Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım kişiden kişiye değişiyormuş bu durum ama benim iki aydır bazı günler çok fena kasılmalarım oluyordu. bazı günler hele kesin birazdan sancılarım başlayacak ve doğurucam diyordum, kasılmalardan nefes alamıyordum yani. ama hep şaşırtmacaymış, hala bekliyoruz oğluşumuzu :halay:, keyfi yerinde anlaşılan :KK70:. kasılmayla birlikte çok şiddetli olmayan sancılarım da oluyor son zamanlarda. önemli olan doktorumun dediğine göre artık seni epey bir bağırtan ve 10-8-5 dakika gibi giderek kısalan aralıklarla gelmeye başlayan belden kasıklara yayılan düzenli sancılarmış.
3 gün var aramızda bakalım önce kimin bebeği gelecek :) benimkinin hiç geleceği yok gibi hissediyorum sanki gününü geçirecek gibi geliyor hakkımızda hayırlısı :KK45::KK16:

3 gün var aramızda bakalım önce kimin bebeği gelecek :) benimkinin hiç geleceği yok gibi hissediyorum sanki gününü geçirecek gibi geliyor hakkımızda hayırlısı :KK45::KK16:
oyle canim hic belli olmuyor bu yayamazlar birden surpriz de yapabiliyorlar, artik her an tetikteyiz. persembe sabahi gelen nisanim hala geliyor azar azar. rengi kahveye dondu artik. kasilma ve adet oncesi kasiklardaki huzursuzluk ve hafif agri gibi his hala devam. ama kuvvetli sancim yok. bayramda gelmese iyi olurdu. merakla bekliyoruz ;) saglikla gelsinler insallah..

oyle canim hic belli olmuyor bu yayamazlar birden surpriz de yapabiliyorlar, artik her an tetikteyiz. persembe sabahi gelen nisanim hala geliyor azar azar. rengi kahveye dondu artik. kasilma ve adet oncesi kasiklardaki huzursuzluk ve hafif agri gibi his hala devam. ama kuvvetli sancim yok. bayramda gelmese iyi olurdu. merakla bekliyoruz :KK66: saglikla gelsinler insallah..
Bugün benimde belimde ve kasıklarımda biraz ağrı var ama ben çok yoruldum bayram için ailelerin yanına gidicez kurbanda orda kesilecek ne olur ne olmaz evi silip pakladım içim rahat etsin diye ondan ağrıyor diye düşünüyorum inşallah öyledir :):) tamamen onun keyfine kalmış artık ne zaman isterse o zaman gelecek nişan bende daha gelmedi senin ilk bebeğin mi yoksa 2.mi ilkler geç geliyor diyor herkes

Bugün benimde belimde ve kasıklarımda biraz ağrı var ama ben çok yoruldum bayram için ailelerin yanına gidicez kurbanda orda kesilecek ne olur ne olmaz evi silip pakladım içim rahat etsin diye ondan ağrıyor diye düşünüyorum inşallah öyledir :):) tamamen onun keyfine kalmış artık ne zaman isterse o zaman gelecek nişan bende daha gelmedi senin ilk bebeğin mi yoksa 2.mi ilkler geç geliyor diyor herkes
ilk bebegim canim.

herkes bayrama bebişiyle giriyor bi biz mi kaldık yaa bayramda doğurcam diye korkmuyor değilim kasılmalarım var sadece bebek hareket ettikçe zorluyor buun dışında bişeyy yok 19.09 bekleyenlerdenim bendee :uykucu:
O kasilmalat bendede var nezamandir,bebek hareket ettikce hrl rengim tipim degisiyor :)) esim hemen noldu diyor
Ama halaa tik yok nstd de birkackere 60 sonrada duzensiz 40cikti sancilarim ama galiba sezeryan gununu(22eylul)bekliycek kizim

Selam kızlar. Perşembe günü saat 11:15 te oğlum dünyaya geldi. Çok şükür şimdi evimizdeyiz. Sezeryan ağrılarım dışında tabiki. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Geride kalan hamile arkadaşlara da kolay sağlıklı doğumları olur inşaallah
Gozun aydin Allah anali babali buyutsun
Sizlerden guzel haberler gelince sanki kendim dogum yapmisim gibi mutlu oluyorum

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...
Hosgeldin bebek :))
Hosgeldin Selim Tuna
gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun mutlulugunuz daim olsum
kendini iyi hissedince dogum hikayeni ve fotograflarinizi bekliyoruz :/

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...

Gözünüz aydın ne güzel haber. Darısı bizlerin başına artık :) Fotoğraf ve hikayeyi merakla bekliyoruzz. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle ...

