- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
anladım canım sağol. ilk kızım üç ay da çok kilo aldı demişsin ne kadar almıştı sonra alımı durdu mu ?merhaba doktorum bebek 15 günlük olduğunda gaz sancısını dindirmek için kimyon tohumu ve rezeneyi kaynatıp verebilirisn demişti kızım için emin ol işe yarıyor hem verilen gaz ilaçlarından daha doğal aktarlarda satılıyor hatta bebeğe gaz için deyin direk karıştırıp veriyorlar
Merhaba bir sorum olacak doğum çantanıza normal ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz? Sezeryan olan arkadaşları daha ilgilendiriyo sanırım. Bir de özel hastaneler hasta bezini veriyolar mı? Alıp almamakta karaesızmm
Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin ins.normal dogummu olacak canimAynen öyle doğal olan üründen ne zarar gelirki bebeğe yeterki iyi gelsin rahatlasın dediğin gibi inşallah gerek kalmaz kullanmana sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah darısı başıma az kaldı benimde gün sayıyorum resmen :)
Göğüs pedi en gereklilerden alsan pişman olmazsın diye düşünüyorum bn 3. Kutuya geçtim benSutyen takmamak icin disari cikmak istemiyorum resmenEmzirme atleti aldim şimdilik duruma gore sutyende alirim sonra. krem ve kalkan aldim gogus pedinide duruma gore alirim diye dusundum
Ben ona çözüm olarak dar body giymeyi buldum. Koyuyorum içine göğüs pedini, ne akma derdi oluyor ne de meme ucu görünüyor. :))Ay cok guldum hic aklima gelmez cok mantikli
Ben 7.aydan beri sutyen takamiyorum evden cikarken takiyorum eve gelince hemen cikariyorum asiri rahatsız ediyor hangi sutyeni aldiysam takamadim inşallah dogumdan sonra duzelirim
Doymasa kesinlikle ağlardı canım. Ben henüz memede uyuyan bir bebişe sahip olamadım. Doymuyor eşek sıpası. Sütüm yetmiyor mama ile uykuya dalabiliyoruz. Dün bir heves 70 cc süt sağmışım tamam dedim memeden sonra bunu vereyim. Verdim yine çığlık kıyamet. 60 cc de mamayı bitirdi peşine. En son düşündüm benim süt gelse de yetmeyecekmiş buna zaten. Varsa bir seferde 150-200 cc emzirebilen hayran kalırım.Kızlar bir sorum olacak. Bebiş bir süredir memede yapışık olduğundan sağlamıyordum. Hastane tipi sağma makinam var kuvvetinden şüphem yok. Önceden 40-60ml sağdığım tek göğüsü şimdi 30ml sağdım canım sıkıldı. Bebiş diğer göğsü sömürmüştü ondan birşey çıkmadı. Ne kadar olduğunu anlayamadım.
Bebiş 1 göğsü emip uyudu. Aç kalıyor olabilir mi? Bu krizler acaba açlık kaynaklı mıdır? Hoş doymasa şuanda uyuyor olamazdı diyede düşünüyorum. 30ml sağdığım göğüs diğerine göre daha tıfıl duruyorişin içinden çıkamadım
ilk 3 ayda toplam 3200 gram almıştı zaten 3. aydan sonra kilo alımı yavaşlamaya başlıyor 4-5-6. aylar toplam 2300 gram ... 6. aydan sonra çok az alıyorlar çünkü dönme sürünme başlıyoranladım canım sağol. ilk kızım üç ay da çok kilo aldı demişsin ne kadar almıştı sonra alımı durdu mu ?
Eminim çok zor olmuştur dayanmak dediğiniz gibi yaşamadan bilinmez. En azından doktora danışmışsınız. Keşke olmasa böyle sıkıntılar. En azından başkasına yap yap die direk önermektense biraz düşünmek gerek deyim o zaman. Her bebek başka. Her bebek sağlıkla büyüsün hayalimiz o :) sevgiler.merhaba öncelikle umarım bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz ... yazdığınız elbette ki kendi düşünceniz ama umarım bebeğiniz kabızlık sorunu yaşamaz benim ilk kızım 7 gün kaka yapamamıştı 1 buçuk aylıktı daha dr u aradım 1 çay kaşığı zeytinyağı içir dedi bende sizin gibi düşünüp direttim masaj yaptım çevremde herkes anneö kayınvalidem babaannem hatta kayınpederim bile zeytinyağı ver demişti dr demeden önce ama ben dinlemedim zararlı diye sonunda ne oldu kızım 7. gün çığlık çığlığa ağlıyordu annem çocuğu elimden alıp yeter dedi ve zeytinyağı verdi sonuç kızım 2 saat sonra kaka yaptı ve rahatlayıp uykuya daldı o andan itibaren yemişim kitapları uzman görüşlerini dedim emin olun tecrübe en önemli şey şu hayatta ve her bebek ayrı bir kitap !! hem bundan bi kaç yıl önce kundak kesinlikle yasak diyen avrupa şimdi kundak öneriyor bunun gibi çok örnek mevcut elbet sadece anne sütü ama çocuk acı çekerken 1 çaykaşığı zeytin yağıın hiç bir zararı olmuyor bebeğin midesi çok güzel sindiriyor ayrıca umarım gaz sorununuz olmaz ama bebek 15 günlük olunca gaz sorunu çok olan bebeklere kimyon çayı verilebiliyor ama dediğim gibi herkes kendi düşüncesini uygular umarım sağlıkla büyür meleğiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...16-eylul-annelerinin-dogum-hikayeleri.942098/Arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütsünler inşallah darısı bizim başımıza , normal doğum tecrübesi olan anneler hikâyenizi okumak çok isterim !!
Evet nasip olursa normal doğum istiyorum en başından beri şuan için normali gösteriyor herşey bi zorlarsa benim bebek biraz iri o zorlucak doktorum öyle diyor :) pazartesiden beri hafif hafif doğum belirtilerini yaşıyorum herşey çatı muayenesinden sonra başladı :) hayırlısı bekliyorum işte ne zaman çok sancım kanamam suyum falan gelirse o zaman gidicem hastahaneyeHayirlisiyla saglikla kucagina alirsin ins.normal dogummu olacak canim
anladım canım tşklerilk 3 ayda toplam 3200 gram almıştı zaten 3. aydan sonra kilo alımı yavaşlamaya başlıyor 4-5-6. aylar toplam 2300 gram ... 6. aydan sonra çok az alıyorlar çünkü dönme sürünme başlıyor
Atlette almıştım hatta daha rahat kullanırım dedim ama sevemedim onu. Yinede 1 paket ped bulundur derim. İlk zaman kıyafetlerin batmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?