Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bende normal doğum yaptım çarşamba akşamı çok şükür.salı gece burdan @ysfkbrfth ve @-seda- konuşmuştuk doğuramıyoruz diye.o sbah suyum geldi ve süreç başladı. Şu an sütüm gelmiyor, doğumdan daha zor geldi by süreç. Nasıl olacak bilmiyorum, önerilere açığım.
Bekleyenleri de allah kurtarsın ,kolaylıklar versin herkese..
Canim humananın süt için çayı var o sütünü arttırır bide rezene içersen onunda faydası olur bu arada hayırlı olsun :)

C
Kızlar çocuklar gibi az önce oturup bir güzel ağladım sebebiyle sütum çok az bebeğinin doymadığını dusunuyorum ve o kadar çok istiyorum ki emzirmek hep hayalini desem mamayı versem memeyi bırakır diye çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı doymadığınada çok eminmiyim onuda bilmiyorum çünkü kakasini da cisinide yapyo sürekli ama bilmiyorum kafayı yiyecem ne yapmalıyım kızlar
Canim bende senin gibi emziriyordum sütüm azdı biliyordum çünkü sağıyordum bende senin gibi oturup bir güzel ağladım ve daha da azaldı üzüntüden sonra eczaneye gittim ve mama aldım bebeğim de erken doğmuştu 15 günlüktu hiç kilo almamıştı daha sonra mamaya başladığımda kilo almaya başladı bence hiç bekleme bebeğinin kilosu önemli çünkü aç kaldıkça sarılık oluyorlar

Yeni bir tablo yapsak kim ne zmn nasıl doğum yaptı kaçinci haftada kaç kg gibi sonra da doğum hikayeleri gelir. Bizde bekleyen kaç kişi kaldık bilirdik. Ben de hala gelişme yok tüm derdim sıcaklar ve kaşıntı. Öylece bekliyorum ama çok sıkıldım sürekli doğdu mu diye telefonlar geliyor :bicak:
Aslında güzel fikir son zamanalarda o kadar çok doğum oldu ki kim doğum yaptı bilemiyorum, gerçi bununla I Ipek isik ilgilenmesi lazım sanırım ama onunda bebişi doğmuşsa çok zor artık, ya da biri tabloyu hazırlayacak ona gönderecek oda olabilir

doktordan geldim, sonunda gerçekten içime sinen düşüncelerimi paylaşan bir doktorum oldu, biraz geç oldu ama hayırlısıymış diyorum. bayramda da burdaymış, doğum olursa çağırcaz gelecek. bebiş her an gelebilir de bekleyebilirde dedi. şuanda bir sorun yok, ben mümkün olduğunca normal doğum yaparım ama sezaryene bir sebep varsa da sancılarının geldiği o son anda belli olacak dedi. zaten araştırıp normal doğum yanlısı diye onu seçmiştim,beni yanıltmadı. bebiş gelmezse maksimum 40 hafta 4 güne kadar bekleyecekmiş. bugün de azcık leke geldi kan gibi. nişanım devam ediyor. hafif sancılar oluyor ama artmadı henüz. hareketimi ihmal etmiyorum. kilosu 3600 civarı, boyu 52-53cm gibi dedi.

Senin adina cok cok sevindim canim. Icin rahat bekleyebilirsin artik zamanini :)

Kizlar ben dogurdum normal dogum. 22.50 de 3410 gr 51 cm. Darisi sizlere. Zor bir dogum oldu. Daha sonra yazarim hikayemi

Canim gozun aydin saglikla buyutun hayirli evlat olsun insallah. Cok gecmis olsun

Kizlar foruma fazla giremedim bu aralar ne güzel dogumlar olmuş Rabbim bebislerinizi anali babali büyütmek nasip etsin inşallah dogumu bekleyenlere de Rabbim yardimcilari olsun sağlıklıca bebislerini ellerine alsinlar. Dün bebegimi sarılık nedeniyle hastaneye yatirdilar bir gün mavi ışık tedavisi gördü benim için çok zordu küçücük kızımin elinden damar bulup kan aldilar iki kere hemde damari bulamadilar çok agladi o agladikca tabi ben disarlarda bekledim bende agladim :KK61: o kadar zormuş ki anne olmak bi de bütün gece kizima ışık tedavisi için gözlük taktilar hiç cikmamasi lazimmis o kadar agladi ki elleriyle çıkarcam diye uğraştı. Şimdi evdeyiz ama pazartesi tekrar acilden giriş yapilip kan alinacak. Sütum de var emiyorda niye oluyor bu sarilik onu da anlamadim ama emdirdikten sonra iki kaşık artik mama veriyorum inşallah hemen iyilesir çok üzülüyorum . Bize dua edin teyzeleri :KK200:

Dualarimiz sizinle canim. Yenidoganlarda oluyir malesef bu sarilik durumu :/ kisa zamanda atlatir insallah canim. Agladikca insanin ici parcalaniyor biliyorum ama hepsi onun iyiligi icin diye dusunmeye calis..