Kızlar bende normal doğum yaptım çarşamba akşamı çok şükür.salı gece burdan @ysfkbrfth ve -seda- -seda- konuşmuştuk doğuramıyoruz diye.o sbah suyum geldi ve süreç başladı. Şu an sütüm gelmiyor, doğumdan daha zor geldi by süreç. Nasıl olacak bilmiyorum, önerilere açığım.
Bekleyenleri de allah kurtarsın ,kolaylıklar versin herkese..

sinemnur sinemnur çok sevindim oğluşuna kavuşmana. Sağlıkla sevgiyle büyümek nasip olsun inşallah :nazar: bayram şekeriniz olacak mis gibi:KK200:

S senbeno gözün aydın olsun:nazar: bayram öncesi çok tatlı bir armağan olmuş. Süt için sıcak duşu ihmal etme çok yardımcı oluyor. Birde ebemiz benim göğsümü hunharca sıkmıştı o da baya işe yaradı. Sağlıkla büyüsün :KK200:

Kızlar çocuklar gibi az önce oturup bir güzel ağladım sebebiyle sütum çok az bebeğinin doymadığını dusunuyorum ve o kadar çok istiyorum ki emzirmek hep hayalini desem mamayı versem memeyi bırakır diye çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı doymadığınada çok eminmiyim onuda bilmiyorum çünkü kakasini da cisinide yapyo sürekli ama bilmiyorum kafayı yiyecem ne yapmalıyım kızlar

Kızlar çocuklar gibi az önce oturup bir güzel ağladım sebebiyle sütum çok az bebeğinin doymadığını dusunuyorum ve o kadar çok istiyorum ki emzirmek hep hayalini desem mamayı versem memeyi bırakır diye çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı doymadığınada çok eminmiyim onuda bilmiyorum çünkü kakasini da cisinide yapyo sürekli ama bilmiyorum kafayı yiyecem ne yapmalıyım kızlar
öncelikle bebeğin hayırlı olsun,takip edemediğimden kaç günlük bilmiyorum ama sakın böyle düşünme. onun midesi daha küçücük,emdikçe de sütün artacak. stres yaparsan sütünü de kesersin. bi de dinlenmeye de özen göster. yorgun olmak,aç olmak,stresli olmak bunların hepsi sütü etkileyen şeyler. çişli ve kakalı bezi varsa neden endişeleniyorsun. kendine ve bebeğine güven,inan sütün artacak. tek yolu bebek her istedikçe emzirmek. bol sütlü günler :)

selam canım öncelikle stres kesinlikle yasak.daha minicik o hem onun emme kuvveti az zamanla güçlenecek o çok emdikçe senin sütün artacak bu süt işi arz talep işi o emdikçe sen süt üretmeye devam edeceksin ve senin sütünün yetip yetmediğini en iyi anlama yöntemin kilosunu takip etmektir. içinin rahat etmesini istiyorsan evdeki tartıya hergün çık sonra bebeğinle çık ve 1 hafta gözlemle kilo alımı oluyorsa sorun yok ve hep denilen şey günde 7 kez çiş 3-4 kez kaka yapıyorsa sütünüz yeterli demektir... mamayı hemen verme bence kaka çiş yeterli diyorsun o zaman sorun yok ...ilk 3 ay ayda 600 gr almaları kafi ama emin ol hep daha fazlasını alıyorlar . bende ilk kızımda senin gibi endişeliydim ama 1. ay kontrolünde 1150 gr aldığını öğrenince heee tamam demekki yetiyo süt demiştim.... süt arttırma konusunda bana iyi gelen şeyleri yazayım fikir olur ..bulgur pilavı, bol yeşillik ve ananas bunlar bana çok iyi geliyordu suyu hiç söylemiyorum bile o zaten ana madde günde en az 3 litre su ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle bira mayası tableti kullanmıştım bildiğiniz maya hap şeklinde GNC mağazalarında bulabilirisniz gerçelten çoook işime yaramıştı göğüslerim 3 güne taş gibi olmuştu şimdi de kullanıyorum bunun yanında humana yada hipp in emziren anneler için çayları var bunlarda işinize yarayabilir umarım yardımcı olabilmişimdir

Hayırlı olsun canım, tebrik ederim, azmine, kararlılığına da hayran kaldım, ne güzel bir doğum hikayeniz olmuş, sağlıklı, mutlu ömrü olsun inşallah meleğinizin:KK200:
Teşekkürler canım. İleriyi okuyamadım belki sen de bebeğini almışsındır kucağına. Almadıysan da ikiniz için en uygun zamanda alırsın inş. Senin doğum hikayeni okumayı da iple çekiyoruz:)

Arkadaşlar ben çok kötüyüm bebeğim 3eylülde 3 116 gr doğdu bugün 7 eylül dr a geldik 2 870 e düşmüş sarılığı çok fazla 17 de yatırdık kilo kaybi çok dedi dr olumsuz konuştu bu kadar kaybetmesi normal mi sizce
Geçmiş olsun canım. İlk hafta %10 kayıp normal dedi bizim doktor. Üzme kendini, senin sayende toparlayacak inş.

Back