Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm canim bende 36+0 da kontrole gittigimde kilosunu soylememisti hep 2 hafta onden giden bebek yavas yavas kendi haftasini yakaliodu.3 kiloya gelmediginden moralim bozulmasin die kilosunu soylemedi doktor:) ama olsun onemli deil.2.5 kg yu astilar yaa artik bundan snra ne kadar alirlarsa okadar kar bebeklerimiz icin.doktor bey 3 gun mü yokmus ayy bende korktm bak simdi ins bayrama denk gelmez bizim dogumlar:)

Merhaba guzel anneler ^_^
Son aya girince agrılar arttı, uykusuz geceler, yatakta dönenmeseler, ani sancı veya iğne batmasıyla uyanmalar sanirim artık hamile olduğumu anlamaya başladım bu aralarda bacak agrilarim başladı sizde de var kı bilmiyorum bacaklarımın sızlamasından uyuyamaz oldum ve ayaklarımın altı yarın randevumuz var bakalım bizim minik kuş ne durumda çok merak ediyorum

Aslinda 3 gun cokda deilmis ya 9 gun olmasalardi:)yok yaa icime doguyo bence seninkide benimkide bayrami beklemicek daha once gelicekler :)yani ben oyle umut ediyorum:)

Oyle dedi canim. Gecen bayram ben nobetciydim bu bayram 3 gun yokum dedi. Hicbir hastamizi ortada birakmayiz konusuruz tekrar dedi. Acaba bayramda kim nobetci olucak

canim ilk dogumunsa bence sezeryan karari icin acele etmeyin. son haftalar kontroller siklasir zaten. bir de sagdan soldan duydugun normal dogum hikayelerine cok aldirma. erkeklerin askerlik kadinlarin dogum hikayeleri kahramanlik abartilariyla dolu oluyor malesef. saglikla gelsin kuzucun..

bikma doktora gotmekten yahuu.. iyi ki varlar :) allah muhtac etmesin tabi de.. gecer o agrilar da o zaman bir kac haftaya uzulme hic belki kas gevsetici bisi vardir sute gecmeyen onu verirse rahatlarsin kramp gibiyse

Cidden nasıl görüyorlar teknolojiye bak. Konuşmaya başladım, üzme kızım panik yapma beni diye. İnş bayrama kalmayız canım.

Oyle dedi canim. Gecen bayram ben nobetciydim bu bayram 3 gun yokum dedi. Hicbir hastamizi ortada birakmayiz konusuruz tekrar dedi. Acaba bayramda kim nobetci olucak
Ayy bende cok merak ettim kim nobetci olcak acaba.neyse belki bunlari dusunmeye hic firsat kalmaz hemencecik geliverir bebisler:))

Plesentada kireclenme daha once hic duymamistim.nasil oluoki ama ciddi bisey deildir canim ciddi olsa doktorlar mudahele ederdi ilac verirdi yada sezeryan derdi.oyuzden hic kafana takma onu.bebegin saglicakla dogacaktir allahin izniyle

Plesentada kireclenme daha once hic duymamistim.nasil oluoki ama ciddi bisey deildir canim ciddi olsa doktorlar mudahele ederdi ilac verirdi yada sezeryan derdi.oyuzden hic kafana takma onu.bebegin saglicakla dogacaktir allahin izniyle
İnş canım bende ilk defa duydum. Tedirgin edici konusmadi. Netten baktim simdi plesenta yaşlanması diye de cikiyor. Bakalım neler olucak. Sigara ve stress sebep oluyormus. Stress her daim var ama sigara hayatimda hic icmedim.

iyi fikir canım :) ama artik hediye almamaya karar verdik bakalim nasil davranacak :)
Canım benim kayınvalideden bir tane daha varmış dedim resmen yazdıklarını okuyunca. Aynı şekilde evlenirken hiç birşey almadılar, bebeğe de yaşım ilerleyince artık öremem diye düşünüp 20 yıl önce ördüğü hırka ve yelekler hariç bişey yok. Ağız ucuyla da olsa bir ihtiyacını da biz alalım demek de yok. Hediye konusunda da aynı. Evlendiğim yıl ziyaretine giderken güzel bir terlik almıştım. Ne gerek var, benim terliğim vardı vs dedi. Ben de olsun bu da çeşit olsun filan dedim. Neyse ben bunu Damla'ya (kaynımın kız arkadaşı) veririm, gelince ayağına giyer dedi. Hadi neyse dedim geçtim. Doğum gününde de çanta gönderdim evine. Eşimi arayıp önce yine ne gerek var, benim çantam vardı dedi. Sonra da tabi hanımefendi bizi beğenmiyor, ondan alıyor vs dedi. Ben de yanındayım, duydum tabi. O da son oldu. Bir daha ne hediye, ne doğum günü kutlaması. Tabi yine eşimi kırmamak için giderken ufak tefek şeyler götürüyorum ama içimden gelerek değil.. En iyisi takmamaya çalışmak.

Ayy orası öyle tabi sağlıkla gelsinler de istedikleri zaman olur biz bekliyoruz sezeryan mı normal mi heralde belli olur bayram öncesi o zamana kadar sürpriz

:) ayni şeyleri yaşamışız canım. Aman eşlerimiz farkında olsun da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…