- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Canm işin gerçekten zormuş seni sağlı sollu strese sokacaklar bence sende sesini çıkart yoksa sadece eşinin demesiyle olmaz en azından annene sözünü geçirmeye çalışKv mevzusu açılmış yazmasam olmaz.. Kv 15 dk mesafede annem 25 dk bazen annem kayınvalidedende beter olur. Mesela 3 haftadır bende git işte evine ama gitmiyor akşama ne yemegi yapıcan diye sorar bana. Ve sürekliii bak senin bebeginde böyle olcak der parkta zırıl zırıl aglayan çocukları göstererek. Herkesin içinde kaç kiloo almıştın sen der.. Şöyle büyütcez böyle büyütcez der kayınvalideme fırsat vermez. Kayınvalide ile ortamda yalnızken başlarf bebegi kucaga alma kundak yap bırak kendi uyusun ben öyle yaptım. Boşver 6 aylıgı biz 4 yada 5 teyken herseyden tattırdık agzının tadı olsun. Sakın lohusayken koltukta misafirlerin yanında yatma senin yatagını süsleyelim git orda yat bi başına. Merak etme sen strese girme nasıl bakcam die sütün gelmezse mama ile beslersen ben alır götürürüm bakarım evimde diyo... Beterin beteriii var kızlarr şükür deyin ben ne yapıcamm bilemiyorum. Kocamda sesinin çıktıgı kadar söyleniyor ama asıl mesela ortamda kocam yokken oluyorr..
Cok sevindim canim bi sıkıntiniz yokmus cok sukur. Masallah oglusuna da, biraz daha beklesin de iyice tombislessin, annesi daha rahat isirir kollarini bacaklarini boyleceKızlar bizim afacan geçen hafta o kadar korkuttu bizi, bugün gayet sakindi, 52 cm 3200 gram olmuşuz, sata göre 35+3 ama usg ölçümlere göre ortalaması 37+6 günlük, suyu iyi, sancım yok diye, doktor 38. haftaya kadar bekleyelim dedi, daha önce gelmek isterse zaten yapacak bir şey yok1 eylüle randevu verdi, öncesinde bir durum olursa hemen gelirsiniz dedi. doktorumuz geçen hafta eşimin yurtdışına çıkmasına izin vermemişti, bugün "hemen gidip gelirseniz olur" dedi, eşim pazar günü gidiyor, cuma günü dönüyor, 6 gün yok, umarım bebişim dayanır o zamana kadar. Eşim de annesini çağırmayı teklif etti, istemedim, eşimin abisi yakın bize, eğer bir şey olursa onlardan yardım isterim dedim, haftaya işe de gitmeyeceğim, evde dinleneceğim, @rootstock senin eşin geliyormuş cuma günü, çok sevindim canım gözün aydın, sevgiler
Maşallah paşamıza boylu poslu olacak, 1 eylüle kadar kimbilir kaç kilo olacakKızlar bizim afacan geçen hafta o kadar korkuttu bizi, bugün gayet sakindi, 52 cm 3200 gram olmuşuz, sata göre 35+3 ama usg ölçümlere göre ortalaması 37+6 günlük, suyu iyi, sancım yok diye, doktor 38. haftaya kadar bekleyelim dedi, daha önce gelmek isterse zaten yapacak bir şey yok1 eylüle randevu verdi, öncesinde bir durum olursa hemen gelirsiniz dedi. doktorumuz geçen hafta eşimin yurtdışına çıkmasına izin vermemişti, bugün "hemen gidip gelirseniz olur" dedi, eşim pazar günü gidiyor, cuma günü dönüyor, 6 gün yok, umarım bebişim dayanır o zamana kadar. Eşim de annesini çağırmayı teklif etti, istemedim, eşimin abisi yakın bize, eğer bir şey olursa onlardan yardım isterim dedim, haftaya işe de gitmeyeceğim, evde dinleneceğim, @rootstock senin eşin geliyormuş cuma günü, çok sevindim canım gözün aydın, sevgiler
