Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Geçmiş olsun canım ya. Cidden çok sıkıcı bir durum yaşamışsın. Eşin yanında mıydı? Değiştirmeye karar verdiysen doktoru önce bir güzel de tersleyin.

Eşim yanimda değil canım annem vardi o da alttan muayene diye çıkmıştı. Iyiki yoktu kesin kavga ederdi :) eşimle zaten ayri sehirlerdeyiz :(

Eşim yanimda değil canım annem vardi o da alttan muayene diye çıkmıştı. Iyiki yoktu kesin kavga ederdi :) eşimle zaten ayri sehirlerdeyiz :KK43:
Doğru ya söylemiştin eşinin olmayacağını. O zaman kesin değiştir. Bu doktorla iyice strese girersin. inş içine sinen birini bulursun.

Şimdi telefonlarımız eşimiz ve kendimizin fotolarıyla doluyken yavruşlarımız doğduğunda onların fotoğraflarıyla dolacak ne güzel:KK200::KK200:
Tecrübeyle sabittir şu an 1200 foto var Telefonda sadece 200 tanesi önceye ait 20 günde 1000 foto :D
ay güldü, ay esnedi, yok yok gerindi, gözünü açtı, elimi tuttuu, çok güzel uyuyo çek, ilk banyosu çek :) ... bla bla bla... liste uzuyo kızlaar boşaltın telefonları yeni başrol oyuncunuz geliyo haaa şanslıysanız figüran olarak aynı kareye girebilirsiniz:) inanın sizin doğum tarihleriniz yaklaştıkça benim içim pır pır ediyo bu duyguları yaşayacaksınız diyee ayy kızlar susmak gelmiyo içimden o uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum bakarken bile özlüyorum şükürler olsun bugünümüze :KK200:
Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallaaah :KK46:

canim plesentanin yaslanmasi plesentanin gonderdigi kan miktarini zamanla etkiler. bu aylarda cok tehlikeli degil ve beklenen bisi. herkeste olmaz ama bu zamanlarda olursa da kilo alimi vs iyi durumda oldugu icin sorun olmaz. doktorum her kontrolde soyler rahim agzi iyi, suyun iyi, plesentada yaslanma yok daha bekler bu bebek diye. kriterlerden sadece biri yani. korkulacak birsey degil su asamada
Cok tesekkur ederim aciklama icin canim. Normalde 2 hafta hep onde giderdi, sadece bu kontrolde kafa capi 1 hafta onde kalan olcumler haftasi ile uyumlu cikti. Ins son haftalarinda boyle giderde normal dogururum

Kızlar size bir soru soracağım bu konuda herkesin fikrini alıyorum.32.haftamda 3-4 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olurmu sizce?1hafta kalıp dönücez.oralarda doğurursam diye çok korkuyorum.gitmeden 1gün önce dr im muayene edecek git derse gitmek istiyorum fakat eşimin ailesi şiddetle karşı abimin düğünü var çok istiyorum arada kaldım siz olsanız ne yapardınız?

Tecrübeyle sabittir şu an 1200 foto var Telefonda sadece 200 tanesi önceye ait 20 günde 1000 foto :KK70:
ay güldü, ay esnedi, yok yok gerindi, gözünü açtı, elimi tuttuu, çok güzel uyuyo çek, ilk banyosu çek :) ... bla bla bla... liste uzuyo kızlaar boşaltın telefonları yeni başrol oyuncunuz geliyo haaa şanslıysanız figüran olarak aynı kareye girebilirsiniz:) inanın sizin doğum tarihleriniz yaklaştıkça benim içim pır pır ediyo bu duyguları yaşayacaksınız diyee ayy kızlar susmak gelmiyo içimden o uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum bakarken bile özlüyorum şükürler olsun bugünümüze :KK200:
Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallaaah :KK46:

Çok güzel şeyler yazmışsın :) okuyunca heyecanlandım :)

Kızlar ya size bişey danisicam şimdi netten bakıyorum ama tam emin olamadim. Bugun ultrason ölçümlerinde bebeğin karın cevresi 35 haftalik çıktı boyu da 36 haftalik çıktı kafasi 38 haftalık çıktı. Hepsinin ortalaması 36 haftalik oluyor. Ama karin cevresinin 2 hafta geride olmasi sorun değil mi ? Bu konu hakkinda hic yorum yapmiyor doktor :KK43: bilen varsa yorumlari bekliyorum :)
Canım benim bebekte yaklaşık 1,5 aydır karın çevresi 2 hafta geride diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu ama... Doktor eğer bu aralık daha da açılırsa sorun olabilir dedi. Eğer bu şekilde devam ederse sadece zayıf bebek olacak deriz demişti. Çok şükür bizde ara açılmadı o yüzden sende sıkıntı yapma :KK25:

Kızlar size bir soru soracağım bu konuda herkesin fikrini alıyorum.32.haftamda 3-4 saatlik yolculuk yapmam sakıncalı olurmu sizce?1hafta kalıp dönücez.oralarda doğurursam diye çok korkuyorum.gitmeden 1gün önce dr im muayene edecek git derse gitmek istiyorum fakat eşimin ailesi şiddetle karşı abimin düğünü var çok istiyorum arada kaldım siz olsanız ne yapardınız?
Selam, ben 34. Haftada 1 haftalığına ailemin yanına gittim. 7-8 saatlik mesafede oturuyorlar. Eşim yurtdışına gidecekti. O yüzden gittim. Biraz yoruldum ama sorun olmadı. Doktorum da izin vermişti

bu da benden kizlarrrrr...hamileligin son demleri ;)

Eklentiler

• IMG-20160811-WA0002.jpg
    IMG-20160811-WA0002.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 166
Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesef :KK43: bebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim :KK43: zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek :KK43:
cnm ayni durum bende olmustu bende catala oturdum ve alttan muayene esnasinda inanilmaz kasildim yani bacaklarim tas kesti resmen doktor hic ustlemedi ve direk sen normal doguramazsin bebek skisir kalir icerde dedi :( hakliydida ben yapamazdim normal dogum ;)

bebek hareketlerini inanılmaz derecede aşağıda hissediyorum ve sanki elleriyle yüzme hareketi yapıyor çıkmak için alt tarafta tuhaf hareketler hissediyorum. mesela sandalyeye rahat oturabilirken şimdi ayaklarımı açarak ve kaykılarak oturabiliyorum. yürürken catwalk :KK48: yürüyemiyorum sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum.belim ağrımaya başladı ama ara ara ve o esnada karnım sertleşiyor. tüm bu değişiklikler 3 günde oldu ve çevremdeki herkes değişimi farkediyor akşam sabah gelir bu bebek diyorlar. bakalım dr ne diyecek. modern tıp mı yoksa kocakarı hurafesi mi kazanacak bekleyip göreceğiz :-)
benim karnimda asagi inmis ya.bugunde goguslerim sizladi sanki sut akacak gibi hissettim...

Ben 33-36 arası üç coğrafi bölgeyi dolaştım. :KK70: Bende sıkıntı olmadı. Doktorun izin verdiği sürece git bence. Hele abimin düğünü olacak, o çocuğun düğün yerinde doğacağını bilsem ben yine giderdim. :KK45:

Back