• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)

Ay çok sevindim:halay:
İnşallah sağlıkla almışsındır kucağına, kokusunu çeke çeke uyuyamıyorsundur:KK200:

Ya kızlar gündüz anladık da benim kız geceleri de emdikten sonra rahat uyumuyor. Kaç kere altını değiştirme, emme, uyuma, yatağa yatırma, uyanma, ağlama seansı yapıyoruz. Yani öyle uyanıp, emip geri uyumak yok. Ne yapabilirim bu konuda? Çözüm bulan var mı? Bu arada gündüz de sadece 1 kere 2 saat kadar uyuyor.

O seans bizde sabah 6-12 arası oluyor:işsiz:
Gaz damlası, masaj, müzikler, hatta hiç istemesemde sallama bile işe yaramadı :KK12:
Bazen akşam 6-11 arası bazende sabah 6-12 arası. Memeden ayırıp yatağa koyduğum ilk 5 dk içinde çıldırmaya başlıyor :deli: çözüm dersen ı ıh bulamadık:kızgın:

(doğum yapmayanlar)
banu86 banu86
fatihpepe fatihpepe ......22 eylül perşembe
@tubisimben....22 eylül perşembe
1 11Hatice11 ....22 eylül perşembe
kubbaa kubbaa
d_d_m d_d_m ....22 eylül perşembe
@Karakedck
@bebekicin
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
@rhyildiz .......... 21 eylül çarşamba
@ayselllllllllll
@dolunaysu ......22 eylül perşembe
@dombulyanak
@YAGMURTOPRAKK.......26 eylül pazartesi
@nino
@mystiquee
daisy5 daisy5 .......28 Eylül çarşamba
@zaran..........29/30 eylül
@sechill67

ajenjo ajenjo maşallah Allah anali babali büyütsün tombik bebisi :))
Ben guncelleyim listeyi dedim ama bakalim yapabildimmi
Maşallah 22 eylül bereketli bende 39 a girdim 3 gündür sanki aşağı ittiriyor kendini afedersiniz vajinada hissediyorum bazen ama Ağrı'm yok nişan da yok bol bol heyecan var hepimiz sağlıkla rahatlıkla doğumlarımızı yaparız inş.:dua::KK200:

İyi geceler arkadaşlar şuan size hastahaneden bildiriyorum akşam 9 da sancılarım başladı takip ettik 4 dk da 1 maksimum 50 sn şeklinde geldi hep doktoruma sancı notlarımı attım hastahaneye gel dedi yaklaşık saat 22:00 dan beri hastahanedeyim 3cm açılmam varmış çatı muayenesi normal doğuma elverişli çıktı bundan sonrası beklemedeyiz artık az önce lavman yapıldı biraz uyumayı denicem bakalım bol bol dua edin olurmu benim oğlan 22 eylülü beklemicek sanırım :)
İnş.sag Salim kavuşursun hayırlı olsun şimdiden :anne:

O seans bizde sabah 6-12 arası oluyor:işsiz:
Gaz damlası, masaj, müzikler, hatta hiç istemesemde sallama bile işe yaramadı :KK12:
Bazen akşam 6-11 arası bazende sabah 6-12 arası. Memeden ayırıp yatağa koyduğum ilk 5 dk içinde çıldırmaya başlıyor :deli: çözüm dersen ı ıh bulamadık:kızgın:

B Besyildiz

Kizlar kundak hic denediniz mi bilmiyorum ama benim oglum cok huzursuz bi bebekti ve kundak onu bile baya uyutmayi beceriyordu :) kizi 2.haftadan beri kundakliyorum o yuzden huyundan mi kundaktan mi uyuyabildigini tam kestiremiyorum.

Yarim kundak deniyor sadece kollari siki saran ayaklari serbest birakan kundaklar var ben onlarla sariyorum elif bereni. Evde muslin bi ortuyle deneyin isterseniz bebekler bazen sarmalanmaya ihtiyac duyuyor cidden.

Huzurlu uzun uykulariniz olsun

B Besyildiz

Kizlar kundak hic denediniz mi bilmiyorum ama benim oglum cok huzursuz bi bebekti ve kundak onu bile baya uyutmayi beceriyordu :) kizi 2.haftadan beri kundakliyorum o yuzden huyundan mi kundaktan mi uyuyabildigini tam kestiremiyorum.

Yarim kundak deniyor sadece kollari siki saran ayaklari serbest birakan kundaklar var ben onlarla sariyorum elif bereni. Evde muslin bi ortuyle deneyin isterseniz bebekler bazen sarmalanmaya ihtiyac duyuyor cidden.

Huzurlu uzun uykulariniz olsun

Dün gece aklımdan geçirdim aslında bu kundak olayını. Müslin örtüyle bir deneyeyim olmadı. Birde geceleri uyurken sürekli inliyor benim bebiş. Ih ıh diye inildemesi çok garibime gitti. Hem inliyor hem gülüyor hemde ağlar gibi yüzünü buruşturuyor. Ayaklarına bakıyorum karnına çekmiyor. Çözemedim tam.

