Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ubo ubo
Dualarimiz sizinle canim eminim kisa surede cikarsiniz hastaneden.haftasi kilosu iyimis, tahmin ediyorum ki ciger gelisimi icin belki tedbir amacli kisa bi sure kuvozu dusunmustur doktorunuz. Bol sabir diliyorum, simdi eminim senin icin cok zordur ama hep olumlu düşün, sutun gelsin bol bol, bebisine en iyi destegi sen verirsin. Allah anali babali buyutsun, yuzunden gulucukler eksilmesin insallah. Gelişmelerle ilgili guzel haberlerini ve tabiki dinlendikten sonra da dogum hikayeni merakla bekliyoruz, opuyoruz sizi, cok gecmis olsun canim.
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah bir an önce kızımı görmek eve götürmek nasip olur

Y yapayalniz1 bizim de karın çapımız 2 hafta geriye düştü bir anda hep ileride giderdik. Doktor takibe aldı haftalık kontrolle. Beslenmeye dikkat ettm muz kaşar özellikle ;) 1 haftaya düştü son gittiğimde de haftasını yakaladı uyumlu çıktı cok şükür rahatladım. 3 hafta olursa sıkıntılıymış 2 hafta için minyon Bebek olur demişti doktorum. O yüzden daha geriye gitmezse sıkıntı yok inş toparlarsınız cnm

Y yapayalniz1 bizim de karın çapımız 2 hafta geriye düştü bir anda hep ileride giderdik. Doktor takibe aldı haftalık kontrolle. Beslenmeye dikkat ettm muz kaşar özellikle :KK66: 1 haftaya düştü son gittiğimde de haftasını yakaladı uyumlu çıktı cok şükür rahatladım. 3 hafta olursa sıkıntılıymış 2 hafta için minyon Bebek olur demişti doktorum. O yüzden daha geriye gitmezse sıkıntı yok inş toparlarsınız cnm

Aslında bende dikkat ediyorum yediklerime ama bugün ultrason kağıdını incelerken farkettim. Doktorum bununla ilgili bir takip ya da yorumda bulunmadi. Bende anlayamadim :( insallah toparlar

Kızlar size bir soru soracağım bu konuda herkesin fikrini alıyorum.32.haftamda 3-4 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olurmu sizce?1hafta kalıp dönücez.oralarda doğurursam diye çok korkuyorum.gitmeden 1gün önce dr im muayene edecek git derse gitmek istiyorum fakat eşimin ailesi şiddetle karşı abimin düğünü var çok istiyorum arada kaldım siz olsanız ne yapardınız?
Bence bir sakinca yoktur. Doktorun karari daha dogru olur canim ama abinin dugunu sonucta. Orda olmak en dogal hakkin. Sen doktoruna bak digerlerinin ne dedigi hic onemli degil

Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah bir an önce kızımı görmek eve götürmek nasip olur
Amin canım, inşallah en kısa zamanda çıkar ama 1hafta kadar kalsa da hatta geçse de sorunsuz çıkıyorlar inşallah. Normal doğumda, bebek kanaldan geçerken ciğerlerindeki su boşalıyormuş. Ama sezeryanlilerin de bu konuda çok büyük sorun yaşadığını duymadım hiç. Küvezde olması zor tabi ama Allah kolaylık versin inşallah

Amin canım, inşallah en kısa zamanda çıkar ama 1hafta kadar kalsa da hatta geçse de sorunsuz çıkıyorlar inşallah. Normal doğumda, bebek kanaldan geçerken ciğerlerindeki su boşalıyormuş. Ama sezeryanlilerin de bu konuda çok büyük sorun yaşadığını duymadım hiç. Küvezde olması zor tabi ama Allah kolaylık versin inşallah
Çok teşekkürler dualarınızı eksik etmediniz

Back