O krem her ne ise lütfen bizimlede paylaşBen de lierac mustela yap zeytin yağı ne varsa sürdüm ama kaçınılmaz sonla karşılaştım olacagı varsa oluyor engel olamıyoruz çatlağa belki azaltmıştır bir ihtimal.. Daha fazla yayılmadan kurtulsaydık ya kötü hissediyorum çatlaklardan. Doktor bir krem tavsiye edecek sezaryen izini çatlakları karındaki çizgiyi fln toparlıyormuş onu denerim artık doğumdan sonra
1 eylül doğumlu sen mi kaldın sadece canm? Diş ağrısı da çok fena geçmiş olsun, senin oğlanda doğduğunda hiperaktif olacak galiba içinde bile tepinmeden duramıyor
Catlaklarla araniz nasil arkadaslar?ben 16.haftadan beri lierac kullaniorum ama bu son ay cok fena karnimin alti ve ust kismi harita gibi oldu7.aydan itibaren hem lierac hem bio oil gunde 2-3 er kez surdum ama hic ise yaramadi.bu catlak isleri tamamen genetik galiba.
O krem her ne ise lütfen bizimlede paylaş
Tabi paylaşırım işe yarayacak birşeydir umarımmO krem her ne ise lütfen bizimlede paylaş
Sezaryen izleri icin Contractubex ı çok övüyor catlaklardada etkisi varmis dogumdan sonra bende kullanmayı düşünüyorum en azindanda catlaklar küçülür.O krem her ne ise lütfen bizimlede paylaş
benimde omzum ve boynum ve tutulmustu ameliyathanenin soguklugundan...ve gercekten agri kesici igneler cok yakiyordu ..canim aklima 3 ihtimal geliyor. kalcadan yapilan agri kesiciler yuzunden olabilir. igneler benim canimi cok yakar ve uzun sure bacagimi oynatamam falan. ikincisi ameliyathanede usutmus olabilirsin benim boynum omzum bildiin tutulmustu ameliyathane sogugu yuzunden. ucuncusu cok dusuk bi ihtimal ama sonucta ciddi bir ameliyat geciriyoruz sezeryanda bacagini bi incele sislik, biriken bi yumru bisi var mi diye belki kanpihtisi bisi atmistir.
ilk kez duymuyorum bacak agrisini hatta kiloya ya da kemik yapisina bagli olarak hamilelik sonrasi siyatik vs de gelisebiliyor. bisi yapmasan da gececektir muhtemelen ama su an zorluyordur tabi. cok gecmis olsun canim
sezeryandan sonra yapistirma estetik dikis yaptirdim ben hic iz kalmadi tabi ikincide ne olur bilememSezaryen izleri icin Contractubex ı çok övüyor catlaklardada etkisi varmis dogumdan sonra bende kullanmayı düşünüyorum en azindanda catlaklar küçülür.
