• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sinemnur sinemnur canim hastaneye gittim cok sukur kilosu gelisimi cok iyi dedi doktorumuz 1.680 kilo boyu 42 digeri 1.660 kilo boyu 39 sagliklilar sukur canim sen nasil oldun tatlim sancin devammi pasa duruyor degilmi rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah

Canim spinalin epiduralden farki nedir
Kuzum epidural anestezi belde alt tarafta rahim bölgesini uyusturuyor.Normal doğum yapiosun bacaklarini falan oynatabiliosun rahim bölgesi uyusuk..Spinal ise belden ayak parmaklarina kadar uyusturuo..Genelde sezaryenlerde spinal ya da genel anestezi uygulanir. Genel anestezi de anne tamamen uyuyo..Epidural anestezi ile normal doğum yapmak isteyen annelerde tek sorun ıkınma hissinin gelmemesi onun dışında rahat bi doğum sekli bence

kızlar kimi etiketlesem bilemedim doğum yapanlara geçmiş olsun darısı başımıza..
yarın ve önümüzdeki günler içinde hepimize kolay doğumlar inşallah.
biz makat gelişliyiz bayramdan sonra sezeryan olacak, ama son anda karın çevresi 3 hafta geriye düştü canım sıkılıyo sürekli besleyemiyor muyum diye içim içimi yiyor .2550 kg geldi,ama bana 3 hafta gerileme çok fazla geldi yaaa:işsiz:

Kızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah:KK37:
Canım benim gözünüz aydın, çok sevindim, en yakın zamanda Umay İzmir'in fotosu nu bekliyoruz inşallah, öpücükler:KK200:

Hamileligimde cok sikinti yasamadim su anda cok feci durumda. Gecen hafta genel cerraha gittim dogum doktorumun tavsiyesiyle. Tabi acilden. Cunku acisina resmen aglama krizine girmistim. Agri kesici igne yaptilar. Doktor bir suru ilac yazdi ve gunde 3 kez sicak suya oturma yapip bol bol krem sur ve memeleri iceriye ittirmeye calis dedi. Tabi ben sezeryan oldugum icin sicak suya oturmayi yapamadim. Afedersin tuvalete ciktiktan sonra resmen acik yaraya biber surulmus gibi yaniyor. Ayaklarimin altina hemen sicak su torbasi koyuyorum. 5-10dk ya agrisini aliyor. Insallah sende de ise yarar canim. Ama 1 haftada hala gecmedi. En azindan krizleri bu sekilde atlatabiliyorum
Çok geçmiş olsun bende güttim bugün sağolsun baktı doktor randevum falanda yoktu o da bana sıcak su banyosu önerdi Anestol sürüyorum ağrım arttıkça ama öğleden beri hafif hafif kanıyor benim ama baya rahatladım gibi bakalım inşallah doğuma kadar geçer rabbim tüm bu sorunun yaşayanların yardımcısı olsun inşallah

Canim benim 11.gun. Hala devam ediyor fakat yogun bir sekilde olmadi hic. Normalde adet donemindeki gibi. Belki daha bile az

1 hafta oldu bende devam.edio kanama

canım ilk dört beş gün yoğun oluyor. ondan sonra az az ama benim 21 gün oldu hala devam ediyor. hastane de rezillikti allahtan gecelik çok koymuştum. çıkarması kolay oluyor. ilk iki gün sezeryan zor canım 3.günde rahat 4 te daha rahat oluyorsun. bide ben günümü bilseydim ondan birkaç gün önce bağırsakları rahatlatacak şeyler yerdim diye düşünüyorum. ameliyat tan sonra zorlanmamak için tuvalet te. bilmem doğru mu ben kabızlık tan çok korktuğum içi n :KK66:
Teşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ?
V vendetta42 doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...

Canım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.
Ayyy hadi bakalim hayirlisi olsun
Allah bir avazda kurtarsin insallah
cok heycanli yaaa yarin bir kez daha teyze olacagiz insallah

Canim sizin doktorlar nasil tarih veriyr.benim doktor hicbir sey.soylemedi daha
Can'ım benimki sezeryan olcak o yüzden günü belli senin normal doğuma bir engel yoksa ondan konuşulmamıştır tarih Zaman'larımız yakınmış seninle bende arada bir adet sancısı gibi ağrı olmaya başladı son günlerde senin Nasıl Ağrı'n varmı yada kasılman

sinemnur sinemnur canim hastaneye gittim cok sukur kilosu gelisimi cok iyi dedi doktorumuz 1.680 kilo boyu 42 digeri 1.660 kilo boyu 39 sagliklilar sukur canim sen nasil oldun tatlim sancin devammi pasa duruyor degilmi rabbim saglikla nasip etsin cumlemize insallah
Maşallah canım prenseslere, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sancılarım devam ediyor mevhibecim doktorum da devam edecek bu şekilde dedi, 3510 gram 53,5 cm olmuş oğluşum, 8eylülde tekrar kontrolümüz var ama sezaryen tarihi için 16 eylül dedi doktorumuz, 40 haftayı dolduracağız yani, bakalım 2 hafta nasıl geçecek:KK43:

Çok geçmiş olsun bende güttim bugün sağolsun baktı doktor randevum falanda yoktu o da bana sıcak su banyosu önerdi Anestol sürüyorum ağrım arttıkça ama öğleden beri hafif hafif kanıyor benim ama baya rahatladım gibi bakalım inşallah doğuma kadar geçer rabbim tüm bu sorunun yaşayanların yardımcısı olsun inşallah
Cok cok gecmis olsun yakladik 1ay aci icinde yasadiktan sonra yavasca gecmeye basladi suan aci yok ama buyuklu kucuklu birkac sislik var insallah oyle kalmazlar yaaa
insallah sizinde biranonce gecer
Oturma banyosu iyi geliyor gercekten bide fitil
Vermedimi?fitilde iyi geliyor afedersin tuvaletini yaparken acimasini engelliyor

Ben de doğumdan sonra tam da öyle bir sihirli dokunuş bekliyorum canım yaa:halay:bu hafta itibariyle ben de sadece terlik giyebiliyorum, 3-4 gündür işe gidiyorum diye spor ayakkabı giydim, onlarla da rahat edemedim, inşallah canım, sizler kavuşunca bebişlere biz daha çok sabırsıZlandık daha bir zor geçiyor vakit bizlere:KK43:

Bence gayet başarılı ben üç aydır terlik giyebiliyorum sadece :( ani kilo artışın yoksa önemli deil dedi doktor kilomu takip ediyorum sürekli. Şimdi hava hafif serinledi die lcw de ayakkabı görüp aldım ogün 39 numara normal ayak numaram 36 hahahah :)

Back