Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar benim kız bekleyemedi gününü spinal sezeryan oldum cumartesi gece 38+0 da 2830 51cm
bebiş gayet iyi, ben ilk gün zorlanıyordum ama gün geçtikçe baya farkediyor toparlıyorum
Sayfalara hiç bakamadım başka doğum olan olduysa tebrik ederimm
hepinize yol arkadaşlığınız için çook teşekkürler iyi ki varsınız gerçekten kocamaan öpüyorum

Sakin oyle birsey yapma birtek senin sutunden ihtiyaclarini karsiliyor ve suan tombik olnasi cok dogal hele bir emeklemeye baslasin bu sefer zayifladi diye seni delirtcekler
Sen kimseye bakma yavrular ufacik bir hastalikta minicik kaliyor suratlari,toparlanmasi uzun suruyor
sen simdi onlara kilo olarak degil vitamin olarak bak :))

Allah analı babalı büyütsün canm hala doğuramayanlar arasından bir kişi daha azaldı darısı bize artık, sağlıkla büyüsün kuzucuk

aynen canım benim ya haklı sın kesinlikle

Merhaba arkadaşlar buraya yazmasam da tüm hamileliğim boyunca takip ettim. Benim kızım da biraz erken davrandı 9 eylülde genel anestezi ile sezeryan oldum. 38+1 de kızım 3700 kilo 49cm doğdu. Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla büyüsünler inşallah. Bekleyen arkadaşlar da sağlıkla meleklerine kavuşsun inşallah.

ayyyy demi sende tecrübeli bir annesin . tamam canım sağolasınm sağlıkla kall

Maşallah ne güzel yaramış sütün Benm de seninkine cok yakın doğdu ama 200gr fln kaybetti hastanede. Şuan 3500 civarında kilosu bakalım 1 aylık olunca ne kadar olacak biraz alsa daha rahat bakarım bebişime
bende rahat kaldırıp indirmek için baya yüklendim umarım alır şuan kaç haftada 3500 oldu peki

sadece anne sütü canım. ilk haftalar az emiyordu bu son haftalar düzene girdi o da kilo aldırdı
Ay ne kadar güzel o zaman :) çok sevindim adına maşşallah. Facebook da emziren anneler grubu var. Epey bilgili adminler var aklına takılan şeyleri sorabilirsin face varsa üye ol bence. İlk başlarda uyandırmak gerek biliyorum ama belirli bir günden sonra kilo alımı iyise gece uyandırmana gerek olmuyor. Ama gününü hatırlamıyorum orada sorabilirsin yada interntten araştır. Uyumakta çok faydalı çünkü biliyorsundur zaten :) böyle devam etsin inşallah. Sevgiler.

ayyy canım sağolasın hemen girip bakıyorum . evet emzirmek kadar uyuması da önemli. umarım bütün anneler emzirir emzirmek harika bi duygu. sağlıkla kall canım

ayyy canım sağolasın hemen girip bakıyorum . evet emzirmek kadar uyuması da önemli. umarım bütün anneler emzirir emzirmek harika bi duygu. sağlıkla kall canım
Emziren Anneler kapalı grubu 30binden fazla üyesi var. Kahve fincanı fotosu. Sen başvur onların onaylaması gerekiyor katılımını. Sadece kadın profilli hesapları alıolar ortak hesap ve erkek hesabı kabul etmiyorlar. İşine yarar umarım sürekli sorular sorulup yanıtlanıyor. İllaki yardımları olur. Umarım bende emzirebilirim aylarca :)

Evet bu canım. Biri kids biri baby. İkisi de aynı dedi satan bir yer ama güvenemedim. Aynı şeye firma niye iki isim koysun. Almadan önce teyit et baby olduğunu, öyle al bence. Ben de yurtdışından kendi bebeği için getirten birindeki fazla şişeyi alacağım.

anladım canım. bende sürekli stres yapıyordum sezeryan olmak zorunda kaldım normal olmadığı için sütüm olmaz diye. öyle değilmiş 48 saat içinde
geldi ve sürekli emzirmeye çalış. eninde sonunda oluyor

çok sağol canım bilgiler için, araştırıcam.

Merhaba bir sorum olacak doğum çantanıza normal ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz? Sezeryan olan arkadaşları daha ilgilendiriyo sanırım. Bir de özel hastaneler hasta bezini veriyolar mı? Alıp almamakta karaesızmm

Canm doktor ne diyor suni vermekten bahsetti mi ? Sen yurtdışındaydın dimi onun için seni sezeryanda yapmazlar ilk başta
Yok canim sezeryanin konusu bile acilmiyor burda mecbur kalmadikca Burda bekliyorlar 10 gun 2 gunde 1 de kontrol ediliyor en son suni sanci veriyorlar insallah gerek kalmaz

Merhaba bir sorum olacak doğum çantanıza normal ped mi yoksa hasta bezi mi koydunuz? Sezeryan olan arkadaşları daha ilgilendiriyo sanırım. Bir de özel hastaneler hasta bezini veriyolar mı? Alıp almamakta karaesızmm
Ben özel hastanede normal doğum yaptım ama normal ya da sezeryan hasta bezi kullanılmalı bence. İlk günler kanama fazla oluyor ve hasta bezi uzun süre gidiyor. Hastane vermemişti eczaneden temin ettim. Eve geldiğimde de 2-3 gün kullanıp normal ped kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…