Bende çok yorulduğum Zaman senin dediklerini yasıyorum cumartesi doktora söyledim olur bunlar artık yalancı sancılar Dedi ama nst de biraz sancım cikti artık normalmiş gün yaklaştığı icinKizlar bugun ilk defa yalanci sanci yasiyorum galiba. Zeynep surekli kaburgalarimin altinda ve top gibi bir yerde duruyor. Surekli ittiriyor kaburgalarima. Belim agriyor, vajinada asiri baski hissediyorum ve adet agrisi gibi agrim var. Hayirlisi artik
Arkadaşlar sizde de oluyor mu arada karnımdan çıt diye ses geliyor parmak çıtlaması gibi şimdi yine oldu nette bakayım dedim canım sıkıldı yani öyle duyanlar var tabiki kesin olmamakla birlikte kalça çıkıklığı olabilineceği söyleniyor tedirgin oldum keşke bakmasaydım
Bebis bas asagi dondugunde yukari daha az baski yapinca rahatlarmis bazilari. Belki bundandir dedim ama bilemem tabi canim. Ben giderek agirlasiyorum, bi yandan da sicaklar zorluyor, astimim artiyor. Umarim doguma kadar surer bu durumun, en kolayindan da guzel bi dogum hikayen olur insallah.
Sızıntı olabilir tabi ama panik yapma bence suyun boşalınca kolaylıkla anlarsın canım merak etme ağrın olmadıkça randevunu beklemelisinArkadaslar benim minnosum bugun bir acayipti.hic olmadigi kadar hareketliydi..daha once arka arkaya kipir kipir yapardi 3 yada 4 kez falan..ama bugun araliksiz hopladi zipladi resmen..birde su gelmesi nasil oluyor? Sanki son 1 haftadir az az geliyo gibi oluyor? Afedersiniz de idrardan farkli oldugunu nasil anlayacagiz onuda ayirt edemiyorum..doktor bana 28 agustosta gel dedi.ama daha 13 gun var.galiba dayanamayip erken gidicem...ya hissettigim sey gercekten bebegin suyu ise ve azaldiysa allah korusun((((
Cnm bebekte kalça çıkıklığı olabilirmiş çıt sesi kalçasından mı geliyor yani bilemem ama dirsek ayaktanda geliyor olabilirmiş önemsiz bişe yani inşallah kalça değildir. Hareket ettiği için arada bizdeki gibi çıtlamalar oluyordur insallah yani :)Sende mi bebekte mi oluyormus cikiklik?
Ins oyle bir sey yoktur
kızlar bugün farkettim bebeğim uyurken vücudu bazen üst üste sıçrıyor.. Dr a söyledim tahlil yaptı bişi çıkmadı. acaba erken doğum oldu diye mi beni bebeğimle büyük bir hastaneye sevk ettiler.bebeğimi küveze koyup takip edecekler mis. ecografi radyoloji . canım çok sıkkın yarın eve gitme hayali kurarken yaşadıklarım çok kötü
Aslinda bugun tek tarafli bir agrim oldu ayaga kalkinca...yurutmedi beni..zorla adim attim..ara arada adet sancisi gibi sancilarim oluyor.randevuyada daha 13 gun varSızıntı olabilir tabi ama panik yapma bence suyun boşalınca kolaylıkla anlarsın canım merak etme ağrın olmadıkça randevunu beklemelisin
Zimba mi ? Ayyyyy allahim ssana geliyorumsinemnur bol bol iç çamaşırı pjama takımı lazım oluyor çünkü terliyorsun kanama da çok oluyor. ben bugün duş aldım dikişlerle benim dikişlerim 8 tane zımba ve iplik . zımbalar perşembe alıncak sonra da iplikler. şu an bebeğim aşağı da ben yukarda tekken sezeryan acısını unuttum
Kızlar daha önce de bahsetmiştim, ev arıyorduk. Sonunda iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama bulduk. Doğuma yani 40 haftanın dolmasına 16 gün var. Acil taşınmam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir nakliye firması var mı İstanbul'da?olbey taşınmıştın sen ama memnun kalmamıştın diye hatırlıyorum. Var mı bir önerin?
