- 27 Şubat 2016
- 29
- 125
- 13
Slm canim bende 36+0 da kontrole gittigimde kilosunu soylememisti hep 2 hafta onden giden bebek yavas yavas kendi haftasini yakaliodu.3 kiloya gelmediginden moralim bozulmasin die kilosunu soylemedi doktor:) ama olsun onemli deil.2.5 kg yu astilar yaa artik bundan snra ne kadar alirlarsa okadar kar bebeklerimiz icin.doktor bey 3 gun mü yokmus ayy bende korktm bak simdi ins bayrama denk gelmez bizim dogumlar:)Kızlar günaydın, şimdi kontrolden geldik. 35+6 günlüğüz. Bebiş'in iriliği durmuş. 2834gr 49cm çıktı. Kafa çapı sadece 1 hafta önde kalan değerler haftası ile uyumlu. 38. haftada çatıya bakacak. Normal doğum için şuan bir engel yok dedi. Sadece aklım bayram haftasına takılıyor. Bayramda 3 gün yokum dedi doktorum. Ona çok güveniyorum, başka doktorlarla nasıl olur bilemiyorum. Ayrıca benim plesentada kireç varmış. Sigara stress sebep oluyormuş. Hayatımda sigara içmedim ama kaygılı bir insanımdır. Sanırım ondan.
Utangaç olacak demekki annesiKızlar siz poz vermekten bahsediyorsunuz :) benim kızım şu ana kadar hiç yüzünü göstermedi. Her gittiğimizde eli yüzünde Görmek nasip olmadı malesef
Aslinda 3 gun cokda deilmis ya 9 gun olmasalardi:)yok yaa icime doguyo bence seninkide benimkide bayrami beklemicek daha once gelicekler :)yani ben oyle umut ediyorum:)Çok sevindim canım gelişmeler için. 2 hafta daha durur olması mükemmel tam bayram öncesi yırtıyorsun. Ben bugün gittim Mesut bey'e. Bebek iriydi o durmuş sadece kafa çapı 1 hafta önde çıktı. 2834gr 49cm çıktı. 2 hafta sonra çatı'ya bakıcak. Oda izin verirse normal olucak. Bayramda 3 gun yokum dedi. Bakalım ne olucak durumumuz? Seninki bayram oncesi olurda benim bayrama denk gelicek kesin
Geçen gün düşündüm bunu telefonu boşaltayım en iyisi dedim video çek fotoğraf çek anneanneye yolla vs yer sıkıntısı olacak diyevalla sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
Oyle dedi canim. Gecen bayram ben nobetciydim bu bayram 3 gun yokum dedi. Hicbir hastamizi ortada birakmayiz konusuruz tekrar dedi. Acaba bayramda kim nobetci olucakSlm canim bende 36+0 da kontrole gittigimde kilosunu soylememisti hep 2 hafta onden giden bebek yavas yavas kendi haftasini yakaliodu.3 kiloya gelmediginden moralim bozulmasin die kilosunu soylemedi doktor:) ama olsun onemli deil.2.5 kg yu astilar yaa artik bundan snra ne kadar alirlarsa okadar kar bebeklerimiz icin.doktor bey 3 gun mü yokmus ayy bende korktm bak simdi ins bayrama denk gelmez bizim dogumlar:)
Arkadaslar dun kizim cok az hareket etti..cok korkuttu bizi babasiyla..aksam doktora gittik bir panikle..allahin izniyle cok sukur bir sorun yoktu..ama gidene kadar agladim...ntc ye bagladilar kalp atislari cok normal dedi doktor..36 haftadayiz kilosu 2750 olmus..ama malesef donmemis bundan sonrada zor doner dedi acildeki kadin dogum uzmani..ntc deyken bir kaca bayanla konusma firsatim oldu..3 ve 4.. dogumlariydi.hatta biriyle benimle yasitti 33 yasindaymis ve 4 cocuga hamile:)))) ve bana normal dogumun ne kadar zor oldugunu anlattilar..cok gozum korktu..doktorda donme olmamis bebiste deyince sezeryan moduna girdim..acaba bu haftadan sonra donme olur mu bebekte?
İnş canım, tek dileğim bu şuanAslinda 3 gun cokda deilmis ya 9 gun olmasalardi:)yok yaa icime doguyo bence seninkide benimkide bayrami beklemicek daha once gelicekler :)yani ben oyle umut ediyorum:)
olbey sağol canım dün eşim sıcak suyla sabunla masaj yaptı elime birşey gelmedi diyor ama damarlar sertleşmiş diyor. hani kramp girer ya bacağına dokunursun taş gibidr.krampla iki dakika duramazdım günlerdir duruyorum. bugün dikiş lerim alınacak bi sorayım bıktım artık Dr a gitmekten
Cidden nasıl görüyorlar teknolojiye bak. Konuşmaya başladım, üzme kızım panik yapma beni diye. İnş bayrama kalmayız canım.Maşallah canm bebişinedoktorun plesantadaki kireci nasıl görmüş ya bu stresin de yapmadığı şey yok malesef, ne olsa altından stres çıkıyor, artık doğum içinde bebişinle konuş ya bayramdan önce gelsin ya sonra seni daha çok strese sokmasın
Ayy bende cok merak ettim kim nobetci olcak acaba.neyse belki bunlari dusunmeye hic firsat kalmaz hemencecik geliverir bebisler:))Oyle dedi canim. Gecen bayram ben nobetciydim bu bayram 3 gun yokum dedi. Hicbir hastamizi ortada birakmayiz konusuruz tekrar dedi. Acaba bayramda kim nobetci olucak
Plesentada kireclenme daha once hic duymamistim.nasil oluoki ama ciddi bisey deildir canim ciddi olsa doktorlar mudahele ederdi ilac verirdi yada sezeryan derdi.oyuzden hic kafana takma onu.bebegin saglicakla dogacaktir allahin izniyleKızlar günaydın, şimdi kontrolden geldik. 35+6 günlüğüz. Bebiş'in iriliği durmuş. 2834gr 49cm çıktı. Kafa çapı sadece 1 hafta önde kalan değerler haftası ile uyumlu. 38. haftada çatıya bakacak. Normal doğum için şuan bir engel yok dedi. Sadece aklım bayram haftasına takılıyor. Bayramda 3 gün yokum dedi doktorum. Ona çok güveniyorum, başka doktorlarla nasıl olur bilemiyorum. Ayrıca benim plesentada kireç varmış. Sigara stress sebep oluyormuş. Hayatımda sigara içmedim ama kaygılı bir insanımdır. Sanırım ondan.
