Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bugun cok kotu birgun benim icin. Zeynebim sabah ateslendi. Hastaneye geldik ve tahliller yapildi. Idrarinda ve kaninda enfeksiyon cikti. Kuzumu daha 16 gunluk oldugu icin yenidogana yatis yaptilar. Kuveze alindi. 3 saatte bir emzirmek icin hastanede bekliyorum. Dualariniza ihtiyacimiz var. Lutfen bizim icin dua eder misiniz :KK42:
Geçmiş olsun :(( biran önce toparlanır inş. Neden enfeksiyon kaptı acaba?

Kizlar 40+2ydik bugün. Kontrol vardi. Doktor bebegin yine yukarda oldugunu ve hiç acigim olmadigini söyledi. Gittikce büyüyor riske atmayalım dedi. Açıklık yok suni sancı verip seni gün boyu üzmek istemiyorum dedi. Önceki gun 3cm aciklikta bi kadina suni sanci vermis kadin sabahtan aksama kadar aciyi çekmiş ama bebek gelmeyince doktor yine sezaryene cevirmis. Öyle deyince ikna oldum. Normal dogumu cok cok istedigom halde.... O da "Tamam bugün musaitim cuma ve cumartesi tam doluyum"dedi. Ne yapacagimi şaşırdım. Şok oldum. Bi de bugün aöf basvurusu yapmam gerekiyordu. Kendim Türkçe ogretmeniyim ama her ne kadar calissam da okumak isteğim korelmedigi icin doktordan 1 saat izin alip aöf basvurusuna gittim
. Sonra eve gidip bavullarimi hazirladigim susleri aldim. 5 bucuk gibi ameliyata aldilar. 10dk sonra oglum dogdu. Yarim saat sonra da beni odama getirdiler. Oglum 3.300gr ve 50cm. Yavuz Selim :) Doktor bebeğin dogmama sebebini doğumda anestezi doktoruna söyledi. Meğer benim bebeğin kordonu kisaymis o nedenle aşağı inememis oglum... Ikimiz de iyiyiz ama sezaryen agrilari felaket ! Iki saatte bi yürüyüş yaptiriyorlar aglayarak yapiyorum. Normalde canim acık değil.ama bu ağrılar tam bir felaket..Imkani olan normal dogum yapsin. Daha oglumu bile bi güzel sevemedim. Emzirmek cok zevkli.bu arada. Iki göğsümü de verdim.ona masallah cok güzel emiyo... Şimdi mışıl mışıl uyuyor : )
Gözünüz aydın canım. Maşallah size:)

Kızlar bende normal doğum yaptım çarşamba akşamı çok şükür.salı gece burdan K Kumsal_Hatun ve @-seda- konuşmuştuk doğuramıyoruz diye.o sbah suyum geldi ve süreç başladı. Şu an sütüm gelmiyor, doğumdan daha zor geldi by süreç. Nasıl olacak bilmiyorum, önerilere açığım.
Bekleyenleri de allah kurtarsın ,kolaylıklar versin herkese..
gozunuz aydin canim saglikla mutlulukla buyusun insallah, ne olursa olsun moralini yuksek tut, sutun de gelecektir yakin zamanda bol bol umarim, gecmis olsun.

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...
Canm kaç gündür giremiyordum, bu sabah ıyandığımda ilk aklıma gelen sen oldun, sayfalarda senden gelen haberi arıyordum☺️ çok sevindim, gözünüz aydın, Selim Tuna da hoşgeldi:KK200::nazar: Allah sağlıkla büyütmeyin nasip etsin canm, seninde en kısa zamanda ağrıların geçer inşallah:dua::dua: merakla fotoğrafını ve doğum hikayeni bekliyorum

Bir kaç gündür girememiştim doğum yapanlar olmuş tek tek alıntılayamadım arkadaşlar, hepimizin gözü aydın ne güzel sizlerde cennet kokulularınıza kavuştunuz darısı kavuşma heyecanı bekleyenlere:dua::dua: inşallah yavrularınız analı banalı sağlıkla büyürler, hepinize bol sütlü, sağlıklı günler diliyorum :KK200::KK200::nazar::nazar:

Oyyy masallah masallah ne guzel buyutmus annesi O nu karninda :))
Valla sizleri okuya okuya bana bi cesaret geldi bende sezeryani rpidural yapicam :)) (galiba ogun cesaretimi kaybetmezsem:) )
Canlarrrrr ben de dogum yaptim.3420 kilo 47 cm dogdu Reyyan Ecemiz.ilk dogumum vakumla ve cok zor oldugu icin epidural sezeryan oldum.Darisi dogumu bekleyen arkadaslara.
Gözünüz aydın canım.

