Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah ben de hep cuma günü doğsun istiyorum, 09.09 da güzel tarih gerçekten, doktorumuz hala net konuşmadı, belki arefe bebeği olur belki bayramdan sonra dedi, geçen hafta 3510 gram 53,5 cm idi, son haftalarda kilo artışı çok olmuyormuş ama bu hafta kaç kg oldu bilemiyorum, hayırlısı inşallah canım. Senin sezaryen tarihi belirlenmişti değil mi canım, kalple ilgili takibin vardı bir de, her şey yolunda değil mi kuzum.
Maşallah paşan kilo boy gayet iyi. Sizin boylardamı uzun:))))) inşallah hayırlısıyla kavuş bakalım ne zamn gelmek isteyecek kuzu:)))
Evet canım veni 38 içinde alırız demişti. 15 20 Ekim arası bakalım ozamn ne diyecek. Kalbimdeki ritim bozukluğu ve ilk doğum sezeryan olma nedeniyle kesin sezeryan dedi. Beloc diye bi hap var onu kullanıyorum şuan arada nefes darlığı harici herşey normal çok şükür.Hayırlısı olsun akrep burcuna girmeden doğsa keşke diyorum:)))) teraziyle iyi anlaşırım:)))))

Massalah kizina ve ogluna kavustun kac haftalikti canim bizde bugun 31+0 olduk rabbim saglik versin minnoslarimiza insallah ..
Amin canım Rabbim cumlemizin evlatlarini esirgesin insaallah. Benimkiler 35+2 de koşup geldiler :)

Sanci geldiginde ilk isin dk tutmak olsun duzenli olup olmadigina bak ama bazilari sanciyi hissetmiyormus.sen leke geliyor diyorsun bunu doktora sormak lazim bi

Cuma gunu cati muayenem var bekleyim diyorum ama bilemedim
Gecen hafta nst de duzensiz yuksek sancilarim cikti doktor duzensiz olduğu için sorun yok dedi ben hic birini hissetmedim dedim gercek dogum sancisini hissedermiyim diye sacma bi soru cikti agzimdan adam sesli güldü hissetmemen mumkun degil dedi :KK22:

Maşallah paşan kilo boy gayet iyi. Sizin boylardamı uzun:))))) inşallah hayırlısıyla kavuş bakalım ne zamn gelmek isteyecek kuzu:)))
Evet canım veni 38 içinde alırız demişti. 15 20 Ekim arası bakalım ozamn ne diyecek. Kalbimdeki ritim bozukluğu ve ilk doğum sezeryan olma nedeniyle kesin sezeryan dedi. Beloc diye bi hap var onu kullanıyorum şuan arada nefes darlığı harici herşey normal çok şükür.Hayırlısı olsun akrep burcuna girmeden doğsa keşke diyorum:)))) teraziyle iyi anlaşırım:)))))
23 ekim son gun teraziye gelin ;)

Kızlar Merhaba. 37+2 deyiz biz de. 2 eylül randevuda nst çok hareketsizdi.Ayrıntılı ultrason yapıldı. 2450 kilosu, 44cm, gelişimi 33 ve 35 Haftalara uyumlu çıkıyo. Dr. ayin 16 sina kadar kendi gelmezse sezeryana alirim diyor.
Bebek biraz küçük kilo alması gerek. Bana da dinlen dogurma bu ara biraz kilo alsın diyo. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
muz -kasar -lagt sut- yogurt -iki haslanmis yumurta -ceviz -badem- findik -fistik yesilmercimekli bulgur pilavi- mangalda tavuk- et -balik -kiymali nohutlu bamya bunlar kilo yapiyor cnm

aynen canım, olumlu destek vereceklerine hiç de korkmadığımı gördükçe bebeğimin sağlığını ortaya atıp beni endişelendirmeye çalışıyor bu insanlar. konu bebişin sağlığı olunca da elimde olmadan bazen endişeye kapılıyorum. ama ne olursa olsun kararımdan vazgeçmem, doktoruma güvenmeye devam. sana da maşallah, güzel bir doğumun olsun dilerim ki, hep birlikte mutlu ve sağlıklı olun ömür boyu :KK36:
Allah razı olsun, inşallah sen de sağlıkla güzel bir doğum hikayesiyle kucağına alırsın yavrunu. Eşinle bebeğinle mutlu olasınız

