- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
esim disinda beni destekleyen kimse yok, yoruluyorum artik, herkes neden sezaryene takmis durumda, kafami allak bullak etmek beni endiselendirmek mi onlarin derdi, cok sıkıldim.. devlet hastanesine gitmek ve doktorun da tavsiyesiyle bi sorun cikmazsa normal dogum yapacak olmak kotu bisey mi kizlar, sanki dogumda bebegime bisi olcak ve ben suclu olacagim, cevremdeki insanlar son son beni korkutmaktan baska bisi yapmiyorlar. kafa capimiz ve kilomuz onde tamam ama devletteki de deneyimli bir doktor, keyfine normal dogum olabilecegini soylemez ya degil mi? ebeler giriyormus normale, bizi de ebeler dogurttu, yurtdisinda da boyle olan cok yer varmis, ama illa ki sorun cikacak, ben ozele gidip sezaryen olmadigim icin pisman olacagim, bu insanlara gore durum bu. ne uyku biraktilar ne huzur. zaten acilar icindeyim, iki kulagimda dis kulak iltihabi olmus fena agriyor, ev tasima telasim var son ayimda surpriz olarak; onlar kostek olmak zorunda mi bir de.. oglusum icin yilmiyorum, ama cok yoruldum, saglikli olmasindan baska bisi istemem, dogum acisi da dikisi de hic korkutmuyor beni, ama ona bisi olmasin, bunu dusunmeden edemiyorum.