benimde hep 1 hafta gerideydi tam haftasnı yakalamştık en son,şimdi 3 hafta geri çıktı,dr sorun yok dopplere bu yüzden bakyoruz dedi ama 2 haftanın üstündeki gerilemeler biraz şüphe verici Allah korusun,off sağlıkla bi kucaklasaydık şu bebekleriDaha öncedende böylemiydi yoksa ilk defa bu hafta mı geriye düştü canm, benim bebişin kilosuda 2600 kg seninle aynıyız zaten karın çevresi de 1 hafta geride görünüyor doktor çok önemsemedi senin doktorun bişey dedi mi?
benim gaz problemim olmadı ama tuvalete gitme ihtiyacım olmasın diye az yedim ve sulu şeyler yedim. kayısı suyu içtim sıkıntı yaşamadım.sağlıkla kalArkadaslar dogum yapanlari tebrik ediyorummm enkisa zamanda bizde alalim kucagimiza insallah hayirlisiyla saglikla..
Benimde son 6 gun sezeryan icin.. sizlere bi sorum var.odem problemim hic olmamisti ama son bi haftadir ellerimi acip kapatamiyorum. Resmen acıyor ve zonkluyor parmaklarim.. ayaklarimda ayni sekilde oynatinca aciyor.. bu odem belirtisimi.. napmak lazim.. resmen ellerim zonkluyor sizliyor.
Birde sezeryan olan arkadaslar sonrasinda gaz ve buyuk wc olayinda sorun yasadinizmi ne gibi cozumler ve sorunlar yasadiniz paylasirsaniz sevinirim
Sicagi bilmiyorum ama dudan bisey olmazKızlar herkese merhaba..
Hiç bir msjinizi iyi dileklerinizi okuyamadım ama teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun. Bekleyen arkadaşlara allah yar ve yardımcı olsun inşallah bebeğini kucağına alan arkadaşlarda gözünüz aydin gecmis olsun.
Hiç waktim olmadı elime alamıyorum teli. En kısa zamanda daha iyi olup öyle yazmak istiorum sizlere.
Inşallah hepinizin bebekleri iyidir hepiniz iyisinizdir.
Bugün taburcu olduk ewdeiz.
Ya kızlar ben banyo yaptım su geçirmeyen bant ile. eşimin bandı yanlış yapistirmasi üzere su almış dı dikislerim bide sıcak suyla yikandim. Kuruladik hemen şimdilik birşey yok ama çok korktuk bilgisi olan warmı bişey olurmu ?
canım benim 8 zımba dikişi 4 de normal iple dikişim varken ikinci gün duşa girdim.ki öyle su geçirmeyen falan da yapıştırmamıştım.normal banttı. gayet iyi suyu emmişti çıkarınca su damlıyordu çünkü. banyodan sonra değiştirmiştik. önemli olan iyi kurut birşey olmaz bence. sağlıkla kalKızlar herkese merhaba..
Hiç bir msjinizi iyi dileklerinizi okuyamadım ama teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun. Bekleyen arkadaşlara allah yar ve yardımcı olsun inşallah bebeğini kucağına alan arkadaşlarda gözünüz aydin gecmis olsun.
Hiç waktim olmadı elime alamıyorum teli. En kısa zamanda daha iyi olup öyle yazmak istiorum sizlere.
Inşallah hepinizin bebekleri iyidir hepiniz iyisinizdir.
Bugün taburcu olduk ewdeiz.
Ya kızlar ben banyo yaptım su geçirmeyen bant ile. eşimin bandı yanlış yapistirmasi üzere su almış dı dikislerim bide sıcak suyla yikandim. Kuruladik hemen şimdilik birşey yok ama çok korktuk bilgisi olan warmı bişey olurmu ?
ayy canım saol içim rahatladı 2500 görünüyo gerçekte muhtemelen daha ufaktır,sürekli kaç doğar diye hesaplar peşindeyim.ama işin aslı senin dediğin gibi aslındabanu86 canım hiç kendini üzme. önemli olan gününü ve ciğer gelişimini tamamlaması. doğduktan sonra alır sadece ilk aylarda tutarken zorluk çekersin o kadar. hastane de yanımda 38+6 ile 2100 doğan bebek vardı cin gibiydi. kiloya kafanı takma önemli olan sağlıklı olması.
cnm ben normal menume gectim ama gunde 3 lt kadar su tuketiyorum ve hosaf yemeye devam ediyorum..bebege gaz yapacak seylerden uzak duruyorum ve rezene kimyon cayi iciuorumTeşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ?
