Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben 33-36 arası üç coğrafi bölgeyi dolaştım. :KK70: Bende sıkıntı olmadı. Doktorun izin verdiği sürece git bence. Hele abimin düğünü olacak, o çocuğun düğün yerinde doğacağını bilsem ben yine giderdim. :KK45:
:)) ayy cok tatlısın :)) Allah korusun doğmasında kaynanamda beni oymasın

cnm ayni durum bende olmustu bende catala oturdum ve alttan muayene esnasinda inanilmaz kasildim yani bacaklarim tas kesti resmen doktor hic ustlemedi ve direk sen normal doguramazsin bebek skisir kalir icerde dedi :KK43: hakliydida ben yapamazdim normal dogum :KK66:

Doktorumun konuşma şekli tavrı güzel olmadigi icin sinir oldum ben canım. Guzelce soyleseydi sorun yoktu. Azarlar gibi konuştu resmen. Yoksa annem dahil herkes normal doğum yapamayacagimi söylüyor :) ikinci kez cagirdigimda muayene olabildim ama spekulumla bakacakti ona izin vermedim :( senin ilk doğumun mu ? Sezeryan tarihin belli mi?

Y yapayalniz1 canım şimdi okuyabildim üzüldüm doktorun tavrına eve gelen ustalar gibi kendi bildiklerini okumaya çalışıolar benzetme biraz garip oldu ama doktorsun sen yani ilk önce hasta memnuniyeti die bişey var,umarım yeni gitceğin doktor sana daha güzel yol gösterir...bebeğin ve senin için hangisi daha hayırlı ve sağlıklıysa

Y yapayalniz1 canım şimdi okuyabildim üzüldüm doktorun tavrına eve gelen ustalar gibi kendi bildiklerini okumaya çalışıolar benzetme biraz garip oldu ama doktorsun sen yani ilk önce hasta memnuniyeti die bişey var,umarım yeni gitceğin doktor sana daha güzel yol gösterir...bebeğin ve senin için hangisi daha hayırlı ve sağlıklıysa

Sağ ol canım insallah iyi olur yarın ki doktor bakalım :)

Ben sırt çantası olarak aldım netten almadım ama bebek eşyası satan mağazadan aldım 135tl idi pierre cardin hatta bebeğimin kıyafetlerini hemen hemen herseyini koydum içine öylece valize koydum
Hangi model acaba ben de baktım piere cardin lacivert deri cantaya kararsiz kaldım. Ayni modelden mi bahsediyoruz acaba. Farklı renklerini de internetten gördüm bahsettiğim çantanın

ubo ubo
Dualarimiz sizinle canim eminim kisa surede cikarsiniz hastaneden.haftasi kilosu iyimis, tahmin ediyorum ki ciger gelisimi icin belki tedbir amacli kisa bi sure kuvozu dusunmustur doktorunuz. Bol sabir diliyorum, simdi eminim senin icin cok zordur ama hep olumlu düşün, sutun gelsin bol bol, bebisine en iyi destegi sen verirsin. Allah anali babali buyutsun, yuzunden gulucukler eksilmesin insallah. Gelişmelerle ilgili guzel haberlerini ve tabiki dinlendikten sonra da dogum hikayeni merakla bekliyoruz, opuyoruz sizi, cok gecmis olsun canim.

Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin

37 haftalık 2800 doğdu ama ciğerleri gelişmemiş benim ağrılarım var ama dayanıyorum

Canim haftasi kilosu iyiymis sukur. Biran once toparlayacaktir hic endise etme. Saglikla kavusun insallah hayirli evlat olsun

Hangi model acaba ben de baktım piere cardin lacivert deri cantaya kararsiz kaldım. Ayni modelden mi bahsediyoruz acaba. Farklı renklerini de internetten gördüm bahsettiğim çantanın
Valiz bagajda olmasa fotoğraf çeker atardım siyah aldım ben bebek arabam siyah diye güzel bi model belkide aynı çantadan bahsediyoruzdur

Bi bu eksikti dedigim bisi oldu bu aksam, doğurdu doğuracak su halimle tasinmak zorunda kalacağımi ogrendim. Hos bununla da kalmadi da artik anlatsam buraya sigmaz, ailevi meselelerden oturu epey can sıkıcı olaylar yaşadım. Ama her nasilsa gebeligim boyunca onca yasadigim terslikleri hic olmadigim kadar sakin karsiliyorum. Oysaki hormonlardan dolayi fazla tepki vermem gerekirdi. annelik beni guclendirdi sanırım, oglusum sagolsun, tekmeleriyle karnimi acittikca bana daha bi guc geliyor sanki:KK37:

Back