Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm ben kol altindan sariyorum kollari genelde serbest kaliyor

Bizim burdada oyle derlerguluyo agligo sesler cikariyo icini cekiyo uyuyo sonrada.

Ben de müslin örtüyle sarıyorum bacakları serbest bırakacak şekilde. Bizde de çok işe yaradı. Moro refleksi dedikleri kol hareketleriyle kendini çok uyandırıyor. Biraz tipoş gözüküyorlar ama yapacak bir şey yok :)

Benimki sanki anne kokusu aldıkça kuduruyor:) aynı odada yattığımızda hiç uyumuyor. Farklı odada yatırıyorum geceleri. Aslında ayrı yatmaya alışması açısından iyi. Ama aklım kalıyor minişimde:)

Ya beceremiyorum gerçekten ben gaz çıkarmayı gaz ilacı vermedi. 1 aylık kontrolde verir belki. Bebeğe nasıl veriyorsun onları? Demleyerek filan mı?

40ı çıkınca geçer mi acaba? Bir ümit işte:) ben de baya bişeyler deniyorum. Ama Mamaroo çok işe yarıyor bu konuda. İyi ki almışım diyorum.

Biogaia+nurse harveys kullanıyoruz etkisini görmek icin beklemek gerekcekmis he bide kiraz cekirdegini öneririm ben. Birazcik olsun rahatlatıyo her önüme gelene sölüyorum normalde ama kötünün iyisi denemekte fayda var

Benim kesin 30 eylül oldu sezeryan tarihim

Biz dun mamaya basladik simdilik aksamlari 30 ml lik veriyorum sadece ilerde doyma durumuna gore artirabilirim.ben kuru dut yiyorum o ise yariyo bikac gundur yemedim ve etkisini daha iyi anladim devam edecegim yine

arkadaslar merhaba normal dogum nasıl ve bu konuda dogumu rahat gecırmek ıcın onercegınız fıkırler vrmı
Sancilari hissettiginde dk tut duzenli ve dinlendiginde gecmeyen bir sanci ise gercek sancidir nisan yada suyun gelmezse evde biraz bekle derim sicak dus kesinlikle cok rahatlatiyor sancilar geldikce derin nefes al ve dolas ben hastaneye gittigimde 6-7 cm olmustu dogum masasina zor yetistim

Peki nisan yada su gelince hemen hastaneye mi gitmek gerekiyor yani bu durumda evde yine sancıyı çekmek sakıncalı mi olur

Peki nisan yada su gelince hemen hastaneye mi gitmek gerekiyor yani bu durumda evde yine sancıyı çekmek sakıncalı mi olur
Nişan geldikten sonra 3 saat içinde de 3 gün içinde de doğum olabilir. O yüzden doktorlar için önemli belirteç değil. Su kesesi patlayınca hastaneye gitmek gerekir. Çünkü amniyon sıvısının azlığı bebeğin sağlığını tehlikeye sokabilir. Benim nişanımın peşinden 10 dk sonra su kesesi boşalmıştı ve o zaman hastaneye gittim.

Canım bizde yarın kullanmaya başlayacağız. Carlson kids daily olanını. İstanbulda gezmediğim eczane kalmadı baby olanını bulmak için lakin bulamadım. Kids bulabildim ve bir farkının olmadığını söyledi eczaneci. Eşimi bir türlü ikna edemedim netten sipariş için. Nasıl temin edildiklerini bilmediği için güvenemiyor. Yarın nasıl versem acaba. Soothie'ye damlatabilinir mi ki, ya da kaşığa döküp versem?

cnm sen rezene kimyon ic ..ben iciyorum gazi oluyor ama cikariyor neyseki..
yedigim herseye kimyon atıyorum canim ama çayını icmedim milk tea içiyorum aslinda onda da rezene var ama faydasi olmuyo demekki..deniycem canim teşekkür ederim..
Biogaia+nurse harveys kullanıyoruz etkisini görmek icin beklemek gerekcekmis he bide kiraz cekirdegini öneririm ben. Birazcik olsun rahatlatıyo her önüme gelene sölüyorum normalde ama kötünün iyisi denemekte fayda var
kiraz cekirdegini ilk defa duydum canim nasil kullaniosun onu?

Tamam anladım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…