Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende çok yorulduğum Zaman senin dediklerini yasıyorum cumartesi doktora söyledim olur bunlar artık yalancı sancılar Dedi ama nst de biraz sancım cikti artık normalmiş gün yaklaştığı icin

Sende mi bebekte mi oluyormus cikiklik?
Ins oyle bir sey yoktur

Inşallah canım ya rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah.. Internette hafifleme olması doğumun yaklaştığına işaret diye okudum korktum açıkçası.

Kızlarrrr iyi akşamlarrr biz bugun kontrole gittik ve tam 1bucuk saat nst de kaldık 2450 gr ve baş kanala çok yakın bu hafta çok dikkat et prematüre haftasını atlatalım eger o zamana kadar durursa 38 de alırız dedi. Açıkcası ne doktor nede ben 38 e kadar duracagına pek ihtimal vermiyoruz. Nst de uzun kalmam da bebegin kıpır kıpır oldugundan kalp atışlarını tam bulduk derken oynadıgından kaçıyodu. Bakalım allahın izniyle bu haftayı atlatalımdaaa hayırlısıyla

Arkadaslar benim minnosum bugun bir acayipti.hic olmadigi kadar hareketliydi..daha once arka arkaya kipir kipir yapardi 3 yada 4 kez falan..ama bugun araliksiz hopladi zipladi resmen..birde su gelmesi nasil oluyor? Sanki son 1 haftadir az az geliyo gibi oluyor? Afedersiniz de idrardan farkli oldugunu nasil anlayacagiz onuda ayirt edemiyorum..doktor bana 28 agustosta gel dedi.ama daha 13 gun var.galiba dayanamayip erken gidicem...ya hissettigim sey gercekten bebegin suyu ise ve azaldiysa allah korusun((((

Sızıntı olabilir tabi ama panik yapma bence suyun boşalınca kolaylıkla anlarsın canım merak etme ağrın olmadıkça randevunu beklemelisin

kızlar bugün farkettim bebeğim uyurken vücudu bazen üst üste sıçrıyor.. Dr a söyledim tahlil yaptı bişi çıkmadı. acaba erken doğum oldu diye mi beni bebeğimle büyük bir hastaneye sevk ettiler.bebeğimi küveze koyup takip edecekler mis. ecografi radyoloji . canım çok sıkkın yarın eve gitme hayali kurarken yaşadıklarım çok kötü

Sende mi bebekte mi oluyormus cikiklik?
Ins oyle bir sey yoktur
Cnm bebekte kalça çıkıklığı olabilirmiş çıt sesi kalçasından mı geliyor yani bilemem ama dirsek ayaktanda geliyor olabilirmiş önemsiz bişe yani inşallah kalça değildir. Hareket ettiği için arada bizdeki gibi çıtlamalar oluyordur insallah yani :)

sinemnur bol bol iç çamaşırı pjama takımı lazım oluyor çünkü terliyorsun kanama da çok oluyor. ben bugün duş aldım dikişlerle benim dikişlerim 8 tane zımba ve iplik . zımbalar perşembe alıncak sonra da iplikler. şu an bebeğim aşağı da ben yukarda tekken sezeryan acısını unuttum

Cnm oğlumda da sıçrama olurdu uykuda bende panik olmuştum EEG çekilmişti bişe çıkmadı ilk annelik işte herşeye bişey buluyorsun heyecanlı panik oluyorsun bence çoğu bebekte o sıçrama oluyor duyduğum ve okuduğum kadarıyla ama araştırılması güzel gönlünü ferah tut cnm tedbir iÇin göndermişlerdir ..

Sızıntı olabilir tabi ama panik yapma bence suyun boşalınca kolaylıkla anlarsın canım merak etme ağrın olmadıkça randevunu beklemelisin
Aslinda bugun tek tarafli bir agrim oldu ayaga kalkinca...yurutmedi beni..zorla adim attim..ara arada adet sancisi gibi sancilarim oluyor.randevuyada daha 13 gun var (( daha oncede yazmistim..2 haftada yada her hafta bile cagiran doktor var..benimki son ay olmasina ragmen 1 ay sonra cagirdi(((

Zimba mi ? Ayyyyy allahim ssana geliyorum((resmen korktum(

Canim pozitif nakliyattan uzak dur diyebilirim sadece. Korkunc bi tasinma yasadim ben burda da bahsetmistim biraz. Ki 2 ayri arkadasimiz cok memnun kalmisti firmadan. Ama biz glen ekip kesinlikl korkunctu. Firmadan ziyade gonderecegi ekip belirleyici oluyor. Iyilerle karsilasin insallah canim

Canim bahsettigin sicrama moro refleksinden fatkli bisi mi? Gordulerde mi takibe aldilar yoksa senin tatifinle mi aldilar. Bazi bebeklerin tuvaletini yaparken sicradiklarini da biliyorum ayrica. Takip edilmesi guzel bisi ama birsey cikacagini sanmiyorum. Sen de icini ferah tut.

Diğer hamileliklerimde de oluyordu bunda da oluyor canım. Bi sorun yoktu çocuklarımda Allaha şükür
Ben de öyle anlamıştım. Bebeğin yumurtalığını görüp oradaki kisti de görüyorlar helal olsun. Ama inşallah geçmiştir o durum. Allah sağlıklı evlat nasip etsin, imtihan olanlara da ferahlık versin

canım ben çok bilmiyorum ama forumda yazan deneyimli annelerin de dediği gibi içini ferah tut bence de, normal ve geçici bir durumdur diye umuyorum. tedbir amaçlı diğer hastanede bakılması da güzel, oradan alacağın sonuçlar da olumlu olacaktır inanıyorum ki.

Kizlar bebegim cok hareketli ve son 2 gundur cok toplaniyor.nefes almakta zorlaniyorum.Bu kasilma degildir dimi?
benim geçen hafta oldu canım iki gün hatta üçüncü günde devam ediyordu o kadar yoğun olmasa da hala ediyor. karnımda bebek toplanmış gibi bir şişlik sertlik oluyor karnım gergin taş gibi oluyor, o sırada sızlama sancı tarzı bişi oluyor aşağı doğru. bunlar olurken arada da bebek çok hareketli oluyor huzursuz gibi. yine senin de dediğin gibi tam kasılma esnasında nefes alamıyorum hatta soğuk soğuk ter basıyor. ayakta durduğumda ya da çok şiddetli sancı geldiğinde bikaç kere bağırdım elimde olmadan hatta, eşim de korktu tabi. geliyor sandık ama acile de gitmemiştik kontrol haftam diye. perşembe kasılmalarım zaten azalmıştı, doktor önemli bişi görmedi yine de tekrar olursa acile gel nstye bağlan dedi. bebeğin hareketli olması iyi bişimiş, hareketlerini takip etmek bu zamanlarda önemliymiş. eğer azalma vs olursa daha önemli sanırım. galiba hazırlık kasılmaları bunlar canım

Tskr ederim cnm insallah hazirlik kasilmalaridir.persembe doktor randevumuz var o zamana kadar sabretmeliyim diyorum ama nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor.insallah hayirlisiyla zamaninda kucagimiza aliriz

Allah saglikla sihhatle hiçbir problem çikmadan kucagina almayi nasib etsin insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…