Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesef bebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek

Bence degistir doktorunu. Oyle sey mi olur ya ne demek sen normal doguramazsin. Zaten hamileler cok hassas bir de boyle bir tavirla karsilasmak cok uzucu. Herkes kasiliyor catala oturunca bilmiyor muymus bunu.

Başka dr geçiş şansın varsa 1 dk düşünme. Geçtim normal doğumu tavrı nedir öyle? Konuştuğu kişi bir gebe. Aksine sabırlı ve sakinleştirici olması lazım.

Bence degistir doktorunu. Oyle sey mi olur ya ne demek sen normal doguramazsin. Zaten hamileler cok hassas bir de boyle bir tavirla karsilasmak cok uzucu. Herkes kasiliyor catala oturunca bilmiyor muymus bunu.
Başka dr geçiş şansın varsa 1 dk düşünme. Geçtim normal doğumu tavrı nedir öyle? Konuştuğu kişi bir gebe. Aksine sabırlı ve sakinleştirici olması lazım.

Çok haklısınız kızlar bende kesin degistirmeye karar verdim. Yarın baska bir doktora gideceğim bakalim... Bende tavrina sinir oldum zaten hic sakinlestirmeye çalışmak falan yok hemen isimi bitireyim cik derdinde

Merhaba kızlar yine sizlere bişey sorucam :))
Eşim doğum hediyesi alma telaşlarına girdi sürpriz yapıcak ama anladım ben :))
Acaba ben eşime ne alabilirim sonuçta o da ilk defa baba olucak
Sen bişey alma bence o alsın :) sen ilk babalar gününde alırsın.önemli olan sensin doğumda onu baba yapıyorsun :)

evet canım ya resmen sakat gibi yürüyorum
V vendetta42 ilk doğumumdan sonra 1.5 ay topalladım. Bendeki problem hastaneden çıkarken hemşirenin kalçadan vurduğu ağrı kesiciden kaynaklandı. Siyatiğe denk gelmiş. Ameliyatla hiçbir ilgisi yoktu yani. Bunun için nöroloğa da gittim, emzirdiğim için çok etkili bir ilaç veremedi, 1.5 ay sonunda kendiliğinden geçti. Belki seninki de böyle bir şeydir.umarım bir an önce rahatlarsın.

Ben olsam değiştirirdim.dr dediğin önce insan psikolojisinden anlayacak o ne öyle daha çok germiş seni zaten biz hamileyken karnımıza dokulunca panik oluyoruz bebeğimizi koruma iç güdüsüyle sakinleştirmeliydi..

İnş canım bende ilk defa duydum. Tedirgin edici konusmadi. Netten baktim simdi plesenta yaşlanması diye de cikiyor. Bakalım neler olucak. Sigara ve stress sebep oluyormus. Stress her daim var ama sigara hayatimda hic icmedim.

canim plesentanin yaslanmasi plesentanin gonderdigi kan miktarini zamanla etkiler. bu aylarda cok tehlikeli degil ve beklenen bisi. herkeste olmaz ama bu zamanlarda olursa da kilo alimi vs iyi durumda oldugu icin sorun olmaz. doktorum her kontrolde soyler rahim agzi iyi, suyun iyi, plesentada yaslanma yok daha bekler bu bebek diye. kriterlerden sadece biri yani. korkulacak birsey degil su asamada

bikma doktora gotmekten yahuu.. iyi ki varlar :) allah muhtac etmesin tabi de.. gecer o agrilar da o zaman bir kac haftaya uzulme hic belki kas gevsetici bisi vardir sute gecmeyen onu verirse rahatlarsin kramp gibiyse
gittim zımbaları aldırmak için doğumdan sonra olabilir dedi. magnezyum verdi. bakalım artık. sağlıkla kal canım

bana hep serumla ağrı kesici verdiler hiç kalçadan yapmadılar. normal dedi geçer dedi bakalım artık

Ayy orası öyle tabi sağlıkla gelsinler de istedikleri zaman olur biz bekliyoruz sezeryan mı normal mi heralde belli olur bayram öncesi o zamana kadar sürpriz
Bana doktorum şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi inşallah öyle devam eder son dk ne olur ne olmaz vajinal muayene yapıcam tekrar dedi benim plesenta biraz sıkıntılıydı başından beri çok şükür yukarı falan çıktı ama doğum zamanı tekrar ona bakıp kesin bi yol izlicez bakalım inşallah sezeryana dönmez

Kizlar benim bu hafta cok agrim oldu pztsi den beri. Geceleri agriyor gunduzleri de ara ara kipirdayamayacak duruma geliyorum. Belimi kirip firlayacak iceriden. Cok basinc hissediyorum. Bazen inceden bi batma. Yarin dr a gidicem bakalim ne dicek. Mahvoldum resmen. Bu haftaya kadar hicbir seyim yoktu. Sizde de cok oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…