Canlarrrrr ben de dogum yaptim.3420 kilo 47 cm dogdu Reyyan Ecemiz.ilk dogumum vakumla ve cok zor oldugu icin epidural sezeryan oldum.Darisi dogumu bekleyen arkadaslara.

Masallah canim saglikla buyusun kuzun. Ismi de cok guzelmis :) gozunuz aydin

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...

Canimmm ne guzel senden haber almak. Selim Tuna kuzumun resmini ve hikayenizi merakla bekliyorum. Gecmis olsun cok canim cabucak diner agrilarin insallah. Opuyorum cok

Selam kızlar. Perşembe günü saat 11:15 te oğlum dünyaya geldi. Çok şükür şimdi evimizdeyiz. Sezeryan ağrılarım dışında tabiki. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Geride kalan hamile arkadaşlara da kolay sağlıklı doğumları olur inşaallah

Gozun aydin canim saglikla buyusun yakiskli insallah. Agrilar da cabucak gecsin insallah cok gecmis olsun

Kızlar bende normal doğum yaptım çarşamba akşamı çok şükür.salı gece burdan @ysfkbrfth ve @-seda- konuşmuştuk doğuramıyoruz diye.o sbah suyum geldi ve süreç başladı. Şu an sütüm gelmiyor, doğumdan daha zor geldi by süreç. Nasıl olacak bilmiyorum, önerilere açığım.

Gozun aydin canim masallah ne guzel normal dogumla almissin kucagina. Saglikla buyutmek nasib olsun. Sut icin bol bol emzirmeye calis arta kalan zamanda da uyu dinlen su ic ve dus al. Yakin zamanda gelir hic meraklanma

Ben de bebeğini koklayanlar kervanına katıldım kızlar detayları paylaşırım inşallah normal doğum kesili darısı tüm bekleyenlerin başına:KK51:

Masallah canim senin de normal dogum olmus cok sevindim. Saglikla buyusun insallah hikayenizi merakla bekliyorum. Saglikla kalin

kızlaaar biz dr dan geldik şimdi,benim dönmeyen bebiş 37.haftada dönmüş artık dr un bile umudu yoktu Allahn mucizesi çok şükür inşallah normal yapabilirim şuan kilosu 3100.dr ben 4900 bile normal doğurttum dedi ya bakalım,çat muayenesi yaptı ohhhh evlere şenlik:skandal:hep bu ön yargılardan dolayı kendimi sıktım :mad:o da komple elini soktu vicdansız:KK34:

Geçmiş olsun :KK43:( biran önce toparlanır inş. Neden enfeksiyon kaptı acaba?
Canim doktor kiz bebeklerin daha cabuk kaptigini soyledi. Idrar yollari daha kisa oluyormus ve makatla vajina arasindaki mesafe kisa oldugundan daha cabuk kapabiliyorlarmis. Tedavi icin en az 1 hafta hastanede olunmasi gerekiyor yenidoganlarda dedi. Hala hastanedeyiz bayramin 3. Gunu belki cikis yapacagiz.

Canim oncelikle gecmis olsun allah anali babali buyutsun. Banyo yaptiktan sonra sut gelmeye basliyor yavas yavas. Birde aktarlarda milktea diye bitkisel bir karisim var. Kesme seker gibi bisey. Sicak suyla karistirip cay gibi iciyorsun. Daha bu sabah kullanmaya basladim ama masallah hemen etki etti. 5 gundur hastanede oldugum icin uykusuzluk yorgunluk derken baya azalmisti. Simdi masallah toparlandi yine. Tavsiye ederim herkese.