İnş canım bende ilk defa duydum. Tedirgin edici konusmadi. Netten baktim simdi plesenta yaşlanması diye de cikiyor. Bakalım neler olucak. Sigara ve stress sebep oluyormus. Stress her daim var ama sigara hayatimda hic icmedim.Plesentada kireclenme daha once hic duymamistim.nasil oluoki ama ciddi bisey deildir canim ciddi olsa doktorlar mudahele ederdi ilac verirdi yada sezeryan derdi.oyuzden hic kafana takma onu.bebegin saglicakla dogacaktir allahin izniyle
Canım benim kayınvalideden bir tane daha varmış dedim resmen yazdıklarını okuyunca. Aynı şekilde evlenirken hiç birşey almadılar, bebeğe de yaşım ilerleyince artık öremem diye düşünüp 20 yıl önce ördüğü hırka ve yelekler hariç bişey yok. Ağız ucuyla da olsa bir ihtiyacını da biz alalım demek de yok. Hediye konusunda da aynı. Evlendiğim yıl ziyaretine giderken güzel bir terlik almıştım. Ne gerek var, benim terliğim vardı vs dedi. Ben de olsun bu da çeşit olsun filan dedim. Neyse ben bunu Damla'ya (kaynımın kız arkadaşı) veririm, gelince ayağına giyer dedi. Hadi neyse dedim geçtim. Doğum gününde de çanta gönderdim evine. Eşimi arayıp önce yine ne gerek var, benim çantam vardı dedi. Sonra da tabi hanımefendi bizi beğenmiyor, ondan alıyor vs dedi. Ben de yanındayım, duydum tabi. O da son oldu. Bir daha ne hediye, ne doğum günü kutlaması. Tabi yine eşimi kırmamak için giderken ufak tefek şeyler götürüyorum ama içimden gelerek değil.. En iyisi takmamaya çalışmak.iyi fikir canım :) ama artik hediye almamaya karar verdik bakalim nasil davranacak :)
Ayy orası öyle tabi sağlıkla gelsinler de istedikleri zaman olur biz bekliyoruzAynen ya bir çok eylül annesi oldu ağustos annesi hoş bizim içinde eylül garanti değil belki bizde sonundan kıyısından ağustos annesi olucaz :):) sağlıcakla doğsunda inşallah gerisi önemli değil seninle de 2 gün varmış aramızda bakalım hangimizin ki önce gelecek :)
Ahaa aklın yolu bir şekerim hepimiz aynı kafadayız şu sıratam su an fotograf makinesini bosaltmak icin oturdum laptopun basina :))
Ayy o el hep yüzde dimi ya alnına koyuyor ya ağzında doğunca işimiz var bizim bu cadılarlaKızlar siz poz vermekten bahsediyorsunuz :) benim kızım şu ana kadar hiç yüzünü göstermedi. Her gittiğimizde eli yüzünde Görmek nasip olmadı malesef
Canım benim kayınvalideden bir tane daha varmış dedim resmen yazdıklarını okuyunca. Aynı şekilde evlenirken hiç birşey almadılar, bebeğe de yaşım ilerleyince artık öremem diye düşünüp 20 yıl önce ördüğü hırka ve yelekler hariç bişey yok. Ağız ucuyla da olsa bir ihtiyacını da biz alalım demek de yok. Hediye konusunda da aynı. Evlendiğim yıl ziyaretine giderken güzel bir terlik almıştım. Ne gerek var, benim terliğim vardı vs dedi. Ben de olsun bu da çeşit olsun filan dedim. Neyse ben bunu Damla'ya (kaynımın kız arkadaşı) veririm, gelince ayağına giyer dedi. Hadi neyse dedim geçtim. Doğum gününde de çanta gönderdim evine. Eşimi arayıp önce yine ne gerek var, benim çantam vardı dedi. Sonra da tabi hanımefendi bizi beğenmiyor, ondan alıyor vs dedi. Ben de yanındayım, duydum tabi. O da son oldu. Bir daha ne hediye, ne doğum günü kutlaması. Tabi yine eşimi kırmamak için giderken ufak tefek şeyler götürüyorum ama içimden gelerek değil.. En iyisi takmamaya çalışmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?