Canim benim cok sevindim inşallah normal dogmustur bebis habersiz birakma bizi :KK9::KK9:

@bebekicin canım aldırma sen insanlara nerde kötü müsibet olay var onu anlatırlar moral bozmak için.hiç böyle saçma bişey duymadım geç olan çocuğun engelli veya hasta olması çok saçma ne alaka.sen içini ferah tut,evet beklemek çook zor,hele ki 40 dan sonra ama eli kulağında o_Oçok az kaldı.,
daisy5 daisy5 canım aynı bulgular bende de var bebek çoook aşağlarda nerdeyse çıkışta hissediyorum amaa gel gör ki ne sancı ne ağrı:63: perşembe günü dr a gidicez bakalım net bişey duymak istiyorum
d_d_m d_d_m şimdiye kadar doğum olmuştur sanırsam hayırlı olsun canm gözünaydn.senden açılan perşembe boşluğuna ben talibim valla:KK45:

en güncelllll listeee:KK47::KK47::KK47: (doğum yapmayanlar)
banu86 banu86
1 11Hatice11
kubbaa kubbaa
d_d_m d_d_m
@Karakedck
ajenjo ajenjo
@bebekicin
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
@ayselllllllllll
@dombulyanak
@nino
@mystiquee
@sechill67
perşembe baya bereketli kıızlar
Dr 26 eylulde alalim dedi sezeryan tarihim belli oldu yani

(doğum yapmayanlar)
banu86 banu86
1 11Hatice11 ....22 eylül perşembe
kubbaa kubbaa
d_d_m d_d_m ....22 eylül perşembe
@Karakedck
@bebekicin
@nigzess
@Elfdenizz
@ceren151115
@ayselllllllllll
@dombulyanak
@nino
@mystiquee
@sechill67

ajenjo ajenjo maşallah Allah anali babali büyütsün tombik bebisi :))
Ben guncelleyim listeyi dedim ama bakalim yapabildimmi

Canim hosgelmis Çınar bey :) hakkinizda hayirlisi olmus demek ki. Saglikla buyutmek nasib olsun. Sen de cabucacik toparlan insallah. Ama uyumayi ihmal etme sutun etkilenmesin firsatin oldukca uyu :))

ajenjo ajenjo tebrikler sende kurtuldun sağlıcakla kavuştun çınacığa:anne: darısı listede kalan bizlere:işsiz::işsiz:
1 11Hatice11 gayet olmuş liste güncellemesi,tam ben ajenjoyu çııkarıyım diyodum eline sağlık:KK66:
buarada 21 güzel bebiş haberi bizi bekler çok heyecanlı yaaa

Ne kadar iyi dmeis doktorun. Sezeryan de olsa bebegin kendi istedigi hazir oldugu vakitte gelecek, super .

Canim hic moralini bozma. Ben de son 4 gunumu oyle kafa karisikligi moral bozuklugu ile gecirdim. Tabi anlik oluyordu bu aglamalarim hemen kendimi toparliuordum ama istemsiz olarak geliyordu. Benim de gunum dolmasina ragmen hatta 2 cm aciklik olmasina ragmen bebek hic asagi inmedi. Ta ki doguma kadar. Sancilar gelince indi sanirim. Ki doktorum normal dogumdan umudunu kesmisti artik, bugun suni sanci olmazsa sezeryan olcak diyordu. Ama dun kendisi dogdu . 41+4te. Sen de daha 40taymissin en azindan 41i bekleyebilirsiniz bebegin suyunda vs azalma risk yoksa. Moralini yuksek tut. Acilma icin de meryem ana otu tavsiye ederim bulabilirsen. Bende ise yarayan o muydu bilmiyorum ama dogumum cok sukur kolay gecti sayilir. Koridorda doguruyordum nerdeyse :))

Allah anali babali buyutsun. Masallah tombige :)) her iste bir hayir varmiss suni sancinin da ise yaramamasi belki de isabet olmus kilosu baya varmis bebisin . Allah saglik sihhat versin ikinize de

ajenjo ajenjo tebrikler, gözün aydın. Maşallah tosuncuğa da:)

