- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
dün Dr a gittim normal dedi canım bakalım umarım kısa sürede geçerCanim bir doktora danis istersen cunku bu gibi durumlar gorulebiliyor epidural sonrasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün Dr a gittim normal dedi canım bakalım umarım kısa sürede geçerCanim bir doktora danis istersen cunku bu gibi durumlar gorulebiliyor epidural sonrasi
canım benim kimse benim gibi Ödlek olamaz. ben kolumdan kan alınırken bile kıyameti kopartırım. o spekulum dediğin hiç acıtmıyor . Dr una bağlı kütük gibi birden koyup bakarsa acır. ben düşüğümden dolayı defalarca vajinal kanama var mı diye baktı. acıtan da oldu hiç hissetmediğim rahat bırakıp derin nefes alırsan Dr un da yavaş olursa hiç hissetmezsin. ben 9 aydır kendimi o kadar kapattımm ki korkudan eşimle hiç birlikte olmadım. ve acilen gittiğimde Dr 5 cm açılma olmuş yarım saate çok rahat doğururdun çocuk baş aşağı olsa dedi. yani ben o kıvama geldimse herkes gelir. kendine normal için bir şans ver. sezeryan o an hissetmiyorsun ama sonrasın da içinde bıçak kalmış ve batıyor gibi hissediyon. eğilip kalkamıyon.benim tavsiyem Dr değiştir ve alttan muyanelrrde derin nefes al verDoktorumun konuşma şekli tavrı güzel olmadigi icin sinir oldum ben canım. Guzelce soyleseydi sorun yoktu. Azarlar gibi konuştu resmen. Yoksa annem dahil herkes normal doğum yapamayacagimi söylüyor :) ikinci kez cagirdigimda muayene olabildim ama spekulumla bakacakti ona izin vermedimsenin ilk doğumun mu ? Sezeryan tarihin belli mi?
yok cnm ikinci olacak..ilki iste sezeryan oldu spinal cok sukur sorun yasamadim..aynen doktorun tavri cok onemli en hassas donemdeyizDoktorumun konuşma şekli tavrı güzel olmadigi icin sinir oldum ben canım. Guzelce soyleseydi sorun yoktu. Azarlar gibi konuştu resmen. Yoksa annem dahil herkes normal doğum yapamayacagimi söylüyor :) ikinci kez cagirdigimda muayene olabildim ama spekulumla bakacakti ona izin vermedimsenin ilk doğumun mu ? Sezeryan tarihin belli mi?
Amin canım, inşallah en kısa zamanda çıkar ama 1hafta kadar kalsa da hatta geçse de sorunsuz çıkıyorlar inşallah. Normal doğumda, bebek kanaldan geçerken ciğerlerindeki su boşalıyormuş. Ama sezeryanlilerin de bu konuda çok büyük sorun yaşadığını duymadım hiç. Küvezde olması zor tabi ama Allah kolaylık versin inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Ben de bir haftadır toplanma işiyle uğraşıyorum. Pzt salı da taşınacağım inş. 38+5 oluyorum ve doktorum aksi gibi bu haftasonu yok. Bu haftasonu çok dikkat et, hiç yorulma dedi. Düşünmemeye, 40ı dolduracağım diye pozitif mesaj göndermeye çalışıyorum. İnş mesajım yerini bulur. Sen de iyi üstesinden gelmişsin. Gerçekten bu miniklerin öyle bir etkisi oluyor üzerimizde:)Bi bu eksikti dedigim bisi oldu bu aksam, doğurdu doğuracak su halimle tasinmak zorunda kalacağımi ogrendim. Hos bununla da kalmadi da artik anlatsam buraya sigmaz, ailevi meselelerden oturu epey can sıkıcı olaylar yaşadım. Ama her nasilsa gebeligim boyunca onca yasadigim terslikleri hic olmadigim kadar sakin karsiliyorum. Oysaki hormonlardan dolayi fazla tepki vermem gerekirdi. annelik beni guclendirdi sanırım, oglusum sagolsun, tekmeleriyle karnimi acittikca bana daha bi guc geliyor sanki![]()
Üzülmen normal tabi canım. Ama çok şükür ki tedavi olan birşey. En kısa zamanda toparlar da kucağına alıp evinize gidersin inş. Allah yardımcın olsun.Evet benim de bebegimin ciğerinde sıvı varmış çok kötü bişey çok üzülüyorum
