Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ehh anası öyleyse oğluda anasına çekecek bikaç yerde gördüm çocuğa belden bağlıyorlar çok uzağa gitmesin diye, 2 yaşına geldiğinde sen de mi öyle olacaksın yoksayaa seninde çok az kaldı kavuşmana, bize sıra ne zaman gelecek

Kızlar günaydın, şimdi kontrolden geldik. 35+6 günlüğüz. Bebiş'in iriliği durmuş. 2834gr 49cm çıktı. Kafa çapı sadece 1 hafta önde kalan değerler haftası ile uyumlu. 38. haftada çatıya bakacak. Normal doğum için şuan bir engel yok dedi. Sadece aklım bayram haftasına takılıyor. Bayramda 3 gün yokum dedi doktorum. Ona çok güveniyorum, başka doktorlarla nasıl olur bilemiyorum. Ayrıca benim plesentada kireç varmış. Sigara stress sebep oluyormuş. Hayatımda sigara içmedim ama kaygılı bir insanımdır. Sanırım ondan.

Eveet :) iyi kuzum büyüyo işte normal dedi herşeyine ama artık poz vermiyor hasret kalıyorum diğer kontrole kadar :))
Doğduklarında süpriz olsun diye son zamanlarda kendilerini saklıyor sıpalar benimkide hep bir poz halindeydi artık saklıyor kendini bide plesantanın yanında ayrılamadı gitti, çok seviyor plesantasını sağlıklı olsunlarda birazcık daha sabrederiz ne yapalım

Ahaa tosbağalar ya ay valla öyle güzelce gelsinler aramıza da kendimiz çekeriz fotoğraflarını

Maşallah canm bebişine doktorun plesantadaki kireci nasıl görmüş ya bu stresin de yapmadığı şey yok malesef, ne olsa altından stres çıkıyor, artık doğum içinde bebişinle konuş ya bayramdan önce gelsin ya sonra seni daha çok strese sokmasın

Ben de kontrole gittim bugün doktorumla en son şeker yüklemesinde görüşmüştük ben de yaptırmamayı tercih etmiştim bugün de kafama göre gittim şeker yüklemesi yaptıradığımı anlayınca bisürü atar gider yaptı bana yok bebek küçük kilo da söylemiyo yok nöbetime denkgelmezse doğumla ilgilenmem falan pazartesi aç gel şeker yüklemeni yaptır dedi nolacaksa bu saatten sonra şeker yükleyip kimbilir hangi şartlar altında nerede nasıl olacak doğumum ben de nst falan da çektirmedim doğurana kadar da daha doktora gitmem ağrım başlayınca en yakın acil servise git oldu bitti doktor tribi mi çekicem bi de

Şimdi telefonlarımız eşimiz ve kendimizin fotolarıyla doluyken yavruşlarımız doğduğunda onların fotoğraflarıyla dolacak ne güzel
Geçen gün düşündüm bunu telefonu boşaltayım en iyisi dedim video çek fotoğraf çek anneanneye yolla vs yer sıkıntısı olacak diye valla sabırsızlıkla bekliyorum o günleri

Son haftalar ama istersen başka bir doktora git, son zamanlarda özellikle doktoruna danışacağın şeyler olacaktır

Bugünlere de geldik yaa şükürler olsun ne yapalım bizde onların tecrübelerinden yararlanırız, belki de daha şanslıyızdır
Tabii canım kese göründü mü kalp atışı duyuldu mu kaygılarından bu noktaya geldik, en çok manevi desteği fikir alışverişini buradan yaptık sitemlerimiz endişelerimiz sevinçlerimiz hep birlikte oldu, hala da yapmaya devam edeceğiz, onların kuzuları sağlıkla doğsun da bize heyecanla yorum yapmaya devam edeceklerdir

Canım sıkma canını herşey normal ilerledikten sonra zaten çocuk kendi doğuyor doktora yardımcı olmak kalıyor, son haftalarındasın zaten rahat hissedeceksen başka doktora da git danış, şeker yüklemede birşey çıkmayacaktır bu haftana kadar belli ederdi kendini hem sen sıkıntı yaşardın hem onun kilosu vs ortaya çıkardı, sen içini ferah tut inş sağlıkla al kuzunu kucağına :)

Evet ya biz minik haftalı anneler bi başımıza kalıcaz bizi yalnız bırakmayıııınnn
Aynen ya bir çok eylül annesi oldu ağustos annesi hoş bizim içinde eylül garanti değil belki bizde sonundan kıyısından ağustos annesi olucaz :):) sağlıcakla doğsunda inşallah gerisi önemli değil seninle de 2 gün varmış aramızda bakalım hangimizin ki önce gelecek :)

Çok sevindim canım gelişmeler için. 2 hafta daha durur olması mükemmel tam bayram öncesi yırtıyorsun. Ben bugün gittim Mesut bey'e. Bebek iriydi o durmuş sadece kafa çapı 1 hafta önde çıktı. 2834gr 49cm çıktı. 2 hafta sonra çatı'ya bakıcak. Oda izin verirse normal olucak. Bayramda 3 gun yokum dedi. Bakalım ne olucak durumumuz? Seninki bayram oncesi olurda benim bayrama denk gelicek kesin

Kızlar siz poz vermekten bahsediyorsunuz :) benim kızım şu ana kadar hiç yüzünü göstermedi. Her gittiğimizde eli yüzünde Görmek nasip olmadı malesef
Ben de oyleyim canim bi plasenta geldi iki kez eli bi kez de ayagi geldi. Yarin tekrar gidicem bakalim bi sefer neresini kapatacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…