merhaba maşallah bebeğineEveet biz doktorumuzdan geldik 50cm ve 2780 gr olmus kizimiz.
Sorularimi da sordum ;
-korseyi dogumdan birkac gun sonra kullanmaya baslayabilirmisim cok asiri siki olmamak kaydiyla. Ancak korse karin toplanmasinda pek ise yaramaz sadece agrilarini hafifletir sarsintiyi onledigi icin dedi. Izin cikti yanii.
-Spor yapabilirmiyim dedim , o bana zaten bazi pilates hareketleri gostericekmis dogumdan sonra yapabilmem icin. Hafif hafif hareketler yani. Ancak mekik vs gibi zorlayici hareketler icin en az 3ayin gecmesini beklemen lazim dedi.
-Sezeryan dikisi icin de estetik dikis yapiyoruz dedi.
-Lazer epilasyon konusunu sormayi unuttum ama donuste bana lazer uygulayan kadini gordum o da dogumdan 3ay sonra baslarsin dedi.
Maşallah hayran kaldım iradene Nasıl sakladın annenden bide hiçmi görüşmediniz 9ay boyunca.Ben asla saklayamazdım eşimde bende biri sorsada anlatsa diye konu açıyorduk ilk haftalarda haykırmak istiyorduk resmen bebeğimiziayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyorne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile
ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyorne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile
Ben Dr uma sormuştum soğuk su içmenin bir zararı yokmuş ama son dönemlerde hasta olmamaya dikkat et canım soğuk su iç ama buzlu su içme bencekızlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben de 34+3 günlük hamileyim ama su sın zamanlarda o kadar cok soguk ve buzlu su içiyorum ki kendime hakim olamıyorum. benim gibi olan var mı aranızda ya da bir zararı var mıdır deneyimli anneler bilirler belki.
Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
Ben ankaradayım çok iyi bir doktor bulduk ama doğmadan ne olduğu bilinmiyor inşallah tedavisi mümkün bişeydir tek korkumuz o yoksa peygamber sünneti olsa yine şükür bi şekilde tedavisi var bekleyip Rabbime duadan başka çaremiz yok çok sağoluncanim oncelikle rabbim hayirli dogumlar nasib etsin. peygamber sunnetli bebek sahibi bir arkadasim yanlis mudahale konusunda sorun yasadi ve bebegi (neyse ki ilk doktorun mudahalesinden sonra bir parca deri kalmisti) ikinci bir operasyon gecirmek durumunda kalmisti. hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama eger istanbuldaysaniz yeditepe unv hastanesi cocuk urologu selami beyle durumu mutlaka konusun. bahsettigim arkadasin bebeginin duzeltme ameliyatini kendisi yapti. hizli ve ilk elden dusunulmeden yapilan bir mudahale sonrasinda baska seylere sebep olabiliyor. cozulebilen bir durum lutfen simdiden kendinizi uzmeyin.
55-70 arası çıkıyor benim, ama serum iğne vs kesiliyor.Kızlar nst ye girenler sancılarınız çıkıyormu kaç çıkıyor benim dün çok fena karnım ağrıdı doktora gittik nst de sancı çıktı a düzensiz doktora çatı muanesi yapmam lazım belki acilman olmuştur dedi ama baktı açılma yoktu eli kulağında annesi heran gelebilir dedi çok yakın acaba doğumum bi stres oldum
32. haftadan beri her hafta nst'ye giriyorum ama hiç sancım çıkmıyor.Kızlar nst ye girenler sancılarınız çıkıyormu kaç çıkıyor benim dün çok fena karnım ağrıdı doktora gittik nst de sancı çıktı a düzensiz doktora çatı muanesi yapmam lazım belki acilman olmuştur dedi ama baktı açılma yoktu eli kulağında annesi heran gelebilir dedi çok yakın acaba doğumum bi stres oldum
Rabbim korkularınızı boşa çıkarsın inşallah, Allahın izniyle sıkıntısız kucağınıza alırsınız inşallah, duamdasınız.İnşallah Allah razı olsun
merhaba maşallah bebeğine
bende doğum sonrası lazere başlamayı düşünüyorum çoğaldı çünkü
benim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu doktor normal demişti kilosuna ama ben acaba küçükmü diye düşündüm bir sonraki kontrolüm haftaya 34 haftalık olcak inş.senin 32 lerde kaç kiloydu hatırlıyor musun şimdiden teşekkürler.
O zaman seninki farklı canım benim rahim ağzını yarım kapatıyor çünküCanim bugun devletteki dr uma sordum plasentanin onde olmasinin normal doguma bir zarari yok dedi. Ama ctesi ozeldeki dr uma da gidecegim ona da sorcam
Benimde tam 32. Haftada 2 kiloydu bana da doktorum normal demişti yarın 34. Hafta oluyor tekrar gideceğim bakalım kaç olmuşmerhaba maşallah bebeğine
bende doğum sonrası lazere başlamayı düşünüyorum çoğaldı çünkü
benim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu doktor normal demişti kilosuna ama ben acaba küçükmü diye düşündüm bir sonraki kontrolüm haftaya 34 haftalık olcak inş.senin 32 lerde kaç kiloydu hatırlıyor musun şimdiden teşekkürler.
Maşallah Can'ım Merak ediyorum bende aslında sabredip beklesemBenimde tam 32. Haftada 2 kiloydu bana da doktorum normal demişti yarın 34. Hafta oluyor tekrar gideceğim bakalım kaç olmuş
Bunu bile yapamıyoruz. Ölelim biz.
Eki Görüntüle 1870780
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?