cnm nasil bir islaklik oldu..simdi bende de oluyorda arada akinti mi bilemedimSezeryan oldum suyumda azalma oldu iç çamaşırımda ıslaklık oluyordu aklınızda bulunsun ihmallik etmeyin kızlar
mutlaka o kuvezden cikip yanina gelecek annesi doktor kontolunde zaten cigerlerindeki sivi icin mutlaka tedavi yontemi vardir..ins atlatacaksiniz bu sureciEvet benim de bebegimin ciğerinde sıvı varmış çok kötü bişey çok üzülüyorum
iki dogum aranda ne kadar sure var cnm...evet bazi doktorlar gercekten direk sezeryan deyip kestirip atiyorlar..ama ben kendi doktoruma cok guvendim baya istedi once normal dogum yapmami ama bacaklarim o kadar kasildi ki olamazdim bebege zarar verirdimDoktorlar sezeyan yapmak için bahane arıyor. Dikkat ettim bu kadar hamilt arasında hiç norma dogum yaparsın diyen doktor yok. Çünkü uğraşmak istemıyorlar. Mesai saatı içinde kesip biçmek kolaylarına gidiyor. Normal dogım aslında ne kadar faydalı bilseniz. Benim ilki sezeyan. Çok pişmanım. Şimdi sezeyan sonrası normal doğum yapmak için doktor buldum. O anı yaşamak istiyorum. Başka seçeneklere bakın. Ben 33 haftamda dogum yapacagım doktora başladım. Zaten süreç normal gidiyor.
Tabi ilk bebekt daha pani oluyor insan. Şimdi ikicı de herşey daha bilinçli oluyor
Bu yazdigin bendede oldu dun haric onceki 3gun ara ara ama rahatsiz edecek sekilde bel ve kasik agrisi yasayip ardindan boyle bi islaklik oldu sobra dedigin gibi leke olducnm nasil bir islaklik oldu..simdi bende de oluyorda arada akinti mi bilemedimher hafta doktor kontrolum var sen her hafta gidiyor muydun..ic cam.islaniyor sonra hafif sari leke seklinde kaliyor camasirda nasil ayirt edecez
Canım ya bende seninle aynı durumdayım normal doğum istedim ama sezaryen den sonra normal doğum yaptirmiyolar buda sezaryen olucak ve mecburen spinal sezaryen olucak astım war diye..Arkadaşlar 26' sında zorunlu sezeryan olacağımı soylemiştim nedense bunalıma girdim spinal anestezi ve genel anesteziyi araştiriyorum en azından bebegimin ilk doğduğu anı gormek istiyorum bir yandan korkuyorum kesildiğimi bile bile o masada yatabilir miyim diyorum benim doktorum istersen normal doğumu bir deneyelim ama kan kaybın fazla olur dedi kabul etsemiydim diye dusunmeye bile başladım kendimi çok kötü hissediyorum hiç böyle hayal etmemistim 5 günüm var önümde bir şekilde sezeryana alismam gerek![]()
Ayni elbiseden bende de var tam bir hamis elbisesibu da benden kizlarrrrr...hamileligin son demleri![]()
Arkadaşlar 26' sında zorunlu sezeryan olacağımı soylemiştim nedense bunalıma girdim spinal anestezi ve genel anesteziyi araştiriyorum en azından bebegimin ilk doğduğu anı gormek istiyorum bir yandan korkuyorum kesildiğimi bile bile o masada yatabilir miyim diyorum benim doktorum istersen normal doğumu bir deneyelim ama kan kaybın fazla olur dedi kabul etsemiydim diye dusunmeye bile başladım kendimi çok kötü hissediyorum hiç böyle hayal etmemistim 5 günüm var önümde bir şekilde sezeryana alismam gerek![]()
Amin canım benim plasenta yüzünden normal doğum riskli kan kaybı yasamam soz konusuymus herkes bir şey söylüyor kafam çok karıştı doktorumla konuşup karar vereceğimCanım ya bende seninle aynı durumdayım normal doğum istedim ama sezaryen den sonra normal doğum yaptirmiyolar buda sezaryen olucak ve mecburen spinal sezaryen olucak astım war diye..
Çok korkuyorum fobi oluştu resmen bende dün araştırdım spinal le doğum yapanların çoğu yan etkilerini fazla fazla görmüş kesinlikle diyorlar. Parmakla sayılacak kadar az insanda memnun kalmış.
Bünyeye göre değişiyor demekki. Allah yardımcımız olsun inşallah.....