Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah ne bereketli bir güne uyandık. :anne:Ve bir Zeynep daha dünyaya merhaba der :) Hem de aynı saatte doğmuş benimkiyle fıstık. Çok sevindim senin adına canım maşallah. Allah analı babalı büyütsün:KK46::KK200:
Hayırlı uğurlu olsun canım. Senin için en iyisi olmuş tansiyon çok tehlikeli. Allah analı babalı büyütsün.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün canım.

Doktorunu aradın mı? Haberdar et bizleri canım.

Allah hayırlı uğurlu etsin canım güle güle büyütün bebişinizi.
Teşekkürler canım. Senin Zeynep'in gelişinden beri ben de benimkini bekliyordum ve dua ediyordum seninki gibi normal doğum olsun diye, oldu çok şükür:) ama benim Zeynep biraz tontiş olduğu için epizyotomisiz atlatamadık:) buna da şükür:)

Ayni sekilde sancilarim bir turlu duzene girmemisgi 24 saatin sonunda hastaneye gitmeye karar verdim 4cm aciklik vardi orda da duzene girmeyince suni sanciyla dogum yaptim
Ben de bundan korkuyorum lşte umarım düzene girer benimkisi

Kizlar foruma fazla giremedim bu aralar ne güzel dogumlar olmuş Rabbim bebislerinizi anali babali büyütmek nasip etsin inşallah dogumu bekleyenlere de Rabbim yardimcilari olsun sağlıklıca bebislerini ellerine alsinlar. Dün bebegimi sarılık nedeniyle hastaneye yatirdilar bir gün mavi ışık tedavisi gördü benim için çok zordu küçücük kızımin elinden damar bulup kan aldilar iki kere hemde damari bulamadilar çok agladi o agladikca tabi ben disarlarda bekledim bende agladim :KK61: o kadar zormuş ki anne olmak bi de bütün gece kizima ışık tedavisi için gözlük taktilar hiç cikmamasi lazimmis o kadar agladi ki elleriyle çıkarcam diye uğraştı. Şimdi evdeyiz ama pazartesi tekrar acilden giriş yapilip kan alinacak. Sütum de var emiyorda niye oluyor bu sarilik onu da anlamadim ama emdirdikten sonra iki kaşık artik mama veriyorum inşallah hemen iyilesir çok üzülüyorum . Bize dua edin teyzeleri :KK200:
Canım çok geçmiş olsun :( Rabbim acil şifalar versin inşallah. Sarılık degeriniz kaçtı acaba. Benim bebiste de sarılık var gecmezse bu sekikde twdavi edioiyormus evet

Ben de bundan korkuyorum lşte umarım düzene girer benimkisi
Korkmana gerek yok suni sanci dogumu hizlandirn bir sey kendi sancilarimi bekleseydik dogum iyice uzayacakti 11.30da serum etkisini gostermeye basladi suyumu patlattilar ve 14.30da oglumu kucagima aldim.inan bana 2 ikinmayla oglum dünyaya geldi ve ben o catalda 4 dk falan kaldim en fazla

Herkese iyi haftasonları arkadaşlar
Benim için heyecanlı bekleyiş son sürat devam ediyor dua ediyorum bayramı atlatabileyim diye :) inşallah oğlum bekler ve 19undan sonra istediği zaman doğabilir ilk doğumum olucak doktorumu çok seviyorum ve onsuz doğum yapmak istemiyorum rabbim duamı kabul eder inşallah ve doktorum yaptırır dogumu. Çok az kişi kaldık eylül annelerinde doğum yapmayan Allahım bebeklerimizi kazasız belasız sorunsuz kucağımıza almayı nasip ettirsin inşallah (amin)

Herkese iyi haftasonları arkadaşlar
Benim için heyecanlı bekleyiş son sürat devam ediyor dua ediyorum bayramı atlatabileyim diye :) inşallah oğlum bekler ve 19undan sonra istediği zaman doğabilir ilk doğumum olucak doktorumu çok seviyorum ve onsuz doğum yapmak istemiyorum rabbim duamı kabul eder inşallah ve doktorum yaptırır dogumu. Çok az kişi kaldık eylül annelerinde doğum yapmayan Allahım bebeklerimizi kazasız belasız sorunsuz kucağımıza almayı nasip ettirsin inşallah (amin)

Canım hayırlı ömürlü olsun zümral kız,senin normal olmayacak mıydı son anda mı değişti

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun

Oyle tabi moral bozmak yok bebisler hissetmesin :))

Gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun

benim 40 bitti. 40+2 bugun. Benim doktor bayramda da burdayim dedi o yuzden endiselenmedim cok sukur. Seninki de insallah en uygun hayirli zamanda olur

Saglikla kucakla canim kolay bir dogum olsun insallah :)

Guzel haberlerini bekliyoruz kolaylikla gelsin insallah..