kızlar bugün farkettim bebeğim uyurken vücudu bazen üst üste sıçrıyor.. Dr a söyledim tahlil yaptı bişi çıkmadı. acaba erken doğum oldu diye mi beni bebeğimle büyük bir hastaneye sevk ettiler.bebeğimi küveze koyup takip edecekler mis. ecografi radyoloji . canım çok sıkkın yarın eve gitme hayali kurarken yaşadıklarım çok kötü
Diğer hamileliklerimde de oluyordu bunda da oluyor canım. Bi sorun yoktu çocuklarımda Allaha şükürArkadaşlar sizde de oluyor mu arada karnımdan çıt diye ses geliyor parmak çıtlaması gibi şimdi yine oldu nette bakayım dedim canım sıkıldı yani öyle duyanlar var tabiki kesin olmamakla birlikte kalça çıkıklığı olabilineceği söyleniyor tedirgin oldum keşke bakmasaydım
Ben de öyle anlamıştım. Bebeğin yumurtalığını görüp oradaki kisti de görüyorlar helal olsun. Ama inşallah geçmiştir o durum. Allah sağlıklı evlat nasip etsin, imtihan olanlara da ferahlık versinPeygamber sünneti kötü bişey değil inşallah öyledir cnm tekrardan hafif sünnet ediyorlar geçiyo benim bildiğim çok geçmiş olsun inşallah kuruntularımız yersizdir...
Cnm bende okuduklarımdan sende kist var zannettim bebektemiymiş allahın izniyle oda dediğin gibi eriyip gider operasyona gerek kalmaz geçmiş olsun. ..
canım ben çok bilmiyorum ama forumda yazan deneyimli annelerin de dediği gibi içini ferah tut bence de, normal ve geçici bir durumdur diye umuyorum. tedbir amaçlı diğer hastanede bakılması da güzel, oradan alacağın sonuçlar da olumlu olacaktır inanıyorum ki.kızlar bugün farkettim bebeğim uyurken vücudu bazen üst üste sıçrıyor.. Dr a söyledim tahlil yaptı bişi çıkmadı. acaba erken doğum oldu diye mi beni bebeğimle büyük bir hastaneye sevk ettiler.bebeğimi küveze koyup takip edecekler mis. ecografi radyoloji . canım çok sıkkın yarın eve gitme hayali kurarken yaşadıklarım çok kötü
benim geçen hafta oldu canım iki gün hatta üçüncü günde devam ediyordu o kadar yoğun olmasa da hala ediyor. karnımda bebek toplanmış gibi bir şişlik sertlik oluyor karnım gergin taş gibi oluyor, o sırada sızlama sancı tarzı bişi oluyor aşağı doğru. bunlar olurken arada da bebek çok hareketli oluyor huzursuz gibi. yine senin de dediğin gibi tam kasılma esnasında nefes alamıyorum hatta soğuk soğuk ter basıyor. ayakta durduğumda ya da çok şiddetli sancı geldiğinde bikaç kere bağırdım elimde olmadan hatta, eşim de korktu tabi. geliyor sandık ama acile de gitmemiştik kontrol haftam diye. perşembe kasılmalarım zaten azalmıştı, doktor önemli bişi görmedi yine de tekrar olursa acile gel nstye bağlan dedi. bebeğin hareketli olması iyi bişimiş, hareketlerini takip etmek bu zamanlarda önemliymiş. eğer azalma vs olursa daha önemli sanırım. galiba hazırlık kasılmaları bunlar canımKizlar bebegim cok hareketli ve son 2 gundur cok toplaniyor.nefes almakta zorlaniyorum.Bu kasilma degildir dimi?
Tskr ederim cnm insallah hazirlik kasilmalaridir.persembe doktor randevumuz var o zamana kadar sabretmeliyim diyorum ama nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor.insallah hayirlisiyla zamaninda kucagimiza alirizbenim geçen hafta oldu canım iki gün hatta üçüncü günde devam ediyordu o kadar yoğun olmasa da hala ediyor. karnımda bebek toplanmış gibi bir şişlik sertlik oluyor karnım gergin taş gibi oluyor, o sırada sızlama sancı tarzı bişi oluyor aşağı doğru. bunlar olurken arada da bebek çok hareketli oluyor huzursuz gibi. yine senin de dediğin gibi tam kasılma esnasında nefes alamıyorum hatta soğuk soğuk ter basıyor. ayakta durduğumda ya da çok şiddetli sancı geldiğinde bikaç kere bağırdım elimde olmadan hatta, eşim de korktu tabi. geliyor sandık ama acile de gitmemiştik kontrol haftam diye. perşembe kasılmalarım zaten azalmıştı, doktor önemli bişi görmedi yine de tekrar olursa acile gel nstye bağlan dedi. bebeğin hareketli olması iyi bişimiş, hareketlerini takip etmek bu zamanlarda önemliymiş. eğer azalma vs olursa daha önemli sanırım. galiba hazırlık kasılmaları bunlar canım
Allah saglikla sihhatle hiçbir problem çikmadan kucagina almayi nasib etsin insallah canim.Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?