Benim kv ile bir sıkıntım yok ama anlatılanlara bakınca olmamaması olmasından daha iyi diyorsun canm ne kv ler var olsa da bakmıyor herkes aynı değil kiAy kızlar keşke benim kv. Olsa şimdi bana bakardı 12 13 haftadır yatıyorm kardeşler görümceler bakıyo onlarda daha çocuk üvey kv var daha br gün bile gelmedi annem yakın oda hasta oda yerde . birgün iyiki kv var diyeceksiniz
Sizde gittiğinizde diğerlerine hediye alın kv ye almayın bakalım hala tepkisiz kalırsa yapacak bişey yokKızlar kv dediniz yazmadan gecemedim:) benim kv de pek ilgisiz umursamaz. Ilk gelin benim ilk torun olacak ama o kadar umursamaz ki. Gittiğimizde 3-5 zibin yelek battaniye falan almış o kadar. Bir de anakucagini ben alayim dedi tabi ki istedigimin fiyatini bilmiyordu. Ben bundan istiyorum deyince mecbur aldi ama başka hicbirsey teklif dahi etmedi :) zaten evlenirken de evime bir cop dahi almadi. Eşim de geçen para istemis sanırım sıkıştık diye yok demiş. Bende eşime kızdım neden istedin diye. Benim ailemle o kadar farklilar ki cok garip geliyor tavırları. Mesela kv ye giderken hediye ayakkabi aldık bakti ve tepkisiz bir sekilde guzelmis dedi ama suratinda hic bir tepki yok :) bu da onun temel özelliği her gittigimizde hepsine hediye alırız ama kv resmem tepkisizlik abidesi :) artik kimseye hediye yok :)
Sizde gittiğinizde diğerlerine hediye alın kv ye almayın bakalım hala tepkisiz kalırsa yapacak bişey yokonu öyle kabullenmek zorundasın
Seninle aynıyız canm benimde hemen hemen seninle aynıydı, artık daha hızlı kilo alacaklar 3 kilonun üstüne çıktıktan sonra artık doğabilir gözüyle bakacağımBizde bugun kontrolden geldik 34 deyiz kizlar.oglum 46 cm kilosu 2360 gr di.doktorumuz normal dedi.Artik kontrollerimiz haftada bir.sizce normal dimi kilomuz?
Bende lierac aldım ama aklıma geldikçe nadiren kullandım 100ml hala duruyor ama çatlak olmadı hergün eşime soruyorum çatlak var mı diye göbeğimin altını göremiyorum belki orası çatlamıştır diye, genetik galiba annemde çatlamamışCatlaklarla araniz nasil arkadaslar?ben 16.haftadan beri lierac kullaniorum ama bu son ay cok fena karnimin alti ve ust kismi harita gibi oldu7.aydan itibaren hem lierac hem bio oil gunde 2-3 er kez surdum ama hic ise yaramadi.bu catlak isleri tamamen genetik galiba.
Tskrlr cnm o gunleride zamaninda goruruz insallahSeninle aynıyız canm benimde hemen hemen seninle aynıydı, artık daha hızlı kilo alacaklar 3 kilonun üstüne çıktıktan sonra artık doğabilir gözüyle bakacağım
ABende de hep oluyor canm o ıslaklık kıyafetlerine de geçmiyorsa bir sıkıntı olduğunu sanmam, son zamanlarda akıntılar çoğalıyor
Bende yarın doktora gidicem gün almak için hayırlısı hakkımızdaHerkese iyi akşamlar Kızlar heyecan korku telaş hepsi bir arada benimle bu gece çünkü yarın doktorum gün wericekEylül annesi olarak başladığımız bu kutsal yolu bende ağustos annesi olarak tamamlıyorum çok yüksek ihtimalle
Ayaklarım dawul gibi
Temizlik bitti herseyimiz hazır çok şükür yarın güzel haberlerle geliriz inşallah..
arkadaşlar birde sezeryan sonra sı bacak ağrısı yaşamam normal mi buna mı bağlı ki. sol bacağım feci ağrıyor üstüne basamıyorum sürükleyerek yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?