Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm gitseydin gittin mi ne yaptın haber et muhakkak. İhmal etme sakın

Arkadaşlar park yatak hakkında fikrinizi almak istiyorum. Kraft calipso park yataga karar verdik. Tam alacakken internette calipso plus olduğunu gördüm. E bebek web sitesinde de plusu satılıyormuş farkı nedir biliyor musunuz? Bu arada internetten alacagım model plus değildi. Ayrıca kraftın sayfasında calipso plus var sadece. Yardım eddiiiin aradaki farkı bilen söyleesiiin

Ebat daha genistir ve genis olan daha iyi daha uzun kullaniliyo

arkadaşlar birde sezeryan sonra sı bacak ağrısı yaşamam normal mi buna mı bağlı ki. sol bacağım feci ağrıyor üstüne basamıyorum sürükleyerek yürüyorum.
Bende olmamisti ama belki yururken o bacagini cok kastiysan agrisi simdi cikmistir
edin ovsun belki biraz rahatlar

Teşekkür ederim canım,inşallah bekler babasınıSenden haber bekliyorum yarın,güzel haberlerle gel inşallah,sağlıkla kalın kuzum.

masallah ne guzel buyumus.. simdiden allah kavustursun esin icin de. insallah yoklugunda gelmeye kalkmaz minik :)
Teşekkür ederim canım,inşallah senin kuzun da bu bir hafta içinse 3 kg geçmiş olur,dumandasınız,öpüyorum sizi. anlaşma yaptı bugün babası bakalım,söz dinleyecek mi bizim afacan

Çok sevindim canım,gün geçtikçe o fazlalıklar da gidecektir, sen şimdiden bunları düşünme hiç, ne mutlu ki sana bebişin yanında,sütün geliyor,sen toparlanmana bak,öpüyorum sevgiyle...

Selamlar canim foruma giremedim yeni bakabildim.pers ve cuma ciger gelistirici igne vuruldum bide kasilmalari durdurucu adalat die bi ilaca basladik.cok sukur kasilmalarm azaldi.normalde cok hareketli olan bebek ctsi gunu hic hareket etmedi biz yine acile kostuk cok sukur bisey cikmadi iyidi bebek.bu akciger gelistirici igne bebegin hareketlerini azaltirms.ama artik ignenin etkisi gectiginden bebegin hareketleride normale dondu cok sukur.ama bu son haftalarda hareket cok onemliymis surekli takip etmeliymisiz.eger yine az hissederseniz mutlaka hastaneye gelin kalp atislarini kontrol edelim dedi doktor.son olarakda sali gunu gittim kontrole 3 tane sancim cikti 40 larda ama iyi dediler bu kullandigm adalat sancilari durdurmus.37.haftaya kadar ilaci kullanicam sonra birakicam bidaki kontrolde sali gunu:)2hafta daha icerde bekler dedi doktor.senin nasil gidio canim ne guzel senin sancilarin siddeti bya dusuk seninki vaktinde gelicek galiba

Benimde karnum harita gibi belimdede var biraz şimdide bacaklarim catliyor ilk başlarda cok uzuluyordum simdi bebegim saglikli olsunda nolursa olsun modundayim

Ben karnima bskip ne guzel catlamadim diye seviniyordum
bugun otururken sort vardi uzerimde elimi bacagimda gezdirdim gezdirmez olaydim :)) kalcamin tam alti putur putur geldi elime korkudan aynayada bakmadim :/

Bence de çatlaklar genetik 6. Aydaydm bi kaçkere badem yağı srsüm ondansonra hiç bişi sürmedim 23. Haftadan bu yana yani serkajdan sonra hiç bişey sürmedim ve çok şükür daha da çatlamadı annem 7 çocuk getirdi onunda çatlakları olmadı

Genetik canim ben de lierac kullaniyorum ve hic catlagim yok. 2 gune bir suruyorum. Annemin ve ablamin da yokmus catlagi. Ben 28. Haftamda mi ne almistim 200 ml hala bitmedi

1 eylül doğumlu sen mi kaldın sadece canm? Diş ağrısı da çok fena geçmiş olsun, senin oğlanda doğduğunda hiperaktif olacak galiba içinde bile tepinmeden duramıyor

Yarama parmak bastın. Doğurana kadar boynuma çıkacak galiba ilk öğrendiğim andan beri sürekli birşeyler sürdüm ama 32. Haftada 3 tane çizgi ile başladı.artık sayılamayacak kadar çok.göbek deliğimin altında ve birazda yanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…