Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar merhaba ben de 2. Oglumu bekliyorum. 25 Eylül yaklaşık doğum tarihimiz. Bebek çantası aldınız mı? Ben internetten baktım ama karar veremedim. Sırt Çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama telefon ekranından bakmakla olmuyor. Siz ne aldınız

Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesef :KK43: bebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim :KK43: zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek :KK43:
O nasıl bir doktor yaa seni rahatlatması gerekirken gereksiz strese sokmuş seni, bence başka doktora git sanki sezeryan yapmak için bahane aramış, eğer ki kendine güveniyorsan normal doğum yapacağına bence önceliğin normal olsun canm

O nasıl bir doktor yaa seni rahatlatması gerekirken gereksiz strese sokmuş seni, bence başka doktora git sanki sezeryan yapmak için bahane aramış, eğer ki kendine güveniyorsan normal doğum yapacağına bence önceliğin normal olsun canm

Canım normal doğumu çok istiyorum ama yapım musait değilse bebek sıkıntıya girecekse sezeryanda olurum. Doktor çatı kemigin biraz aşağıda dedi. Bebegin kilosu fazla degil sorun olmaz dedi ama kafasi haftasına göre büyük kafasinin cikmasi sorun olabilir hic öyle yorumlar yapmıyor :( birazda tavrı kötü

Ben olsam değiştirirdim.dr dediğin önce insan psikolojisinden anlayacak o ne öyle daha çok germiş seni zaten biz hamileyken karnımıza dokulunca panik oluyoruz bebeğimizi koruma iç güdüsüyle sakinleştirmeliydi..

Bakalım canım yarın gidicem başka bir doktora insallah bu iyi şeyler söyler

Arkadaşlar merhaba ben de 2. Oglumu bekliyorum. 25 Eylül yaklaşık doğum tarihimiz. Bebek çantası aldınız mı? Ben internetten baktım ama karar veremedim. Sırt Çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama telefon ekranından bakmakla olmuyor. Siz ne aldınız
Cnm ben bundan aldım fiyatıda iyi kendi de güzel ben oğlumda kaliteli bişe almıştım 200 civarı yük koyduğun sürece bi süre sonra biyerine birşey oluyor fazla yük koymamaya çalış ben bunu öneririm ... iyi günlerde kullanalım inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20160819-194828.png
    Screenshot_20160819-194828.png
    139,7 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_20160819-194821.png
    Screenshot_20160819-194821.png
    100,3 KB · Görüntüleme: 107
Canım normal doğumu çok istiyorum ama yapım musait değilse bebek sıkıntıya girecekse sezeryanda olurum. Doktor çatı kemigin biraz aşağıda dedi. Bebegin kilosu fazla degil sorun olmaz dedi ama kafasi haftasına göre büyük kafasinin cikmasi sorun olabilir hic öyle yorumlar yapmıyor :KK43: birazda tavrı kötü
Tabiki de herşeyden önemlisi bebeğimiz ama bazen doktorlar sezeryan yapmak için bahane üretebiliyor, kimisi hamişlerde normal doğum yapmaya cesaret edemiyor eğer sen de normal istiyorsan önce başka bir doktorla görüşmen iyi olabilir. Bende tavrını hiç beğenmedim doğum zamanı sana destek verecek bir doktor olmalı bence

Kızlar ya size bişey danisicam şimdi netten bakıyorum ama tam emin olamadim. Bugun ultrason ölçümlerinde bebeğin karın cevresi 35 haftalik çıktı boyu da 36 haftalik çıktı kafasi 38 haftalık çıktı. Hepsinin ortalaması 36 haftalik oluyor. Ama karin cevresinin 2 hafta geride olmasi sorun değil mi ? Bu konu hakkinda hic yorum yapmiyor doktor :( bilen varsa yorumlari bekliyorum :)

Cnm ben bundan aldım fiyatıda iyi kendi de güzel ben oğlumda kaliteli bişe almıştım 200 civarı yük koyduğun sürece bi süre sonra biyerine birşey oluyor fazla yük koymamaya çalış ben bunu öneririm ... iyi günlerde kullanalım inşallah
Ben de ilk oglumda iyi olduğunu düşündüğüm bir çanta aldım 2. Cocukta da kullanirim diye ama fermuarlari kumaşı bozuldu. Cantan cok güzelmiş Güle güle kullan. Bunu degerlendirecegim

Tabiki de herşeyden önemlisi bebeğimiz ama bazen doktorlar sezeryan yapmak için bahane üretebiliyor, kimisi hamişlerde normal doğum yapmaya cesaret edemiyor eğer sen de normal istiyorsan önce başka bir doktorla görüşmen iyi olabilir. Bende tavrını hiç beğenmedim doğum zamanı sana destek verecek bir doktor olmalı bence

Aynen canım. Beni anlayan birilerinin olması ne güzel :)

Beyim saolsun getirdi cukularimizi :))

Ay pek süslü olmuş:KK200:
Gözünaydın :anneadayı:

Bana da bugün geldi, erime olmamış hiç, hemen dolaba koydum bu sıcaklarda erime olmasın diye, bu arada bana üç günde elime ulaşmasına rağmen hiç bişey olmamıştı benden de tavsiye:KK39:

Ehe bizim kargo 3 günde getirseydi garanti erirdi:halay:
İçinden çıkardığımda yumuşamıştı hemen attım dolaba. Bugün cehennem sıcağı geri döndü izmire:KK12:
O değilde ben bir 70 tane daha sipariş edeceğim. Şimdiden 15 tanesini yedik :oha:

Ben sırt çantası olarak aldım netten almadım ama bebek eşyası satan mağazadan aldım 135tl idi pierre cardin hatta bebeğimin kıyafetlerini hemen hemen herseyini koydum içine öylece valize koydum

Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesef :KK43: bebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim :KK43: zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek :KK43:
Geçmiş olsun canım ya. Cidden çok sıkıcı bir durum yaşamışsın. Eşin yanında mıydı? Değiştirmeye karar verdiysen doktoru önce bir güzel de tersleyin.

Back