmustum nasil nezaman buyumus abi olmus ://
Ikinci cocuk sahibi olmak duygusal olarak cok zormus
insallah iki kere anne olmayi becerebilirim cocuklardan bekledigimiz o dengeyi ben kurabilirim
sizi cooook seviyorum canim arladaslarim birbirimizi hic tanimadan herseyimizi paylastik cozum bulmaya calistik vs
hepinize cok tesekkur ediyorum
Annelik çok farklı birşey. Emin ol tek çocuklu anne olmaktan daha kolay ve iyi hissettiren bir tecrübe yaşayacaksın