- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Bence degistir doktorunu. Oyle sey mi olur ya ne demek sen normal doguramazsin. Zaten hamileler cok hassas bir de boyle bir tavirla karsilasmak cok uzucu. Herkes kasiliyor catala oturunca bilmiyor muymus bunu.Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesefbebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek
lalola bugün teslim aldım gayet tadı güzel. Görüntüleride sitede gösterildiği gibi. Sıkıntısız alışveriş oldu. İzmir aşırı sıcak olduğundan dolaba kaldırdım.
Eki Görüntüle 1872793 Eki Görüntüle 1872794
Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesefbebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek
Ayy tesekkur ederim ben de haftaya siparisimi vereyim o zamanben de dolaba kaldiririm hemen
Bence degistir doktorunu. Oyle sey mi olur ya ne demek sen normal doguramazsin. Zaten hamileler cok hassas bir de boyle bir tavirla karsilasmak cok uzucu. Herkes kasiliyor catala oturunca bilmiyor muymus bunu.
Başka dr geçiş şansın varsa 1 dk düşünme. Geçtim normal doğumu tavrı nedir öyle? Konuştuğu kişi bir gebe. Aksine sabırlı ve sakinleştirici olması lazım.
Sen bişey alma bence o alsın :) sen ilk babalar gününde alırsın.önemli olan sensin doğumda onu baba yapıyorsun :)Merhaba kızlar yine sizlere bişey sorucam :))
Eşim doğum hediyesi alma telaşlarına girdi sürpriz yapıcak ama anladım ben :))
Acaba ben eşime ne alabilirim sonuçta o da ilk defa baba olucak
V vendetta42 ilk doğumumdan sonra 1.5 ay topalladım. Bendeki problem hastaneden çıkarken hemşirenin kalçadan vurduğu ağrı kesiciden kaynaklandı. Siyatiğe denk gelmiş. Ameliyatla hiçbir ilgisi yoktu yani. Bunun için nöroloğa da gittim, emzirdiğim için çok etkili bir ilaç veremedi, 1.5 ay sonunda kendiliğinden geçti. Belki seninki de böyle bir şeydir.umarım bir an önce rahatlarsın.evet canım ya resmen sakat gibi yürüyorum
Ben olsam değiştirirdim.dr dediğin önce insan psikolojisinden anlayacak o ne öyle daha çok germiş seni zaten biz hamileyken karnımıza dokulunca panik oluyoruz bebeğimizi koruma iç güdüsüyle sakinleştirmeliydi..Bizim kötü bir kontrol günümüz oldu maalesefbebeğim kilo almış şükür ki 2877 gr olmuş 49cm. Ama çatı muayenesi ve sonrası pek iyi değildi daha doğrusu doktorumun tavrı çok sinir bozucuydu. Hayatimda ilk defa catala oturdum nasıl oturulur onu bile bilmiyorum. Ilk başta muayene edecekken kendimi kastım doktor sinirlendi falan hemen çıkarttı eldiveni çıktı sen normal doguramazsin falan dedi. Ben de ilk defa muayene oluyorum falan dedim sonra tekrar deneseniz falan dedim geldi bu tekrar muayene etti sorun olmadı. Sonra bana ikincide muayene edebildim ama dogum esnasinda kendini kasarsan bebeğin kemigi kirilabilir bir sorun olabilir dedi çatı kemigim biraz asagidaymis. Ben sana sezeryani tavsiye ediyorum bebek için en sağlıklısı bu falan dedi ama üslup çok sertti. O an yasadiklarimin şokuyla birsey de diyemedim zaten benim 30. Haftaya kadar doktorum farkliydi şehir degisikligi nedeniyle burada bu doktoru tavsiye ettiler ama çok sinirimizi bozdu hala kendime gelebilmis değilim. Sezeryana öcü gözüyle bakmiyorum kesinlikle sezeryan olmam diye bir konusmamda olmadi doktorla hatta söyledim ona alttan muayene olurken sorun yasiyorum başta kendimi kasiyorum falan da demistim daha önce. Sizce bu saatten sonra doktor degistirilebilir mi ? Degistirsem yine ayni hastanede başka doktora gitmem gerekecek
İnş canım bende ilk defa duydum. Tedirgin edici konusmadi. Netten baktim simdi plesenta yaşlanması diye de cikiyor. Bakalım neler olucak. Sigara ve stress sebep oluyormus. Stress her daim var ama sigara hayatimda hic icmedim.
Ewet beklenen gün alındı kızlar allahın izniyle 31 ağustos da oğlumu spinal anestezi ile kucağıma alıcam
Kazasız belasız günümüz dolar inşallah.
lalola bugün teslim aldım gayet tadı güzel. Görüntüleride sitede gösterildiği gibi. Sıkıntısız alışveriş oldu. İzmir aşırı sıcak olduğundan dolaba kaldırdım.
Eki Görüntüle 1872793 Eki Görüntüle 1872794
bizimki de bugun geliyordu sozde.. mng teslim edemedi daha esimi subeye yonlendirdim haftasonu araya girip bozulmasin falan diye :/ kizginim cok
gittim zımbaları aldırmak için doğumdan sonra olabilir dedi. magnezyum verdi. bakalım artık. sağlıkla kal canımbikma doktora gotmekten yahuu.. iyi ki varlar :) allah muhtac etmesin tabi de.. gecer o agrilar da o zaman bir kac haftaya uzulme hic belki kas gevsetici bisi vardir sute gecmeyen onu verirse rahatlarsin kramp gibiyse
bana hep serumla ağrı kesici verdiler hiç kalçadan yapmadılar. normal dedi geçer dedi bakalım artıkV vendetta42 ilk doğumumdan sonra 1.5 ay topalladım. Bendeki problem hastaneden çıkarken hemşirenin kalçadan vurduğu ağrı kesiciden kaynaklandı. Siyatiğe denk gelmiş. Ameliyatla hiçbir ilgisi yoktu yani. Bunun için nöroloğa da gittim, emzirdiğim için çok etkili bir ilaç veremedi, 1.5 ay sonunda kendiliğinden geçti. Belki seninki de böyle bir şeydir.umarım bir an önce rahatlarsın.
Bana doktorum şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi inşallah öyle devam eder son dk ne olur ne olmaz vajinal muayene yapıcam tekrar dedi benim plesenta biraz sıkıntılıydı başından beri çok şükür yukarı falan çıktı ama doğum zamanı tekrar ona bakıp kesin bi yol izlicez bakalım inşallah sezeryana dönmezAyy orası öyle tabi sağlıkla gelsinler de istedikleri zaman olur biz bekliyoruzsezeryan mı normal mi heralde belli olur bayram öncesi o zamana kadar sürpriz
Şubeler çok fark ediyor ya
Yurtiçi kargo olsaydı kesinlikle sipariş vermezdim. 3 günde getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?