Gozun aydin canim allah saglikla buyutmek nasib etsin

gözünüz aydın canım hoşgelmiş bebişin hep sağlıklı mutlu olun inşallah..
Hepinize çok tesekkur ederim :)) darısı diger anne adaylarına. Benim normal dogum görünüyordu ama doktoruna muayeneye gittiğimde plesentada yaslanma oldugunu söyledi bebeğin bası da hala kanala gütmemişti. Ve Bebek iri Bi bebek oldugu icin bir hafta daha kanala girmesini bekleyemeyiz Dedi epidural sezeryan oldum. 3880 gr kızım 52 cm boyu :)

Teşekkürler:) şu ülkede normal doğum yapabilmek için mücadele etmek gerekiyormuş onu anladım. Şimdi ikinci için endişeler başladı:)
:)))valla dogru soyluyorsun
Annelik cok guzel bir duygu dimi,tarifsiz esi benzeri yok
sukurler olsun ki Rabbim bizlerede nasip etti
bende oglum dogunca bundan birtane daha yapmaliyim diyordum ilk zamanlar :))

Kizlar foruma fazla giremedim bu aralar ne güzel dogumlar olmuş Rabbim bebislerinizi anali babali büyütmek nasip etsin inşallah dogumu bekleyenlere de Rabbim yardimcilari olsun sağlıklıca bebislerini ellerine alsinlar. Dün bebegimi sarılık nedeniyle hastaneye yatirdilar bir gün mavi ışık tedavisi gördü benim için çok zordu küçücük kızımin elinden damar bulup kan aldilar iki kere hemde damari bulamadilar çok agladi o agladikca tabi ben disarlarda bekledim bende agladim :KK61: o kadar zormuş ki anne olmak bi de bütün gece kizima ışık tedavisi için gözlük taktilar hiç cikmamasi lazimmis o kadar agladi ki elleriyle çıkarcam diye uğraştı. Şimdi evdeyiz ama pazartesi tekrar acilden giriş yapilip kan alinacak. Sütum de var emiyorda niye oluyor bu sarilik onu da anlamadim ama emdirdikten sonra iki kaşık artik mama veriyorum inşallah hemen iyilesir çok üzülüyorum . Bize dua edin teyzeleri :KK200:
Cok cok gecmis olsun dualarimiz sizinle,Allah sifa versin biran once iyilessin insallah
Ama cok uzme kendini ikinci gittiginde hersey gecmis duzelmis olacak emin ol
daha sık araliklarla emzirip mama takviyesi ile gececek insallah

Hepinize çok tesekkur ederim :)) darısı diger anne adaylarına. Benim normal dogum görünüyordu ama doktoruna muayeneye gittiğimde plesentada yaslanma oldugunu söyledi bebeğin bası da hala kanala gütmemişti. Ve Bebek iri Bi bebek oldugu icin bir hafta daha kanala girmesini bekleyemeyiz Dedi epidural sezeryan oldum. 3880 gr kızım 52 cm boyu :)
Oyyy masallah masallah ne guzel buyutmus annesi O nu karninda :))
Valla sizleri okuya okuya bana bi cesaret geldi bende sezeryani rpidural yapicam :)) (galiba ogun cesaretimi kaybetmezsem:) )

Gunaydin kizlar sayfalar okadar doluki tek tek Alinti yapamadim doguranlarin gözü aydin rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah hepinize darisi biz kalanlarin basina:anne::dua: bu bayrama hamile girmeyi aklimin ucundan gecirmiyordum kesin yavrum kollarimda olur diyordum ama sanirim aklima gelmeyen basima gelecek ve günüm de gecicek:silah:

Kizlar ben dogurdum normal dogum. 22.50 de 3410 gr 51 cm. Darisi sizlere. Zor bir dogum oldu. Daha sonra yazarim hikayemi

Canlarrrrr ben de dogum yaptim.3420 kilo 47 cm dogdu Reyyan Ecemiz.ilk dogumum vakumla ve cok zor oldugu icin epidural sezeryan oldum.Darisi dogumu bekleyen arkadaslara.

Humakusu Humakusu

Kızlar gözünüz aydın olsun:KK200:
Sağlıkla büyüsün bebişler:nazar:

Oyyy masallah masallah ne guzel buyutmus annesi O nu karninda :))
Valla sizleri okuya okuya bana bi cesaret geldi bende sezeryani rpidural yapicam :)) (galiba ogun cesaretimi kaybetmezsem:) )
Sağol Can'ım bence epidural çok guzel hem bebeğini görüyorsun her anını yasıyorsun. Sadece biraz sakin olup doktoruna güvenmen gerekiyor :)

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...

Herkese merhaba kızlar, dün sabah 08:51 de oğlumuza, Selim Tunamıza hayırlısıyla kavuştuk çok şükür, gece boyunca yavrumun yüzünü seyretmekten uyuyamadım, Allahım isteyen bekleyen herkese bu mucizeyi yaşatsın inşallah, tek tek alıntılayamadım, mesajları okuyamadım, kusura bakmayın lütfen, sezaryen ağrıları devam ediyor, en kısa sürede kendimizi toparlayıp aranıza dahil olacağız inşallah. Fotoğrafımızı, doğum hikayemizi paylaşırız biz de en kısa sürede. Rabbim bekleyenleri de hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Herkese sevgiler...
Canım tebrikler...hayırlı ömürlü olsun selim tunacık,ömrü güzel olsun..en kısa zamanda bekliyoruz,sen kendine bi gel biz buralardayız

Back