Teşekkür ederiz teyzesi, çok uzun olmasak da Türkiye ortalamasının üzerindeyiz canım, ben 167-168 cm, eşim 183 cm:KK66: doktor bize bakınca sizin minyon bir bebeğiniz olmaz diyor, genelde 38, 39. da sezaryen oluyor ama feyza hanım bana 40. haftayı doldurtacak anlaşılan, siz de takvime bakın demişti, bu cumayı teklif etmeyi düşünüyoruz eşimle, bakalım ne diyecek. Sizin tarihe de bir şey kalmamış tatlım hazırlıklar tamamlandı mı? Dikkat et kendine, çok yorma kendini.
Burcum yengeç yükselenim terazi benim, nerede görsem yengeçi de teraziyi de tanıyorum hemen;)sağlıkla gelsinler inşallah canım:KK200:

ajenjo ajenjo canım Türkiye De olsaydım bende devlete gidecektim emin ol. bebeğim baş baş aşağı dönmedği için sezeryan oldum ve içimde kaldı. sezeryan da koyun keser gibi kesiyolar ve o ilk hafta çok zor. anneme diyorum malesef sezeryan oldum annem diyo ne güzel napacan normali anneler sanıyor normal in acısına dayanamıcaz oyssa sezeryn sonrası Ne kadar ağladığımı bilmiyor.

Teşekkür ederiz teyzesi, çok uzun olmasak da Türkiye ortalamasının üzerindeyiz canım, ben 167-168 cm, eşim 183 cm:KK66: doktor bize bakınca sizin minyon bir bebeğiniz olmaz diyor, genelde 38, 39. da sezaryen oluyor ama feyza hanım bana 40. haftayı doldurtacak anlaşılan, siz de takvime bakın demişti, bu cumayı teklif etmeyi düşünüyoruz eşimle, bakalım ne diyecek. Sizin tarihe de bir şey kalmamış tatlım hazırlıklar tamamlandı mı? Dikkat et kendine, çok yorma kendini.
Burcum yengeç yükselenim terazi benim, nerede görsem yengeçi de teraziyi de tanıyorum hemen:KK66:sağlıkla gelsinler inşallah canım:KK200:
09-09-2016 karar verdiniz oylemi bence bekleyin derim ama tabi siz bilirsiniz pasacani merak ediyorsunuz sizde haklisiniz :)))

muz -kasar -lagt sut- yogurt -iki haslanmis yumurta -ceviz -badem- findik -fistik yesilmercimekli bulgur pilavi- mangalda tavuk- et -balik -kiymali nohutlu bamya bunlar kilo yapiyor cnm

Teşekkür ederim bilgi için. Aslında bunları tüketiyorum ama miktarları yeterli değil sanırım. Biraz da mide yanmadan dolayi pek yiyemedim. Toplamda 6-7 kilo filan aldım. 56 ile başladım. Şimdi 62 kiloyum.Az zaman var biraz abartiyim bari :))

ajenjo ajenjo canım Türkiye De olsaydım bende devlete gidecektim emin ol. bebeğim baş baş aşağı dönmedği için sezeryan oldum ve içimde kaldı. sezeryan da koyun keser gibi kesiyolar ve o ilk hafta çok zor. anneme diyorum malesef sezeryan oldum annem diyo ne güzel napacan normali anneler sanıyor normal in acısına dayanamıcaz oyssa sezeryn sonrası Ne kadar ağladığımı bilmiyor.

Dönmedi bebişim. Ayrıca kalp atışları yavaşlamıştı. Keşke normal doğsaydi. Pek zormuş sezeryan.

kızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince:bicak:

Dogum yapan arkadaslar sarilik degerleriniz ne cikti ?, bizim bugun 5.gunumuz ve 10.6 . Sutum bollassin diye de humana iciyorum siz neler yapiyorsunuz?
Bizim 3.gunde 6 cikmisti canim. Ilik banyo cok iyi geliyor. Benim sutum banyodan sonra gelmeye basladi. Bende humana kullaniyorum. Ekstra birsey yapmiyorum. Baslarda her emmeden sonra mama veriyorduk sarilik olmasin diye. Simdi gunde 1 kez bazen veriyorum bazen vermiyorum mamayi

Sel anneler okuyamadım geçmişi c.tesi sezaryan oldum bebişim iyi şükür çok zayıf sadece pazar günü taburcu olduk Allah herkese nasip etsin bu heyecanı inş. Bide sezeryan olanlar ayak bacak şişmesi normal mi
Normal canim. Benimkiler resmen patliyacak gibiydi. 1 hafta icinde indiler

kızlar o kadar mı zor sezeryan benim kızda dönmedi ayaklarını sallamış oturuyo:) ama korktum ikinizdende arka arkaya bu yorum gelince:bicak:

Zor canım ama bebeği de riske atmamak lazım. Mecbursa yapacak birşey kalmıyor .

Benim bebiş tüp bebek olduğu için doktor zaten sezeryan olmalı demişti. Bebiş te sezeryani seçmiş oldu.

Back