V vendetta42 doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...
Icimi rahatlattin canım çok saol..Sicagi bilmiyorum ama dudan bisey olmaz
Ben ilk dogumumda bant almistim ama yakladik 1cm falan kisa gelmisti bu yuzden yapistirmadan yikandim guzelce kurulayinca bisey olmuyor
Tarih belli mi canim?Yok Can'ım yalnız değilsin bende varım 28 eylülde
Canim spinal ile epidurali ters yazmis olabilir misin?Kuzum epidural anestezi belde alt tarafta rahim bölgesini uyusturuyor.Normal doğum yapiosun bacaklarini falan oynatabiliosun rahim bölgesi uyusuk..Spinal ise belden ayak parmaklarina kadar uyusturuo..Genelde sezaryenlerde spinal ya da genel anestezi uygulanir. Genel anestezi de anne tamamen uyuyo..Epidural anestezi ile normal doğum yapmak isteyen annelerde tek sorun ıkınma hissinin gelmemesi onun dışında rahat bi doğum sekli bence
Bende bayramdan sonra vermeyi dusunuyorum siparisi nereden alacaksin?Canim ben bayramdan bir hafta sonra verecegim siparisi. Zaten 1-2 gune geliyormus. Tabi kizim aceleci olursa babasi pastaneden isimsiz alir gelir artik.
1 veya2 gece yatip cikariz herhaldeÇok güzelmiş kundak nerden aldın canım?
Unibabynin ıslak mendili, desitin pişik kremi de eklendi. Ebe kendime havluda koymamı istedi şampuan saç kremi felan da koysam mı acaba
Sanki kimse kalmamis gibi geldi birden. :)Banada oyle geliyor ://
Hatta azonce okadar dogum haberi okuyunca
dogurmayanlarin isimlerini istiycektim ://
Haklisin canim masallahlari var ekim annelerine bakiyorum bazen kalabalik burada sanki bir basimayim gibi geliyor:)Yok yok daha var benimde bayramdan sonra olacak büyük ihtimalle ama eylül bebişleri aceleci çıktılar ağustosta attılar kendilerini dışarıya
Canım benimki de bazen yoğun bazen çok az geliyor. Doktor böyle azlı çoklu 40 güne kadar sürebilir, bazen 20 gün görmeyip bitti sanırsın tekrar başlayabilir dedi. Her türlüsü normalmiş yani. Ama ilk iki gün haricinde normal regl düzeninde diyebilirim şimdilik.Teşekkür ederim beybiievet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?
Çok saol canım walla rahatladım.canım benim 8 zımba dikişi 4 de normal iple dikişim varken ikinci gün duşa girdim.ki öyle su geçirmeyen falan da yapıştırmamıştım.normal banttı. gayet iyi suyu emmişti çıkarınca su damlıyordu çünkü. banyodan sonra değiştirmiştik. önemli olan iyi kurut birşey olmaz bence. sağlıkla kal
Bu sancı nöbetleri nolcak senin beline falan masaj yapilsa hafiflermi ki öyle duymuştum canım ılık duş falan da ii gelebilir..2 hafta goz acip kapayana kadar gecsin inşallah Allah yardımcın olsun kuzum..Benim kız varya resmen oyuncu! Bugün hareketleri hissetmedim sabah 7 de kalktım eve temizlik yaptircaktik kadinlar geldi onla ilgilendim falan derken hareketleri takip edemedigimi fark ettim bi uzandim bakiorum yok en ufak bi hareket..hemen bi telaş o anda aklindan neler gecio insanin kız şimdi aklima gelenleri düşünüyorum da yok artik didem neler düşünmüşsün diorumnst ye bağlandım tansiyonuma bakılıo falan nst baslar baslamaz benim minik hobaaa basladi halaya Ay sanki pireyi deve yapmisim gibi hissettim hastanedekiler de tanidikya gelen bakio e bişey yok kizim ii siniz diyo bir utandim bir utandim Yarın aksam 4 e inşallah kucagima alicam canım babasi da yetisebilirse süper olacak hayirlisiyla..Kızım gelince bol bol foto atarim insallah teyzesii Rabbim sancılarıni hafifletsin bi solukta kurtarsin insallahh
Allah yar ve yardimciniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz insallah bizi merakta koymayinCanım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.