günaydın
ben daha hazırlıklara 27 ağustosta başlayıp buraya fotoğraf atma hayalleri kuruyorum. doğumlar başlamış o mis kokululara kavuşunca çulun çaputun önemi kalmamış olacak
şimdi siz bizi terkedip ağustos anneleri topiğine mi gideceksiniz
günlük yürüyüş yapıyorum tabiii mahallenin meraklı teyzeleri hep yorum yapıyor. dün akşam yürüyüşte kaç günüm kaldığını sordular daha 1 ay var dedim. yok yok ay kalmamış gün saymaya başla sen karnın aşağıya inmiş dediler. birbirinden habersiz birkaç teyze aynı yorumu yapınca babam panikledi. (bizde annnem sakin babam bilmiş ve pimpiriklidir.) izne çık, hazırlıkları yap, burada sancın tutarsa ben seni dr götüremem burada ki hastane de doğum yaparsın demeye başladı babam . bende biraz panikledim çünkü 3 gündür kendimde bir takım farklılıklar hissediyorum.bakalım yarın kontrolde dr. ne diyecek. yoksa bende mi ağustos annesi olacağım
bebek hareketlerini inanılmaz derecede aşağıda hissediyorum ve sanki elleriyle yüzme hareketi yapıyor çıkmak için alt tarafta tuhaf hareketler hissediyorum. mesela sandalyeye rahat oturabilirken şimdi ayaklarımı açarak ve kaykılarak oturabiliyorum. yürürken catwalkAramizda 2 gun var takvime gore:)) ne gibi degisiklikler hissediyorsunuz..bana doktor sezeryan olursa bayramdan once bebisi aliriz dedi..1 aydan az var bencede☺
Canim eger belinden karnina dogru agri ve kasilma hissediyorsan yalanci sancilarin baslamis demekki. Allah yardimcin olsun. Benim hemen hemen 10gunum kaldi ama senin soylediklerini yasamiyorum henuz. Boyle olsun diye beklemekte cok zor ama hicbir belirti yokbebek hareketlerini inanılmaz derecede aşağıda hissediyorum ve sanki elleriyle yüzme hareketi yapıyor çıkmak için alt tarafta tuhaf hareketler hissediyorum. mesela sandalyeye rahat oturabilirken şimdi ayaklarımı açarak ve kaykılarak oturabiliyorum. yürürken catwalkyürüyemiyorum sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum.belim ağrımaya başladı ama ara ara ve o esnada karnım sertleşiyor. tüm bu değişiklikler 3 günde oldu ve çevremdeki herkes değişimi farkediyor akşam sabah gelir bu bebek diyorlar. bakalım dr ne diyecek. modern tıp mı yoksa kocakarı hurafesi mi kazanacak bekleyip göreceğiz
İyi yapmışsın canım, ben de korkmuştum sizin adınıza. Dönmeyen bebekler 37. haftaya kadar normal doğum pozisyonu alıyormuş genelde ama Allah bilir. Doğum sancısıyla dönenler de oluyormuş. Eğer dönmezse bayramdan önce mi alacaklarmış bebeğinizi. Yoksa ben yanlış mı anladım. Yazmadan edemedim. Daha 41-42ye kadar yolu varken doktorlar niye bu kadar acele ediyor anlamıyorum. İlk doğumunuz heralde, ikinci sezaryan olsa sancı gelmeden alınsın diye 1-2 hafta önce alınmasını anlarım rahim yırtılması yani rüptür vs riski olmasın diye. Ama ilk doğumda ne kadar beklese, kendini hazır hissetse iyi bebek için. Kusuruma bakmayın karıştım, sağlıklı günler dilerimArkadaslar dun kizim cok az hareket etti..cok korkuttu bizi babasiyla..aksam doktora gittik bir panikle..allahin izniyle cok sukur bir sorun yoktu..ama gidene kadar agladim...ntc ye bagladilar kalp atislari cok normal dedi doktor..36 haftadayiz kilosu 2750 olmus..ama malesef donmemis bundan sonrada zor doner dedi acildeki kadin dogum uzmani..ntc deyken bir kaca bayanla konusma firsatim oldu..3 ve 4.. dogumlariydi.hatta biriyle benimle yasitti 33 yasindaymis ve 4 cocuga hamile:)))) ve bana normal dogumun ne kadar zor oldugunu anlattilar..cok gozum korktu..doktorda donme olmamis bebiste deyince sezeryan moduna girdim..acaba bu haftadan sonra donme olur mu bebekte?
nasıl olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun tüm kavuşmalarCanim eger belinden karnina dogru agri ve kasilma hissediyorsan yalanci sancilarin baslamis demekki. Allah yardimcin olsun. Benim hemen hemen 10gunum kaldi ama senin soylediklerini yasamiyorum henuz. Boyle olsun diye beklemekte cok zor ama hicbir belirti yok
evet canım ya resmen sakat gibi yürüyorumCanim epidural mi oldun
Eveet :) iyi kuzum büyüyo işte normal dedi herşeyine ama artık poz vermiyor hasret kalıyorum diğer kontrole kadar :))Cuma yada pazar demiştin tekrar perşembeye mi geldi maşallah yavruşuna da nasıllarmış iyilermiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?