:)))valla dogru soyluyorsun
Annelik cok guzel bir duygu dimi,tarifsiz esi benzeri yok
sukurler olsun ki Rabbim bizlerede nasip etti
bende oglum dogunca bundan birtane daha yapmaliyim diyordum ilk zamanlar :))
Evet çok güzel bir duyguymuş:) elhamdulillah . Allah olmayanlara da nasip etsin inş.

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...
Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun aynı zamanda. İnş biran önce toparlanıp bize hikayenizi anlatırsın.

Canım sen yine de dikkatli ol. Kişiden kişiye sancı aralıkları farklılık gösterebilir. Benim 5 dk da bir başladı bir gün boyunca aynı devam etti sadece şiddetinde artma oldu. Ben sancıda çok bağıracağını düşünmüyorum. Kendini dinle, hastaneye gideceğin zamanı en iyi sen bilirsin. Ben kendimi hazır hissediyorum dediğimde ebem daha var zamanın bu gece evinde dinlen dedi. Dinlemedim ve hastaneye gittikten 3 saat sonra doğurdum. Sadece şunu söyleyebilirim. Gerçek sancılar suyun geldikten sonra başlıyor. Şuan bir balonun kasıklarına baskı yaptığını düşün, su kesesi patlayınca bu sefer bebeğin kafası baskı yapmaya başlıyor ve pek şu satırları yazacak konforun bile olmuyor. :)
Bende bir sorun var galiba diyordum. Çünkü dediğin gibi suyum geldikten sonra gözüm hiçbirşey görmez oldu. Öncekiler ağrı değilmiş dedim:) burada suyum geldi hastaneye gidiyoruz yazan arkadaşları görünce ne kadar dayanıksızmışım demek ki diyordum.

Kızlar çocuklar gibi az önce oturup bir güzel ağladım sebebiyle sütum çok az bebeğinin doymadığını dusunuyorum ve o kadar çok istiyorum ki emzirmek hep hayalini desem mamayı versem memeyi bırakır diye çok korkuyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı doymadığınada çok eminmiyim onuda bilmiyorum çünkü kakasini da cisinide yapyo sürekli ama bilmiyorum kafayı yiyecem ne yapmalıyım kızlar
Kakasını ve çişini yapıyorsa doyuyor demek değil miydi? Üzme kendini. Hem sen biliyorsun bu işi. Kızın var , tecrübeli annesin. Zamanla daha da çok emer.
Ben de yeterki emsin diye sadece ucunu tuttuğu zamanlarda müdahele etmedim. Şimdi göğsüm yara oldu. Çok acıyor:(

Ben de bebeğini koklayanlar kervanına katıldım kızlar detayları paylaşırım inşallah normal doğum kesili darısı tüm bekleyenlerin başına:KK51:
gözünaydın canm hayırlı olsun sanada..artk iyice azaldk,normal doğum yapmışssın ne güzel hikayeni bekliyoruz.güle güle büyüt bebişi

gözünaydın canm hayırlı olsun sanada..artk iyice azaldk,normal doğum yapmışssın ne güzel hikayeni bekliyoruz.güle güle büyüt bebişi
hakikaten çok azaldık canım, evlerde bebişlerin sesi çınlıyor ama forumun sesi soluğu kesildi doğal olarak. bikaç ay sonra daha aktif oluruz galiba.. son eylül bebişlerimiz de hayırlısıyla sağlıkla gelsin de lohusalığı da güzelce atlatalım, yayamazların türlü türlü hallerini paylaşırız buradan, pek renkli eğlenceli olur eminim :halay:

yasa Allah analı babalı büyütsün canim inşallah en kısa sürede sahalara tekrar doncez :halay:

Yeni bir tablo yapsak kim ne zmn nasıl doğum yaptı kaçinci haftada kaç kg gibi sonra da doğum hikayeleri gelir. Bizde bekleyen kaç kişi kaldık bilirdik. Ben de hala gelişme yok tüm derdim sıcaklar ve kaşıntı. Öylece bekliyorum ama çok sıkıldım sürekli doğdu mu diye telefonlar geliyor :bicak:

Yeni bir tablo yapsak kim ne zmn nasıl doğum yaptı kaçinci haftada kaç kg gibi sonra da doğum hikayeleri gelir. Bizde bekleyen kaç kişi kaldık bilirdik. Ben de hala gelişme yok tüm derdim sıcaklar ve kaşıntı. Öylece bekliyorum ama çok sıkıldım sürekli doğdu mu diye telefonlar geliyor :bicak:
O doğdumu telefonunu ben bugün ilk kez aldım :) aradı biri doğum yapmadın mı daha diye benimle aynı olan biri doğurmuşta onunla kıyaslıyor sabah sabah hey allahım ya :) insanların işi gücü yok vallahi
Benim duam zamanında sağlıcakla doğması oğlumun inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Back