- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
aynen canım, olumlu destek vereceklerine hiç de korkmadığımı gördükçe bebeğimin sağlığını ortaya atıp beni endişelendirmeye çalışıyor bu insanlar. konu bebişin sağlığı olunca da elimde olmadan bazen endişeye kapılıyorum. ama ne olursa olsun kararımdan vazgeçmem, doktoruma güvenmeye devam. sana da maşallah, güzel bir doğumun olsun dilerim ki, hep birlikte mutlu ve sağlıklı olun ömür boyuBence imkan varsa abartmadan birşeyler yapılabilir. Hele ki yapılan muameleyi iyileştiriyorsa. İnsanın moral desteğe çok ihtiyacı oluyor normal doğumda
Canım ya Allah yardımcın olsun. Hiç canını sıkma. Rabbim iz den başka kimimiz var. Etrafın insan kaynasa da, Allah dilemedikçe bir yardımları olamıyor. Sevgiler
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Etrafımda uzun yıllar bekledikten sonra olan bebekleri değerli bebek diye sezeryane alıyorlar hep. Benim 3.çocuğum olacak diye değersiz mi diye düşünüyorum. Normal olursa hep bir sorun olacak ve sorumlusu ben olacağım gibi bir algı var. Riski atıyormuşum gibi. Son günlerimizde anlayışlı insanlara ihtiyaç var ama imtihan oluyoruz bazen, sıkma canını
Allah yardımcın olsun, arkadaşım 3sezeryan doğumdan sonra normal doğum yaptı. En son çocukla arası da 2.5 yıl
Başka bir doktora görünmeyi dene istersen canım, için rahat eder
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)