Beyazmelek16 Beyazmelek16 cnm zeynep nasıl oldu? Güzel haberler ver lutfen ??
Cok sagol canim. Zeynep iyi cok sukur. Atesi yok artik ama enfeksiyon devam ediyor. Zaten yenidoganlarda enfeksiyon hemen gecmiyormus en az 7 gun tedavi gerektiriyor dedi doktor. Hala hastanedeyiz. Gunde 6 kez yanina giriyorum emzirmek icin. Geceleri kuzuyu birakip eve donuyoruz. Kismetse bayramin 3. Gunu cikacagiz insallah

Cok sagol canim. Zeynep iyi cok sukur. Atesi yok artik ama enfeksiyon devam ediyor. Zaten yenidoganlarda enfeksiyon hemen gecmiyormus en az 7 gun tedavi gerektiriyor dedi doktor. Hala hastanedeyiz. Gunde 6 kez yanina giriyorum emzirmek icin. Geceleri kuzuyu birakip eve donuyoruz. Kismetse bayramin 3. Gunu cikacagiz insallah
Geçmiş olsun canm , senin için çok zor olsa gerek zeynep i hastanede bırakıp gitmek, bundan sonra sağlıklı günleri olsun fıstığın:KK200::KK200::nazar:

kızlaaar biz dr dan geldik şimdi,benim dönmeyen bebiş 37.haftada dönmüş artık dr un bile umudu yoktu Allahn mucizesi çok şükür inşallah normal yapabilirim şuan kilosu 3100.dr ben 4900 bile normal doğurttum dedi ya bakalım,çat muayenesi yaptı ohhhh evlere şenlik:skandal:hep bu ön yargılardan dolayı kendimi sıktım :mad:o da komple elini soktu vicdansız:KK34:
çok sevindim canım, bebişlerimize güvenmeliyiz, onlar hem nasıl hem ne zaman geleceklerini çok iyi biliyorlar maşallah.. kolay doğumun olsun umarım :halay:

çok sevindim canım, bebişlerimize güvenmeliyiz, onlar hem nasıl hem ne zaman geleceklerini çok iyi biliyorlar maşallah.. kolay doğumun olsun umarım :halay:
Saol cnm açıkçası pek güvenmiyordum döneceğine dr un umutsuzluğundan bayram hediyesi oldu bana.inşallah hepimize kolay doğumlar olur ALlah hepimizi kurtarsın

O doğdumu telefonunu ben bugün ilk kez aldım :) aradı biri doğum yapmadın mı daha diye benimle aynı olan biri doğurmuşta onunla kıyaslıyor sabah sabah hey allahım ya :) insanların işi gücü yok vallahi
Benim duam zamanında sağlıcakla doğması oğlumun inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Son zamanlarda herkes dogurmadinmi hala diye ariyo yazıo gerçekten çok sinir bozucu bir durum :KK12: çoğu kişi dogurunca pek sakin buralar aslında bi listemz olsa süper olur dediginz gibi kim kim kaldık bilirdikk :)):KK5:

geçmiş olsun canım benim bir an önce evinize gidersiniz umarım. bende bu enfeksiyon dan çok korkuyorum. kaka yapmasa da sık sık altını değiştiyorum. bide karışmak gibi olmasın canım da ıslak mendil falan kullanmıyorsun demi. ılık suyla siliyorum pamukla sonra tekrar pamukla kurutuyorum ben.sağlıkla kal

Canim oncelikle gecmis olsun allah anali babali buyutsun. Banyo yaptiktan sonra sut gelmeye basliyor yavas yavas. Birde aktarlarda milktea diye bitkisel bir karisim var. Kesme seker gibi bisey. Sicak suyla karistirip cay gibi iciyorsun. Daha bu sabah kullanmaya basladim ama masallah hemen etki etti. 5 gundur hastanede oldugum icin uykusuzluk yorgunluk derken baya azalmisti. Simdi masallah toparlandi yine. Tavsiye ederim herkese.
Teşekkür ederim canım. Eşim bugun almış dediğin milktea den. İnş fayda olur. Motalim çok bozulmuştu pompada hiçbirşey çıkmayınca. Şimdi kaldırdım pompayı,moralimi topladım elimden geleni yapıyorum.inş sütüm gelecek, hepimizin ki gelsin tez zamanda.

Teşekkür ederim canım. Eşim bugun almış dediğin milktea den. İnş fayda olur. Motalim çok bozulmuştu pompada hiçbirşey çıkmayınca. Şimdi kaldırdım pompayı,moralimi topladım elimden geleni yapıyorum.inş sütüm gelecek, hepimizin ki gelsin tez zamanda.
Yemek olarata bulgur-sogan yiyebilirsin genelde herkese etkili oluyor(kisir,pilav vs.olarak) hic moralini bozma hergecen gun artacak sutun

Back