Kiloyu filan hiç önemsemiyorlar ciğerleri gelişmemişCanim haftasi kilosu iyiymis sukur. Biran once toparlayacaktir hic endise etme. Saglikla kavusun insallah hayirli evlat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloyu filan hiç önemsemiyorlar ciğerleri gelişmemişCanim haftasi kilosu iyiymis sukur. Biran once toparlayacaktir hic endise etme. Saglikla kavusun insallah hayirli evlat olsun
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah bir an önce kızımı görmek eve götürmek nasip olurubo
Dualarimiz sizinle canim eminim kisa surede cikarsiniz hastaneden.haftasi kilosu iyimis, tahmin ediyorum ki ciger gelisimi icin belki tedbir amacli kisa bi sure kuvozu dusunmustur doktorunuz. Bol sabir diliyorum, simdi eminim senin icin cok zordur ama hep olumlu düşün, sutun gelsin bol bol, bebisine en iyi destegi sen verirsin. Allah anali babali buyutsun, yuzunden gulucukler eksilmesin insallah. Gelişmelerle ilgili guzel haberlerini ve tabiki dinlendikten sonra da dogum hikayeni merakla bekliyoruz, opuyoruz sizi, cok gecmis olsun canim.
Evet benim de bebegimin ciğerinde sıvı varmış çok kötü bişey çok üzülüyorumGecmis olsun. Benim de oğlum 17 gün yogunbakimda kalmıştı cigerlerindeki sıvıyı atamadigi için. Çok zor biliyorum ama inanıyorum sağlıkla kucaklayacaksin bebeğini.
Hayirli olsun canim.Allah saglikli bi sekilde hastaneden cikmanizi nasb etsin.hic stres yapma gayet guzel bebisinin hem kilosu hem haftasi.bi iki güne toparlar insallah.Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin
Y yapayalniz1 bizim de karın çapımız 2 hafta geriye düştü bir anda hep ileride giderdik. Doktor takibe aldı haftalık kontrolle. Beslenmeye dikkat ettm muz kaşar özellikle1 haftaya düştü son gittiğimde de haftasını yakaladı uyumlu çıktı cok şükür rahatladım. 3 hafta olursa sıkıntılıymış 2 hafta için minyon Bebek olur demişti doktorum. O yüzden daha geriye gitmezse sıkıntı yok inş toparlarsınız cnm
Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Sen güçlü ol ki sütün bol olsun kuvezde fazla kalacağını sanmıyorum bir iki güne çıkarsınız inşallahEvet benim de bebegimin ciğerinde sıvı varmış çok kötü bişey çok üzülüyorum
Bence bir sakinca yoktur. Doktorun karari daha dogru olur canim ama abinin dugunu sonucta. Orda olmak en dogal hakkin. Sen doktoruna bak digerlerinin ne dedigi hic onemli degilKızlar size bir soru soracağım bu konuda herkesin fikrini alıyorum.32.haftamda 3-4 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olurmu sizce?1hafta kalıp dönücez.oralarda doğurursam diye çok korkuyorum.gitmeden 1gün önce dr im muayene edecek git derse gitmek istiyorum fakat eşimin ailesi şiddetle karşı abimin düğünü var çok istiyorum arada kaldım siz olsanız ne yapardınız?
Allah yardimciniz olsun canim. Cok gecmis olsun.insallah biran once kavusursun kuzuna. Kac haftaliktiniz peki?Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin
Sezryan mi oldun canim normal mi. Neden erken geldi ki kuzucugunAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah bir an önce kızımı görmek eve götürmek nasip olur
Kızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin[/QUOTE
gozun aydin Rabbim en kisa zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
cok sevindim sayfalari okurken bir anda kendi kendime aaaaa diye tepki verdim :))
Amin canım, inşallah en kısa zamanda çıkar ama 1hafta kadar kalsa da hatta geçse de sorunsuz çıkıyorlar inşallah. Normal doğumda, bebek kanaldan geçerken ciğerlerindeki su boşalıyormuş. Ama sezeryanlilerin de bu konuda çok büyük sorun yaşadığını duymadım hiç. Küvezde olması zor tabi ama Allah kolaylık versin inşallahAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah bir an önce kızımı görmek eve götürmek nasip olur
Sezeryan oldum suyumda azalma oldu iç çamaşırımda ıslaklık oluyordu aklınızda bulunsun ihmallik etmeyin kızlarSezryan mi oldun canim normal mi. Neden erken geldi ki kuzucugun
Çok teşekkürler dualarınızı eksik etmedinizAmin canım, inşallah en kısa zamanda çıkar ama 1hafta kadar kalsa da hatta geçse de sorunsuz çıkıyorlar inşallah. Normal doğumda, bebek kanaldan geçerken ciğerlerindeki su boşalıyormuş. Ama sezeryanlilerin de bu konuda çok büyük sorun yaşadığını duymadım hiç. Küvezde olması zor tabi ama Allah kolaylık versin inşallah
yok kuzum benim kociste incecik