Masallah masallah Rabbim anali babali buyutsun insallah,nazarlardan korusun
Normal olmamasi sanki iyi olmus bazi bebeklerin yaninda 1aylik bebis kilosunda dogmus kuzun(masallah)Allah saglikla buyutmeyi nadip etsin insallah

ajenjo ajenjo çok sevindim cnm analı babalı büyütün inşallah :anne:
Benimde öğleden sonra randevum var bakalım dr ne yapacak. Küçük bir çanta hazırlayıp gideceğim suni sancıyla dogumu baslatalim derse eve gidip hazırlanacak gücü kendimde bulamam. İşleme hemen baslansin istiyorum. Valizi eşim sonradan getirsin. Süsleri falan gözüm görmüyor şu ara. Çevredekiler beni çok gerdi benimki 42 de geldi, benimki 40+4 de sezeryan oldu :ukala: ama örneklerdeki çocuklar engelli veya doğduktan sonra bir süre sağlık sorunuyla ugrasmislar. Beklemek beni çok strese soktu. İnşallah bebeklere saglikla kavusuruz :KK36:
kizlar cok tesekkur ederim. darisi tum bekleyenlerin basina. @bebekicin canim bosver sen milleti, dogumdan sonra da karisip duruyorlar zaten. ozel bi sebep yoksa dogumun kendi gelmesini beklemeni tavsiye ederim. suni sanci bazen daha kolay daha kisa sureli oluyormus ama benim durumda pek katlanilir gibi degildi. umarim kolay ve sagliklibir dogumun olur canim.

Dün gece aklımdan geçirdim aslında bu kundak olayını. Müslin örtüyle bir deneyeyim olmadı. Birde geceleri uyurken sürekli inliyor benim bebiş. Ih ıh diye inildemesi çok garibime gitti. Hem inliyor hem gülüyor hemde ağlar gibi yüzünü buruşturuyor. Ayaklarına bakıyorum karnına çekmiyor. Çözemedim tam.

Sen yazinca ice age diye bi animasyon var ya ordaki sid geldi aklima :)) o da oyle gurultulu uyur filmde.

Bebek gibi uyumak diye bisi yok esasen bebekler oyle uyur. Bizimki arada ciglik atiyo, tikaniyo, nefessiz kalmis gibi ses cikariyo, ikiniyo sonra kaldigi yerden devam ediyo. Eger devam edemiyosa bagirip bizi cagiriyo emzigi tikin agzina ya da pit pit vurub sirtima sakinlesiiim diye :) o sessiz sakin uzun uykulari gormemize daha cok var

Kundaga bebek once direnc gosterebilir hemen sevmedi diye dusunme. Bi sure sakinlestirmeye calis emzikle pispislayarak ya da kulaginin dibinde piisssss pisssss diye mirildanarak falan. Baktin uyku suresi uzuyor devam edersin. Beslenmesi kadar uyumasi da onemli buyumesi icin. Ve hatta senin de dinlenmen icin...

Gaz olayına bi cözüm varmı analar minicik bebede bu kadar gaz olurmu olurmuş Uyumuyo hep bi inleme ciglik cigliga aglamalar icim acıyo resmen. Ama bende insanlıktan ciktim aglama krizine giriyorum sürekli. Yalnız bakmak ne zormus uykusuz her gece her gündüz..

Offf canim yaa yalniz olmak zordur iyi bilirim. Gaz zamanini bekliyor bitmek icin malesef. Oyle sip diye kesen bisi de yok 3 grup ilac var; bitkiseller, medikaller, probiyotikler.. Deneye yanila gidebilirsin ama en kesin cozum zaman.

Onun disinda disardan rahatlatma mudahalesi olarak gaz masaji yapabilirsin. Ayak altina 1 damla aci elma ygi surebilirsin, ayak altina sicak su torbasi koyup uyutabilirsin. Her emzirmeden sonrasi mutlaka gaz cikarmayi ihmal etme. Bunlar hep tedbir ama kesin bi cozum zaman herhalde. Bitecek hic endisen olmasin

olbey olbey o yarım kundak olayını bende yapmak istiyorum ama başında yapmadığımız için mi bilmiyorum çok sıkılıyor kıyamıyor açıyorum tekrar. kolları battaniye altında bile kabul etmiyor kendi çıkarıyor dışarda tutuyor. sen nasıl yapıyrsun huysuzlanıyor mu

Hehehe ben kotu bi anneyim bastan onu soyleyeyim. Pek cok iskence yapiyorum evladima kendi iyiligi icin.

Bir kac kez vicdan yapmadan sabretmeyi dene. Bebekler yeni aliskanliklari cok kolay kazanirlar. Eger fayda gorursen devam edersin. Kundakta puf nokta gevsek olmamasi. Acabilecegi birseyi zorlama egiliminde oluyor bu bidiklar. Esim sardigi zaman (benden daha yufka yureklidir) kollari acir mo diyerek gevsek sariyor ve elif beren cikmak icin tepinmekten uyuyamiyor. Ben sarinca kutuk gibi oluyo :)))

kızlar bebekler d vitamini alsın diye zıbın la güneşe çıkarmak en iyisi demi ? sizler nasıl yapıyorsunuz kaç dakika falan duruyor sunuz ? bunlar son güneş demleri yararlansın istiyorum

Avuc icleri kollari ve bacaklari 10-12 ve 15-17 arasi yarim saat gunes gormeli diye okumustum biryerde. Bi de gozleri mutlaka korumak gerekiyormus. Biz yaz kis esen yerlerde oturdugumuzdan hic o guneslenme isine girisemedik.

Back