Canm benimde iki hafta önce iki hafta öndeydi şimdi ise bir hafta geri çıktı çok garip ama ben artık bu ölçümlere çok takılmıyorum son haftalarımız eğer bebek kilo alımı olmazsa zaten bebeğimizi alıyorlar, bence hiç canını sıkma bunun için doktor bir sıkıntı da görmediyse bir şey yoktur inşallahbenimde hep 1 hafta gerideydi tam haftasnı yakalamştık en son,şimdi 3 hafta geri çıktı,dr sorun yok dopplere bu yüzden bakyoruz dedi ama 2 haftanın üstündeki gerilemeler biraz şüphe verici Allah korusun,off sağlıkla bi kucaklasaydık şu bebekleri
Normalde alışverişi çok severim, 9 aydır kendime çok az şey aldım, en az da ayakkabı aldım, normalde 37,5-38 giyerim , yazlıkta 39 numara terlik aldık diye bile moralim bozuldu ama genel itibariyle çok ödemim yoktu, taki son 2 haftaya kadar. 2 haftadır da ayakta kaldığımda hemen şiştiler. İnşallah hayırlısıyla geçecek bu son demler de , nisanda doğum yapmış arkadaşla konuşuyoruz bugün, 155 cm 47 kg minyon bir kız, 78 kg ile doğuma gitmiş, doğum sınrası bir haftada 10 kg gitmiş, şimdi de 58 kg mış,3 ay emzirebildi, hamileliği özlüyorum resmen, gülerek andığım çok şey var diyor:)Bence gayet başarılı ben üç aydır terlik giyebiliyorum sadeceani kilo artışın yoksa önemli deil dedi doktor kilomu takip ediyorum sürekli. Şimdi hava hafif serinledi die lcw de ayakkabı görüp aldım ogün 39 numara normal ayak numaram 36 hahahah :)
Bir bakıma seviniyorum, normal süreci tamamlayacak diye, bir bakıyorum bu sancılarla o kadar beklemez diyorum, hayırlısı canım hakkımızda, ramazan bayramında hayal kuruyorduk eşimle, 5 günde 3 ayrı şehir gezmiştik, 2 kişilik son tatilimiz demiştik, kurban bayramına kuzumuz gelir demiştik, bu bayramda aynı bedende geçireceğiz sanırım, sağlıkla kavuşalım inşallah.Maşallah bebeğine bana da 40.haftaya randevu verdi seninki gibi herhalde bağışıklıkları iyice gelişsin diye geç vakte bıraktılar hayırlısı olsun dediğin gibi Zaman geçmiyor
Masallah gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunselam anneler okuyamadım pek doğum yaptım dün sabah normal doğum ile 3270 gr 51 cm doğdu meleğim şimdi evdeyim . büyük kızım ile uğraşıyoruz
Kanamasi iyi birsey canim. Kanayinca memeler sönüyor ve agri yapmiyor.Çok geçmiş olsun bende güttim bugün sağolsun baktı doktor randevum falanda yoktu o da bana sıcak su banyosu önerdi Anestol sürüyorum ağrım arttıkça ama öğleden beri hafif hafif kanıyor benim ama baya rahatladım gibi bakalım inşallah doğuma kadar geçer rabbim tüm bu sorunun yaşayanların yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?